ArenaBG
mobile spot 4
published by teneka на 2011-04-27 22:58:56
Вашето мнение относно Portal.2.Coop.Launcher.v1.04 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by raliii на 2011-04-27 23:50:29
БЛАГОДАРЯ на всички които са се постарали да ни осигурят COOP за тази невероятна игра.:thumbsup::thumbsup:
published by rotgot на 2011-04-28 00:22:34
работи ли?
published by house__4ever на 2011-04-28 01:33:38
НЕ, не работи :lol::lol::lol:
published by Chmochnik на 2011-04-28 06:58:22
Браво на Ъплоудера :thumbsup::thumbsup:
published by JokataBg на 2011-04-28 09:58:12
някой да знае за DLCта или нови мапове нещо? :)
published by FF3 на 2011-04-28 12:43:39
Пишете на скайп : red.master.ff3 да се уговорим някой с host да играеме вечер :)
published by stan4o на 2011-04-28 14:04:27
Работи на уиндоус 7 перфектно , но на ХП ми дава ерор. 8)
published by tikvarova на 2011-04-28 16:54:28
Ако този лончър не работи ето как можете а игреате ко опа без да сте си закупили оригиналната версия:
1.Вие и приятеля ви трябва да цъкнете с десен клавиш шорткъта на играта -> опции(пропъртийс) и трябва да добавите -console на края на текста при таргета(след кавичките). Това кара играта да ви отваря конзолата когато я стартирате.
2. Трябва да се конектнете с хамачи, тънгъл или друга подобна програма.
3. Когато влезете в играта хоста тряабва да напише в конзолата "map кода на картата, които са постнати по долу"
4. Вторият трябва да напише "Connect Ипто на хоста от програмата с която сте се конектнали"
5. Хоста трябва да натисне ентър след което втория също въвежда функцията след няколко секунди изчакване.

А това са и кодовете:
"mp_coop_start" (First map of chapter 1)
"mp_coop_lobby_2"
"mp_coop_doors"
"mp_coop_race_2"
"mp_coop_laser_2"
"mp_coop_rat_maze"
"mp_coop_laser_crusher"
"mp_coop_teambts"

"mp_coop_fling_3" (First map of chapter 2, have to load this map after completing coop_teambts or else it will just restart coop_start)
"mp_coop_infinifling_train"
"mp_coop_come_along"
"mp_coop_fling_1"
"mp_coop_catapult_1"
"mp_coop_multifling_1"
"mp_coop_fling_crushers"
"mp_coop_fan"

"mp_coop_wall_intro" (First map of chapter 3)
"mp_coop_wall_2"
"mp_coop_catapult_wall_intro"
"mp_coop_wall_block"
"mp_coop_catapult_2"
"mp_coop_turret_walls"
"mp_coop_turret_ball"
"mp_coop_wall_5"

"mp_coop_tbeam_redirect" (First map of chapter 4)
"mp_coop_tbeam_drill"
"mp_coop_tbeam_catch_grind_1"
"mp_coop_tbeam_laser_1"
"mp_coop_tbeam_polarity"
"mp_coop_tbeam_polarity2"
"mp_coop_tbeam_polarity3"
"mp_coop_tbeam_maze"
"mp_coop_tbeam_end"

"mp_coop_paint_come_along" (First map of chapter 5)
"mp_coop_paint_redirect"
"mp_coop_paint_bridge"
"mp_coop_paint_walljumps"
"mp_coop_paint_speed_fling"
"mp_coop_paint_red_racer"
"mp_coop_paint_speed_catch"
"mp_coop_paint_longjump_intro"
"mp_coop_credits"
Първия код на всеки параграф е началото на главата. Понеже играта не преминава от глава на глава автоматично трябва да въвеждате кода след всяка глава която приключите. Всяка глава се състои от около 8 нива, към които играта преминава автоматично. Приятна игра!
published by tikvarova на 2011-04-28 16:54:59
5. Хоста трябва да натисне ентър след което втория също въвежда функцията след няколко секунди изчакване.

А това са и кодовете:
"mp_coop_start" (First map of chapter 1)
"mp_coop_lobby_2"
"mp_coop_doors"
"mp_coop_race_2"
"mp_coop_laser_2"
"mp_coop_rat_maze"
"mp_coop_laser_crusher"
"mp_coop_teambts"

"mp_coop_fling_3" (First map of chapter 2, have to load this map after completing coop_teambts or else it will just restart coop_start)
"mp_coop_infinifling_train"
"mp_coop_come_along"
"mp_coop_fling_1"
"mp_coop_catapult_1"
"mp_coop_multifling_1"
"mp_coop_fling_crushers"
"mp_coop_fan"

"mp_coop_wall_intro" (First map of chapter 3)
"mp_coop_wall_2"
"mp_coop_catapult_wall_intro"
"mp_coop_wall_block"
"mp_coop_catapult_2"
"mp_coop_turret_walls"
"mp_coop_turret_ball"
"mp_coop_wall_5"

"mp_coop_tbeam_drill"
"mp_coop_tbeam_laser_1"
"mp_coop_tbeam_polarity"
"mp_coop_tbeam_maze"
"mp_coop_tbeam_end"

"mp_coop_paint_redirect"
"mp_coop_paint_bridge"
"mp_coop_credits"
Първия код на всеки параграф е началото на главата. Понеже играта не преминава от глава на глава автоматично трябва да въвеждате кода след всяка глава която приключите. Всяка глава се състои от около 8 нива, към които играта преминава автоматично. Приятна игра!
published by tikvarova на 2011-04-28 16:55:44
"mp_coop_tbeam_drill"
"mp_coop_tbeam_laser_1"
"mp_coop_tbeam_polarity"
"mp_coop_tbeam_maze"
"mp_coop_tbeam_end"

"mp_coop_paint_redirect"
"mp_coop_paint_bridge"
"mp_coop_credits"
published by tikvarova на 2011-04-28 16:58:37
По този начин , обаче прогреса ви не се сейва!!!
published by Sexy-kart0f4o на 2011-04-29 09:35:46
и без лънчера работи коопа, какво допълнително ти дава тва нещо ?
published by GRIM$REAPER на 2011-04-29 11:03:10
Ами, да ти кажа честно този лаунчър е един плюс за тези които не са свикнало да използват конзолата на source engine-a. Понеже е опростен и е лесен за използване и, ако се спазват стъпките за игра в режим Co-Op, дадени в описанието, то ще може да се насладите на един забавна игра плъна с начини да сгафиш или да прецакаш съотборникът си :D...
published by dakata369 на 2011-04-29 13:26:50
Точно така... а и при мене, launcher-а работи супер и съм със Win 7 ultimate 32 bit... а пък за сейфовете и за steam cloud-а ми е през оная работа...нали могат да са играят всички нива :) ко повече да искам
published by aviper на 2011-04-29 21:46:14
Еми прав е Шерифа. Който си мисли, че на ъплоудери не се плаща от парите от рекламите, явно има нужда да слезе на земята. Със самото си присъствие в сайта вие правите пари на хората, които са го направили такъв.
published by dakata369 на 2011-04-29 21:48:08
Ае аз може да давам пари за интернет, ама ако зема и да си купувам игрите... Кат зема да си изкарвам мои пари, може и да има мноооого малко вероятност да си купа някоя игра, ама сигурно няма да е в скоро време
published by dakata369 на 2011-04-29 22:03:00
Ми в америка как е... ако си напрайш собстена страница и са появяваш ти на клипчетата и коментираш нещо примерно... колкото повече хора посещават channel-а ти, толкоз повече ти плащат. Тука също е тка... Ама ти като ходиш да си плащаш нета... ако плащаш 20 лв. например, да не да казваш : Ще ви дам само 15, че имам да плащам и на един ъплоадер:lol: Знам че примера не е много добър, ама предполагам стана яясно долу-горе
published by suppaduppa на 2011-04-30 09:49:09
Daka,

Нищо не става ясно от това, което пишеш братле! :)
Като знам, че съществуват хора като теб ми става хубаво:thumbsup:
published by Casious на 2011-04-30 16:12:01
Кой иска да поцъкаме Host-IP-а ми е 127.о.о.3:cool:
published by dakata369 на 2011-04-30 16:40:31
Ем suppaduppa.. няма как да ти стане ясно, щото не виждаш ли че са цензурирали коментарите на които отговарям. Ако ги беше прочел първо тях, щеше да разбереш.
published by aletoscorti на 2011-04-30 20:17:46
:thumbsup: DEISTVA MNOGO QKO IGRAQ Q CQLATA I E O6TE PO QKO CO-OP :thumbsup: GRUPVAITE Q MNOGO E HUBAVA ( NOOOO ISKA UPDATE 1,2 i 3 ) izteglete purvo update-te i posle lanchera[color=red][/color]
published by westlander на 2011-04-30 21:55:51
ее аре некой да напражи сървър да играеме че много ми се играе co-op
published by dakata369 на 2011-05-02 16:34:31
Ми явно не ми трият коментарите щото админите са съгласи с мене по въпроса кой и къде да си купува игрите... тука е място за сваляне на игри, а не за привличане на копувачи... вече ти казах къде да пишеш по тоя въпрос.
Ако искаш израси още някоя глупост за steam и steam cloud-а та пак да го цензурират.
published by dakata369 на 2011-05-02 16:40:57
И ако става въпрос кои думи съществуват в българския език(а тук трябва да са пише на бг), аз поне незнам да има дума whatever в бг езика.
Тка че си трай, щото много са опитваш да философстваш, ама когато някой е написал лънчер или лаунчер в коментара си го разбираш за какво говори, нали?
published by alexxx1974 на 2011-05-03 14:20:51
еее...ти пък..не си ли чел трактата "За Българския" от Шерифа O:-:D Whatever.:P

Р2Р ще има докато заплатите ни не станат такива,че да можем да си купуваме легално игри....На месец по две които си стуват.Кое да бъде първо-ток,вода,игра.....;)
published by mrpeshoga на 2013-02-09 19:20:18
Работи превъртяхме я много яка игра :)