ArenaBG
mobile spot 4
published by spk на 2011-02-17 05:59:34
Вашето мнение относно Criminal Minds: Suspect Behavior S01 E01 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by STEFFO22 на 2012-01-02 20:44:45
само жени ли му се кефят на тоя сериял :fun:
published by evconka на 2011-02-17 12:31:45
Форест Уитакър е звезда в драмата за елитния отбор от агенти, част от екипа за анализ на поведението на ФБР, който използва неконвенционални методи на разследване и агресивни тактики за залавяне на най- големите престъпници на нацията. Шефът на отдела Спец. Агент Сам Купър ( Уитакър) е психически и физически свиреп, роден лидер, който не се бои да застраши своята кариера, за да отстоява своите убеждения. Купър се стреми да избягва политическата бюрокрация и е избрал разнообразна група от профайлъри, които да работят извън ограниченията на Куаонтико: Бившият войник от английските специални части Мик Раусън (Мат Раян) , уверен красив, работи като високо квалифициран стрелец със непредубедено око за изкореняването на злото; Джон „Пророка” Симс ( Майкъл Кели) , бивш затворник със вродена интелигентност и Дзен спокойствие, който е решен да изкупи старите си грешки; и Джина Ласал ( Бо Гарет) атрактивна, твърда и въоръжена със коварно чувство за точност. Тази необикновена група агенти на ФБР е силна е своите вярвания и напредва в мисиите си, за да изправи най – страшните престъпници в държавата пред правосъдието.
published by evconka на 2011-02-17 12:32:55
нтико: Бившият войник от английските специални части Мик Раусън (Мат Раян) , уверен красив, работи като високо квалифициран стрелец със непредубедено око за изкореняването на злото; Джон „Пророка” Симс ( Майкъл Кели) , бивш затворник със вродена интелигентност и Дзен спокойствие, който е решен да изкупи старите си грешки; и Джина Ласал ( Бо Гарет) атрактивна, твърда и въоръжена със коварно чувство за точност. Тази необикновена група агенти на ФБР е силна е своите вярвания и напредва в мисиите си, за да изправи най – страшните престъпници в държавата пред правосъдието.
published by evconka на 2011-02-17 12:34:24
авата пред правосъдието.
published by spk на 2011-02-17 14:48:25
[b]@ evconka -[/b] мерси за резюмето на бг.:) Не съм гледал оригинала на сериала, но този определено смятам да го гледам.:D
published by PPEP на 2011-02-17 21:25:31
Оригинала е един от най-добрете сериали, които съм гледала.
Моля някой който е гледал първа серия да каже става ли!
published by divata_x на 2011-02-18 14:17:48
аз... малко съм скептична.. но ще г изгледам с удоволствие.. само да се появят бквички..

малко не ми харесаха в серията дето участваха в оригиналния сериал ..не бяха чак зашеметяващо добри..
но нека не се самонавивам:)) стискам палци да е добър :cool:
published by sara82 на 2011-02-18 17:24:23
Серията не беше лоша, но естествено понеже съм свикнала с другия екип тези не са ми толкова симпатични. Гарсия участва и тук :) Прилича много на нашия си "Престъпни намерения", но май няма да става въпрос само за серийни убийци доколкото разбрах.
published by irinera на 2011-02-19 21:51:34
http://subsunacs.net/new.php - вече има бг субтитри:)
published by mis kapris на 2011-02-19 23:22:30
много се радвам че са направили друга версия на Criminal minds но се съмнявам да е по добра от оригинала , все пак Рийд не участва:thumbsdown:
published by divata_x на 2011-02-20 13:24:41
е така е .. и на мен Рийд ми е любимец O:-
но пък Гарсия участва:))
published by kirestia на 2011-05-06 20:17:12
И аз предпочитам оригинала,но гледах вече тази серия и не е никак лоша.Предполагам,че като свикнем с тези герои ще ни хареса много новото сериалче.:thumbsup: