ArenaBG
mobile spot 4
published by fogost на 2008-01-19 15:10:34
Вашето мнение относно Primer.LiMiTED.DVDRip.XviD-DoNE може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by fogost на 2008-01-20 17:09:43
Я помислете малко върху това:
2 wins and nominations
User Rating: 6.8/10 (8,559 votes)

published by bushon на 2008-01-20 20:46:01
Ахахаха ше ме разплачат всичките чалгарски коментарчета нагоре :lol: . Ако слушкате чалгичка , по-добре не
гледайте филма , защото само ще си загубите време ( през което можете да тресете снаги в некоя чалготека
или каквито щете други чалгарски занимания :lol: )

Филма е за хора с малко повече вещество в черепната кухина.
published by corruption на 2008-01-20 15:21:11
Limes
Субтитрите избързват.

Виж си настройките на плеъра

karpa4ko
няма BG суб.

Има BG sub

По филма:За този тип филми си има определена публика и аз не съм от нея :| ...
published by kofin на 2008-01-20 15:36:57
Интригуващи първи 5 минути...
След 5тата минута застой до финала...
Нулева оригиналност...
Долнопробна акт. игра...
Вероятност да намериш логика във филма - 0.01%...

Естествено ако искате да се правите на умни, кажете че филма е велик...

Ужасно слаб филм... Тези, които обясняват колко е хубав филма и как всеки който не вижда колко е хубав, е глупав чалгар, очевидно не разбират абсолютно нищо от кино. Не може филм, който единственото което прави е да ти пуска някава идея за някаква машина на времето в началото и после да не се случва нищо разбираемо до края , да е хубав филм.
На някой супер безмозъчен и бездарен му е хрумнало да направи филм за 'машина на времето' , но си е останал само с тази идея и просто е запълнил 1 час с безсмилени събития и разговори (филма е 1h10m... ако сценария и режисурата бяха на ниво филма щеше да е поне 2 часа и да има някакъв смисъл в цялата работа)

Филма е абсолютна загуба на време... колкото и пъти да го гледате няма да намерите особено смисъл в него, просто защото такъв липсва. А на отворковците, които са 'разгадали смисъла'... stop the drugs

published by velinn на 2008-01-19 16:17:37
Нищо неразбрах от треильра -_-
published by datacenter на 2008-01-19 16:23:47
Филма с едно гледане не се преглъща :D
published by Sa3ana3a на 2008-01-19 16:47:07
Предполагам че филма е великолепен :)
published by x3mator на 2008-01-19 17:32:01
Филма е тежичък.. сложен дори.. но си заслужава. :)
Мисля това е перфектен пример как и с не-голям бюджет може да се направи мн0го качествен филм. ;)
published by flasho на 2008-01-19 17:35:25
това ми привлече вниманието
published by forum1 на 2008-01-19 22:07:41
Много як филм.
published by duudah на 2008-01-19 22:35:47
филма е готин наистина
кефи ме как филмите излизат ли излизат.. трябва да изгледаме всички блокбъстери преди някой хитрец да се сети да сложи филм от 2005 в препоръчваме ви
ха да видим дали ще направи повече даунлоуд хитс от бози като "беги бейби! беги"
published by Gang_Related на 2008-01-19 22:57:06
някой може ли да поясни за какво става на въпрос във филма защото прочетох инфото и макар да разбирам английски нищо не разбрах:lol: и все пак някой да каже дали е як филма :)
published by fogost на 2008-01-19 23:02:05
Има доста красноречиви коментари до сега, от които може да се разбере дали филма е хубав. ;)
published by 86112063 на 2008-01-19 23:40:46
а дано наистина е нещо впечатляващо...
published by fogost на 2008-01-19 23:53:25
User Rating: 6.8/10 (8,546 votes)
published by Lipovenko на 2008-01-20 00:30:22
Браво! :thumbsup:
published by jackalbgbgbg на 2008-01-20 00:39:07
Чудовищен! Далеч от идеята да разбереш напълно нещо, да знеш. да можеш. А ако наистина го направим?
Гледайте го! Или ще го намразите или ще се влюбите в него.
published by gunter на 2008-01-20 01:01:32
eto vi prevoda na opisanieto spored Translo:
През нощта и при уикенди, четирима мъже в гараж от предградията изградиха промишленост на вила от устройства за проверяване на грешка. Но, те знаят, че има нещо повече. Има някаква идея, някакъв механизъм, някакъв случаен страничен ефект, който стои между тях и чист скок за нововъведение. И така, през проба и грешка те са изграждане устройството, което е липсващо повечето. Както и да е, два от тези мъже намират устройството и незабавно осъзнават, че то е твърде ценно за да търгуват. Границата на тяхната вяра в един друг е улица
published by Hotride на 2008-01-20 02:12:56
Интересен филм, определено трудно се схваща, но има смисъл.
published by darktroniac на 2008-01-20 02:59:25
Старо!
Евала, че е качен де, свалях го от рапид-а, когато излезе.
Прекрасен филм - пъти по-добър от малоумният "ПИ".
10/10 от мен и със здраве!
published by kronenwars на 2008-01-20 03:48:25
нз на мен ми се стори много бавен филм 3-ти заспак на него. Действието се развива супер мега бавно и може и без някои сцени( просото невиждам смисъл да са там) от мен 3-ка браво све пак на ъпп-а ;););)
published by KiCkFlIp на 2008-01-20 04:41:44
Хора незнам, но аз наистина почти нищо не разбрах от този филм, разбрах че става въпрос за патуване в времето, но само до там ... гледах го 4 пъти и пак немога... :-/. Ако някои може да ми помогне и поне да обясни горе-долу какво точно се случва ще съм му много благодарен :)-_-
published by penkokp на 2008-01-20 11:32:07
ниакои знае ли как трагжат субожете. жинаги имам проблеми с тези rar фаилове. мерси.
published by Fred_Durst на 2008-01-20 12:19:38
mario131313 дам... аватара Ти е върха верно! :thumbsup:
published by tododad на 2008-01-20 12:25:37
Филма е ужасно тъп,според мен разбира се.Нищо което да те накара да го запомниш,освен тва ,че за нищо не става
published by corruption на 2008-01-20 12:57:47
penkokp
ниакои знае ли как трагжат субожете. жинаги имам проблеми с тези rar фаилове. мерси.

[b][color=black]1-во разархивираш 2-ро слагаш субтитрите при филма и play ;)!В случай че нямаш свали си WinRAR :)
За филма:сега го дърпам и като го изгледам ще си кажа мнението[/color][/b]
published by akmail на 2008-01-20 13:12:27
Изключително тъп филм. Слаби сценарий и режисура, а актьорите са като хванати от гората.
published by deteto на 2008-01-20 13:38:04
Мега тъпият филм. Проспах го доволно. :lol:
published by vladkopleven на 2008-01-20 13:51:37
Явно прекаленото слушане на чалга ви е изпило малкото мозък . Добре ,че някои си признават ,че са малоумни. Трябва да си мега тъп за да не можеш да разбереш филма.Гледайте си шоуто на идола азис и не пишете безмислени коментари
published by Limes на 2008-01-20 14:03:40
Субтитрите избързват.
published by karpa4ko на 2008-01-20 14:38:33
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by karpa4ko на 2008-01-20 14:45:18
няма BG суб.:thumbsdown:
published by jsok на 2008-01-20 17:15:32
Хора,животът е твърде кратък,за да загубите 1ч. и колкото е там минути филма в гледане на нищо!
published by gnggg2006 на 2008-01-20 17:20:36
Уникално тъп филм ! Скучен и безинтересен . Не го теглете ...
published by push_it на 2008-01-20 17:29:54
kofin какво изобщо разбираш ти от режисура ? Дори все пак пак да имаш някакво самочуствие (незнаино и то от каде) би трябваоло поне леко да се позаинтересуваш преди да пишеш толкова "силни" коментари.Както вече написаха по горе филма има 2 награди и 7 номинаций на големи фестивали за кино изкуство . . . ако мислиш че ти разбираш повече и знаеш и можеш повече от хората които оценяват на SUNDANCE FILM FESTIVAL . . . :lol: (което ми се струва невъзможно) аз лично ще те запозная с представители на NewImage ;)
published by RemonstrancE на 2008-01-20 17:56:24
Е да де... изгледах го. Заради хубавата оценка и незнам си колкото номинации и награди.
Имаше някаква логика все пак, но е прекално заплетен като сюжет. Определено не е филм за масовият зрител.
Не бих го препоръчал на никой именно заради това. Това не означава, че не е интересно да се види... :|
published by duudah на 2008-01-20 18:39:20
да го кажем така
има хора, които гледат само филмите в препоръчваме ви.. има и такива които гледат смислени филми... (в които сюжета наистина е заплетен)

кефят ме коментарите за чалгарите 8)
дето има един лаф.. не всичко дето фърчи се яде... или да го префасонираме за случая.. не всичко дето е в "препоръчваме ви" е за всички

както каза някой още в началото.. разбирачите да го гледат.. масовката да иде да гледа бук ъф сикретз

си я

П.С. на мен и двата филма ми харесват :cool:
published by Sem_D_D на 2008-01-20 19:35:43
оо, да, заради такива попадения си струва тарашенето из торент-сайтовете. ;)
като не можем да ходим на сънданс фестивалите, поне задочно да видим нещо по-така от тях.
Филмът си има слаби страни, но те далеч назад бледнеят пред изпълнението и като цяло концепцията.
1. кратичък е, под 80 минути. в IMDB пишат, че е правен с много малък бюджет и не са хабили почти никаква лента излишно.
2.стилът на въвличане във филма е с повече говорене от холивудски блокбъстъри и поне в началото трудно ще се върже скептик, че тия момчета създават нещо невиждано. този стил е характерен, например, за по-източни и интелигентни хора и произведения, като творбите на Стругацки - там човек трябва да МИСЛИ, за да разбере какво само се подсказва между редовете, като това често е и най-важната част от разказа.
3. описанието в IMDB и тук не му подхожда, влече повече хората като че ли е близък до "Кодът Пи", докато недоизказаните елементи са всъщност по-близки до "Илюзионистът". Иначе по индепендънт опит наистина ще достави удоволствие на хора, на които се е понравил и "Пи".
4. филмовата стрела на времето и свободата на режисьора да прави с нея каквото си иска разкъсва много рядко каноните си, но този случай мисля, че е успешен. филмът може да бъде сложен в графата на Мементо по оригиналност, да речем.
5. Филмовите герои са по-заети с последствията от пътуването във времето през погледа на удивения откривател, колкото и обикновен представител на човешката натура да е той. за друга справка по линия на хюмън нейчър, вижте "Impostor", да речем.
6. въпреки ограничения бюджет, дозата оригиналност в проекта заслужава да му се обърне внимание. Гледането на такива филми не е еднозначен процес на облъчване и КОНСУМИРАНЕ на матр`ял за разпускане, а диалог в най-необичайната му добра форма. Филм, който оставя повече въпроси отворени, отколкото разрешени, да звънят в главата на зрителя си, е създал резонанс и е постигнал все пак нещо, въпреки ограниченията на формата и нормите.
Хубаво е, че след "The man from earth" и на този му се отдава заслужено внимание.
ако иска човек и още нещо необичайно, вижте например разни други активни филми, като "Touching the void" или "Deep water", макар и да са строго по реални събития и без доза фантастика - пак си кореспондират с феномена на човешката природа...
published by godzi на 2008-01-20 19:47:47
хм мерси за последният коментар наистина ме заинтригува :cool:
published by Foxytos на 2008-01-20 19:47:53
Ами бюджета му е само 7000 $ (не е грешка - седем хил. долара), а наградите са за режисьора-дебютант Шейн Карут гран-при на фестивала Sundance — за задълбоченост и изобилие на научни диалози....:lol:
published by ede на 2008-01-20 20:15:56
И аз съм благодарен на по-горния коментар.Принципно търся подобни качествени мнения,а тук е пълно с хора които свалят филми от типа тийн комедии и след това оставят коментари под сериозните филми!!??(Не говоря за този-още не съм го гледал)
published by aceofspade на 2008-01-20 20:21:11
Хм, $7К ,а камерата сигурно му е подарък от баба му за рожденния ден
published by madsun313 на 2008-01-20 20:42:10
Че какво му има на кода пи !? Какво да направим като не ти стига пипето да го схванеш !?
published by AlexxxSS на 2008-01-20 21:09:12
Аз незнам нищо неможах да разбера от тоя филм...
published by kofin на 2008-01-20 21:32:08
Чета и просто не вярвам на очите си...
Имал награди филма, бил с нисък бюджет, бил оригинален... ????!!!
Аман от професори които по цял ден слушат класическа музика и са хипер 'АРТ'
Не ми е ясно какво показвате рейтинга на този безмозъчен филм , като за 3 години има събрани едва 8000 гласа, като 2000 от които са оценка 10 от роднини и познати на сценариста и на двамата актьори.
Като ви чета глупостите си представям как отивате в галерия.... 'творецът' поставя 2 гълъба на бял лист хартия и започва да чака докато си 'свършат работата'... после взима листа и го поставя в рамка... закача го на стената ... и вие дружно казвате - Аххххх... велико... оригинално ... неповторимо!!! А бюджета му е едва 20лв за гъбълите и 50ст за листа!!! Велик творец , велика творба.....
Някой случаен минувач ви чува и си казва... аз ли съм зле или те са много умни... я да не изглеждам глупаво ще кажа и аз че е велика творба, нищо че не мога да я разбера, та нали ТЕ умните са я разбрали
published by sremkin на 2008-01-20 21:51:03
Шшш тапаци са тия дето има хареса тая измишлютина.Главата и у стената...Сценария му е измислен докато някой е бил в кенефа по голяма нужда.Даже и 7000 долара е много за тоя простотия
published by gandalf117 на 2008-01-20 22:09:36
Филма изглежда толкова нескопосан и аматьорски, че само като видях трейлъра и сампъл клипа се отказах. Няма ама никакъв апийл, колкото и интелигентна и оригинална да се окаже историята филма не става за нищо. Това е обратното на комерсялните високо-бюджетни холивудски плоски филми. Докато на ония им липсва сюжет на това му липсва качество, актьорска игра, бюджет, и всичко останало :-/ Филма е от-зле, по-зле. :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by gandalf117 на 2008-01-20 22:27:07
съгласен съм с kofin
a, на bushona, който някак си се опита да намери връзка между българската чалга и зрителската аудитория на тоя американски идиотски филм, бих казал че е кръгъл идиьот(ника му също така говори красноречиво за това)
Аз не гледам филмите, за да се уча от тях, аз си имам много по-добри места от където се уча;)! Аз гледам филми за увлечение, а този е далеч от увлекателен. Просто енда аматьорска пуфня и някой е ришил да се изгаври като го е сложил сред препоръчаните :lol:
published by Sammael на 2008-01-20 22:42:43
http://www.imdb.com/title/tt0085407/ ето за многознайковците, които критикуват всичко, което не разбират - филм с не много повече гласове, който е брилянтен! За този, аз лично няма да го гледам, защото за не ми представлява интерес, но следващия път си помислете преди да отречете тотално нещо.

За гълабите мога да кажа, че има хора които ще намерят много повече смисъл в две лайна, отколкото автора на сравнението, в произведение на някой всепризнат, като Моне примерно.
published by exe на 2008-01-20 23:11:35
Леко объркващ филм, който не блести с нищо особено. разказите за физичните парадокси, свързани с пътешествия във времето са повърхностни. специални ефекти няма. героите изглеждат леко отегчени през половината филм. аз му давам 5/10
published by dockapydog на 2008-01-20 23:27:33
за съжаление си прав еxе;););)
man from the earth e на пъти по-добър -sem dd,
kofin-царят е гол тази приказка е знаем:)
на мен ли4но не ми хареса,може би защото не харесвам и Стругацки:fun:
последно се изкефих на the lost room като sci.fic.
но Мерси на Ъпа:)
PEACE
published by bushon на 2008-01-21 01:06:38
Споко пичове ! Следващата част на "3-те хикса" ще излезе,
потърпете малко .

Ще има зрелище и "смисъл" .

А нас кръглите идиЬОти ни оставете да гледаме "тъпи филми" като този :D
published by steligeri на 2008-01-21 20:26:52
не го гледах:lol:и няма да го гледам:thumbsdown:
published by peerless на 2008-01-21 20:37:40
Много зле! :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by kriegor на 2008-01-22 16:49:45
Вярно е, че на някои може да не му хареса филма, но като за бюджета с който е направен е добре. Би се харесал на хората дето не са толкова предубедени и не са слконни да мрънкат.
published by yrufkrad на 2008-01-25 20:00:54
Този филм не е уникален :) , но определено е различен.На мен ми хареса :):).

Препоръчителен за феновете на M. Night Shyamalan.
published by jackalbgbgbg на 2008-01-25 22:14:49
Това е едно качествено кино. Историята е много добра, както и почти всичко останало, вкл. и сайта му. Режисьора е един пич от Мъртъл Бийч и определено се прекланям пред инженерните му познания. Задължителен за всички фенове на филми като ПИ и Моебиус!
published by donscot на 2008-01-26 22:36:07
kofin евала пич за коментара:thumbsup:
published by membership на 2008-10-06 13:20:20
Ако някой се опита да ви обясни Теорията на относителността на Айнщайн,а нямате достатъчна умствена подготовка за това,тогава кой е малоумния в случая - вие или автора й.
published by vldol на 2011-06-26 17:50:31
Филма е страхотен! А колегата който твърди, че чалгарите не били обраничени жалки боклуци с минимален коефициент на полезно действие може просто да си пуска циганската музика и да си мисли че не е от най-долната прослойка на обществото! :lol: