1. Да не мислиш че е лесна работа да се направи въпросното слънце? Всъщност да не си мислиш че ти ще го направиш по добре?
2. Да, за сюжетът съм съгласен, но не мога да разбера : 1. Как хем сюжетът е хубав, но сценария е тъп?
2. Тъп режисъор? Ако според теб Дани Боил не струва то кои са по добри от него? Режисъорът на Resident Evil?
3. Тук ме ядоса най-много. Актъорите си играха ролите перфектно, ти какво си очаквал/а - Марлон Брандо?
4. "Утрешния Ден" и "Ядрото" не струваха,поне според мен.
5. Ама ти само ефектите ли гледаш?
[b]1. Не, не мисля, че ще направя по-добре Слънцето, защото не съм графичен аниматор.. Не съм казал, че не са се справили добре, просто малкото визуални ефекти във филма не могат да бъдат определени като постижение на фона на други съвременни продукции
2. Относно сюжета и сценария, първо научи кое какво е и тогава коментирай, защото очевидно не правиш разлика между сюжета(ходът на действието или наборът от събитията) и сценарий (диалогът между героите)
3. Ами да, режисурата е тъпа, което значи, че режисьорът не си е свършил работата..
4. В интерес на истината точно Марлон Брандо очаквах, или поне някой, на който му знам името (като изключим Chris Evans, който дълбоко съжалява за участието си)
5. Въпросните филми са класа над този..
6. Не, не гледам само ефектите, но се подразних, че всеки ги възхвалява, а те не струват... Не, че ако бяха невероятни, филма щеше да е по-добър...
[/b]
За всички които дават сърцати отрицателни коментари:
Няма да споменавам за някой извистни писатели фантасти откъдето идва сюжета, щото като гледам книги изобщо не четете
[b]Ей, добре, че си ти, че да ме прецениш...Само да ти кажа, че точно защото чета фантастика, съм наясно с тези неща и съм разочарован от филма, ама няма да споря повече, като искате гледайте си го... Сещам се за един подходящ лаф: "Въпрос на вкус" - казало котето и си облизало дупето...[/b]