ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2013-01-25 19:32:50
Вашето мнение относно Flight може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by vasko456 на 2013-01-26 11:15:17
Много се извинявам за въпросът който ще задам. Моля, да ме извините има и непросветени хора като мен.

Защо форматите "remux" не ми ги разпъва на цал екран, а другите "x264" или тези свалени от директорията
"HDTV" ги отваря на цял екран без онези черни ленти отгоре и отдолу??? Като следва "remux-a" е с по-добро
качество от другите споменати.Много жалко???Ако някой се счита за компетентен и запознат с материята, моля да
ми обясни, като на прост човек. Телевизорът ми е Samsung UE40ES6100. Благодаря Ви, предварително.
published by ldimitrov на 2013-01-26 16:07:06
Филмът е уникален и интригуващ разказ за начина на живот на един алкохолик.Неговата вътрешна борба и конфронтация
със собстенното си аз.Много добра игра на Дензъл Уошингтън,показвайки агресията,вътреяната борба и недостатъците
на своя герой.Този път режисьорът Робърт Земекис ни разказва история която на пръв поглед не би била очевиден
негов избор (нека си спомним Контакт ,Завръщане във бъдещето, Форест Гъмп).История която би било добре всеки
от нас да види и разбере прости житейски истини които всички ние уж знаем но все ни убягват.
published by mardafi на 2013-02-01 09:29:48
ех васе васе - ама вземи да прочетеш малко литература по този въпрос де - отговора е елементарен дори за трети клас от начално училище - кое е ремукс, кое е рип и тн.тн за тези неща има информация колкото поискаш
published by qweto на 2013-02-05 18:30:25
Страшен отговор @mardafi....въпроса може да е за началното училище, ама отговорът ти е като за детската градина. Като няма какво да кажеш по-добре си замълчи...ще изглеждаш по-умен.

@vasko456 Remux-a ти е урязан Blu-ray или друг HD формат...урязан откъм менюта и други подобни...като качество го дават същото...както изображение така и звук. А това, че имаш черти отгоре и долу е нормално, защото телевизора ти не е Cinema (LG Мисля, че имаха Cinema TV с кино резолюция). Аз съм с Samsung UE-40D8000 и при мен е така, защото съм на 1920x1080.

Ако бъркам някой да ме поправи.
published by GLADIATOR на 2013-02-12 22:29:25
това е филма, това е мъжа и актьора !