ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2014-07-08 03:39:15
Вашето мнение относно The Last Ship S01 E03 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by tezgetarski на 2014-07-09 18:33:37
published by doboman на 2014-07-10 21:55:07
Оле.... тази серия ме разби. Страшно слаб сценарий... като правят пропагандни филми, поне сценария да им е наред. Конкретно ще цитирам от серията...
1. Откъде Американският капитан откъде знаеше че руснака ще гледа червената точка на своя радар.
2. Изцепката на една от дамите на американския кораб, че може да уцели окото на кокошка от 900метра... леле какви мацки има във ВМС на САЩ.
3. Най-вече куца това накрая, със приближаващия катер... мацката опука със снайпера, права... няколко руснака, стрелящи с автомати, след което скачат във водата и лодката се взривява във руския кораб. Най-чудно е това... явно мацката е и олимпийски шампион по плуване, както и пича... щото доплуваха до открито море (може би 3-4 мили) и се качиха безопасно на американския кораб.
4. А, и това с торпедото дето взриви коралите и направи дупка с подходящи размери, също е похвално... много мисъл се иска.
Жалка пропаганда. Много слаб сериал.
published by tiomir на 2014-07-17 21:22:49
Стига сте ревали, като не Ви харесва не гледате.......аз за това не гледам турски сериали, но не съм оревал света че ги дават.