ArenaBG
mobile spot 4
published by Son-Goku на 2010-01-16 14:18:50
Вашето мнение относно The Princess and the Frog може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by korruwin на 2010-01-16 21:39:08
Не знам какви са били жабите, може би принцове.
Нито знам какво точно е казал човека по - нагоре.

Но след като Ромео е чернокож, а Жулиета е индийка...
не виждам какъв е проблема :)

То американската простотия край няма. Разбирам на майтап, но да се вземат насериозно :D тц тц
То те това са най - големите расисти с голямото си желание да покажат как не са...
published by Pulseh на 2010-01-16 15:04:56
:thumbsdown:
Децата ми няма да гледат това!
published by tihomirkraev на 2010-01-16 18:47:34
Филмчето с БГ аудио ли е?
published by Red Baron на 2010-01-16 19:31:07
Pulseh, а пусни има Пайнер Планет или някое тъпо Наручо да куфеят пред екрана. Не мога да ви разбера аз вас - появи се едно качествено заглавие и почвате да го оплювате. Анимацията е в духа на класическите Дисни филмчета, което ще рече качество на 100%. Препоръчвам към всеки, който все още не се е поддал на днешната масова калпава анимация.
published by Pulseh на 2010-01-16 19:57:07
Много съм далеч от пайнер. Негрите нямат нищо общо с класиката, с приказките писани от европейските автори, с истинските принцеси и принцове, те по това време са били роби. Света се обърква, щом като на определена раса се приписват качества които не притежава.

Сакатия от аватар предава расата си, черни принцеси, обама :lol: и всякаква друга гмеж и угар се пробутват за нещо нормално?! btw, точно пайнер фенЪовете се поддават на такива провокации, защото им е малко багажа, но не ми дреме, шнур за тях и за всички плиткоумници.
published by davisss на 2010-01-16 20:10:39
Настоявам горния расистки коментар на Pulseh да бъде изтрит и самият Pulseh най малкото блокиран за во веки веков. Аман от такива хора, като него.
published by alienoi на 2010-01-16 20:12:27
Браво на предишният коментар, за разсизма, който лъха от него. На мен филмчето ми хареса и според мен само рисувани трябва да правят, а не някакви блудкави 3D анимации. Иначе като цяло Disney си e Disney. Няма равен в детските филмчета.
published by tzetzometzo на 2010-01-16 20:12:42
[img]http://www.kinomanite.com/img/0001/200/1285b.jpg[/img] "ПРИНЦЕСАТА И ЖАБОКЪТ" отбелязва завръщането на мюзикъла като жанр в продукциите на Disney и напомня за класики като „Красавицата и Звяра”, „Цар Лъв” и „Аладин”...

[url=http://www.kinomanite.com/preview.2/1285.Princess_And_The_Frog/]Пълната статия[/url]
published by Pulseh на 2010-01-16 20:45:18
davisss или давид или какъвто си там. Ако расист означава човек който държи на расата си, то аз съм расист. Не мога да се сетя какъв е човек който не държи на расата си?! Най- вероятно е морално пропаднал парцал.
published by aremar на 2010-01-16 20:54:56
Нацистките изказвания са забранени навсякъде по света, само в България("най-чистата раса") се намират някакви идиоти като гореизказалия се "интелигент". А я кажи, Pulshe или както си, докато негрите са били роби - жабите какви са били?? :lol:
В крайна сметка това е приказка!
published by deephole на 2010-01-16 21:49:37
Pulseh Ти добре ли си бе? чуваш ли се какво говориш? 1-во Нещата които пищеш,са много погрешни.
2-ро Пишеш почти несвързано.
3-то Може би живееш на друго място в друго време, може би по би ти подхохдало място наречено Германия годината 1940.
и 4-то Бих искал да присаствам докато водиш този разговор с някой негър, ром или може би евреин.

Няма нищо лошо в това да има хора от различни раси,кръвта им не е по различна от твоята. В момента не съм в България живея на малко островче на което има повече култури от което и да е друго място познавам румънци, индийци, сирийци, черни ,бели, жълти тук разбрах че не трябва да слагаш хората под общ знаменател. естественно някои от тях имат различни вярвания и религии които нито аз нито ти бихме одобрили това обаче не ги прави по лоши или по недостойни да живеят от теб мен и който и да е друг.
published by deephole на 2010-01-16 21:50:26
Няма нищо лошо в това да има хора от различни раси,кръвта им не е по различна от твоята. В момента не съм в България живея на малко островче на което има повече култури от което и да е друго място познавам румънци, индийци, сирийци, черни ,бели, жълти тук разбрах че не трябва да слагаш хората под общ знаменател. естественно някои от тях имат различни вярвания и религии които нито аз нито ти бихме одобрили това обаче не ги прави по лоши или по недостойни да живеят от теб мен и който и да е друг.
published by Pulseh на 2010-01-16 21:53:47
Стига сте ревали, не виждате ли, че модератора дебне :lol:
Спасявайте се, не ми дреме за възгледите ви, те са си ваши.
published by Ukime на 2010-01-16 22:37:19
че той даже самият постер си е про-негърски. забележете само усмихнатите и добродушни негри и менажерията над тях в лявата страна, както и белите - престъпници и мошеници :-D не че в ню орлиънс бихте намерили ескимоси, вместо негри, но анти-расизмът и расизма си приличат по агресивното апологетизиране - вие с нищо не сте по-различни от него :-D
published by Red Baron на 2010-01-16 23:09:21
Pulseh, точно пък за гордост ли е расата? :lol: Помисли малко колко бумащини е извършила европеидната раса - поробвали, избивали сме. Европа е континентът с най-дълга и кървава военна история. То ясно, че на това малко парче земя на големите им е тясно. :fun:
published by Red Baron на 2010-01-16 23:10:29
Готов съм да се обзаложа, че никога дори и не си говори с чернокож. И преди да кажеш "И ти не си.", ще ти отговоря - следвам в чужбина и имам сума ти познати, които са от тази според теб мизерна раса, и си прекарвам страхотно. Повечето от тях са камерунци и искам да ти кажа, че досега за толкова години контакти с тях, ей Богу, никой нито веднъж не ме е обидил и не ми е забил нож в гърба. Това определено не мога да кажа за българите.
published by Red Baron на 2010-01-16 23:12:33
Недей съди книгата по корицата. Както каза един преди мен - всички сме еднакви (ще добавя - на около 2-3мм под кожата). Това кой черен, кой жълт, оранжев или син - голям прас. Гордей се с делата си, а не с това, че си се родил от еди коя си раса. Това е наивно и детинско поведение.

published by SNQG на 2010-01-16 23:14:31
не е въпроът в това какъв е човекът срещу теб - черен или бял, въпросът е ти какъв си!?
published by Red Baron на 2010-01-16 23:15:50
Относно филм специално за невежите - филмът е мюзикъл, който залага на джазови изпълнение. Действието се развива в Ню Орлиънс - рожденното място на този стил в музиката. И да - първите, както и в продължение на доста години, джаз-изпълнители са били от афро-американската раса.
published by nocfed2 на 2010-01-17 04:05:36
не е тук мястото :thumbsdown:
published by cristi789 на 2010-01-17 04:50:01
е това не мога да го разбера... вместо да се коментира самия филм-хубав,лош,качество и т.н. сте се хванали да оборвате възгледите на някакъв ограничен расист. няма смисъл да му подхранвате омразата и да дискутирате надълго и широко,штото така само му давате възможност да споделя възгледите си, просто го ИГНОРИРАЙТЕ! в края на краищата става дума за едно детско филмче, което междудругото е супер!
published by idmk на 2010-01-17 08:32:59
Вие сериозно ли спорите относно анимация на Disney?!...
За антирасистите - каквото и да говорите не бихте могли да промените възгледите на друг човек!!! За расистите -
много вероятно е героите в анимацията да са от негроидната раса точно заради такива като вас!!! Предполагам всички са наясно, че анимацията има за цел не само да забавлявя, но и да учи най-малките на основните ценности на обществото, а расизма е заклеймен много преди ние да се занимаваме с него1
published by Malamir1977 на 2010-01-17 11:22:06
Филмчето е добро.Повечето тъмнокожи джаз и блус изпълнители през 60 те 70 години са пробили в Европа. И ако чуя някой българин да нарече друг българин "нацист" заради това че си защитава интересите аз лечно ще приготвя газовата камера.
published by desislava на 2010-01-19 11:39:00
:(:(:'(:'(:'(:'(:'( mne mi go dava
published by miratatoo на 2010-01-21 11:54:32
е добре де , как да го сваля този филрм , от кога го чакам и само днес не го бях търсила и той вече е премахнат , къде да го намеря, много ви моля помогнете и ми дайте някакъв сайт или аз незнам каквно , за да си го сваля
published by whitch на 2010-01-23 13:55:13
и аз тъкмо го потърсих иестествено - баннат е
:'(:no:
published by biliana_kirova на 2010-01-26 19:36:22
Субтитри за тези, които са го изтеглили. http://subs.unacs.bg/get.php?id=56619 :thumbsup:
published by PRO kilar на 2010-08-31 22:02:30
как може даса толкова тъпи че да махнат линка какискам даги спекам от бои:evilmad::evilmad::evilmad::evilmad::guns::guns::axe::axe::axe::axe::axe::axe::axe::axe::axe::axe::axe::axe::axe::axe::axe::axe::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:
published by youssef girgis на 2010-10-26 20:41:19
thanks for you:thumbsup:
published by poteer на 2012-08-24 17:13:31
и какво им е на аниметата, секи случай имат по интересен сюжет от американските анимации