Момчета ще трябва да ви разочаровам. Имам две новини добра и лоша. Добрата е, че това е един доста добър PES. Лошата е, че си е един добър PES защото е PES6. И няма нищо общо с глупоста която беше фейк-а на ФИФА. Това просто си е PES6 с направени трансвери, махнати няколко стадиона. И не ми приказвайте глупости защото тая игра я играем 4 човека от една година всеки ден. Меню-тата са от новия PES, който ще излезе на 26-ти този месец. Единствената прилика ще е до там. Пуснете си Манчестър и Арсенал и вижте екипите. Вижте и рекламите по стадионите. IGN.com и МySpace.com - стига не ставайте смешни. Просто е взето всичко което може от демо-то и е приложено към стария PES. Разлика в геймплей-а незнам каде видя един приятел тука, който беше написал коментар, ама аз лично такава не видях при положение, че сме си играли да разнищваме играта трик по трик. Съвсем скоро ще видим къде е истина като излезе официално на 26-ти. За разлика от ФИФА-та която още я чакаме да излезе официално след ония фейк :) Разлика в графиката определено има. И това са влошените лица на играчите, който незнайно защо не си приличат вече. Сега кой умен човек би прецакал нещо което вече работи :) Не казвам да не теглите тази версия. Има един много голям +. Трансверите за този сезон са направени. Така че получавате един доста добър PES6 като загрявка за очакващото ни след 26-ти. Това при положение, че издържите недуразомението с екпипите и това, че отборите в английската лига не са с лицензираните си имена. MAN RED - юнайтед; MAN BLUE - сити. Така, че стига сте обяснявали, че това е новия PES, а се радвайте на забавната версия при това с коментаторите който са нови и вероятно ще са в новия PES. Толкова от мене, отивам да цъкам