ArenaBG
mobile spot 4
published by Fastuka на 2009-05-08 23:18:37
Вашето мнение относно Let the Right One In може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by brutalscare на 2009-05-09 02:51:33
Страхотен филм,страхотна игра,невероятно операторство и режисура!!!За мен това е шедьовър в съвременното европейско кино!Препоръчвам го горещо на всички цеители на стойностните филми.
published by tobaco на 2009-05-09 08:15:38
Невероятен филм !
published by Kamdozer на 2009-05-09 14:38:41
Филма излезе преди "Здрач". Не знам кое на кое е имитация..... И изобщо не е жалък. И преполагам, че изобщо не е гледан от персоната която се е изказала толкова авторитетно отгоре
published by trakk на 2009-05-09 15:51:13
Без капка преувеличение, филмът наистина е шедьовър.
published by jzscrstsprstr на 2009-05-09 16:29:39
И "Let the right one in" и "Twilight" са по романи, така че без глупави коментари. Хайде няма да пиша за "Twilight", че тук не му е мястото.

LTROI е един от най-добрите филми за вампири, като същевременно ударението не е толкова върху вампиризма, колкото за самотата примерно.

Това да се изберат деца без опит ( както в " The fall", "Leon" ) се оказва страхотна идея. Играят неподправено и чудесно.

Атмосферата е меко казано смущаваща, както и трябва. Имаме социализъм + зима + нощ. Неочаквано подтискаща комбинация. LTROI плаши и трогва.

Холивуд едва ли ще може скоро да поднесе на публиката филм от таква класа.

published by jzscrstsprstr на 2009-05-09 16:32:48
...на публиката филм от такава класа.

Извинявам се за двойния пост.
published by rafaelo85 на 2009-05-09 20:06:40
Уникален.... просто уникален... нямам думи. Едно произведение на изкуството. Нямаше нито един излишен кадър. Красота и наслага с всяка една сцена. Дълбок и същевременно драматичен филм. Наистина си заслужава.
published by sak1na на 2009-05-09 21:30:21
Филмът е чисто и просто казано уникален. Обаче има едно "но"... до колкото аз успях да разбера Романът съдържа носта материали важни за историята на филма. Те не са включени в него... затова аз лично предпочитам да прочета книгата. И... предполагам че може и да знаете вече но правата за филма са купени от американците и скоро ще можем да видим "по-добрата версия" на този страхотен филм... дам... ще има ремейк на филма... което ме смущава и очаквам само да го развалят повече... но това си е мое мнение и няма да го налагам...
published by manara на 2009-05-10 20:16:04
Дам, филмът наистина си е уникален, добре че разбрах за него преди няколко месеца покрай онзи прехваления "Twilight".

Дърпайте и сийдвайте :)
published by Lilitul на 2009-06-27 02:39:29
Great movie,stop reading the coments and start downloading :)
published by wilhelm на 2010-10-31 05:20:46
Заричам се никога повече да не гледам друг филм от този жанр, освен ако не е шведски!!! :-O Аз просто нямам думи... а рядко оставам така впечатлен!
За по-малките деца от дискусията тук - няма защо да се сърдят или да ги обиждаме, че са глупави. Разбираемо е, че няма как да усетят онези нотки от филма, които всъщност го правят така уникален! Ако не разбирате защо всъщност е толкова харесван - просто изчакайте времето си за това :) За по-порасналите: не го подминавайте!
published by IvoIvanov83 на 2011-02-21 22:03:36
Този филм бе гледан от мен още, когато излезе. Мога с правото на докоснала се до него да изкажа възхищението си. Филмът няма нищо общо с "Twilight" и е излезнал доста преди него.Героите прекалено добре си изпълняват ролите, особено момичето.Децата са невероятни и тази американска боза, която излезе и се опитва да бъде репродукция в по-добър вариант - "Let me in"- няма никакъв смисъл да плюя продуцента, режисьора и героите.Първо - ще си развалите представата за идеите и дълбоката тематика на истинското; второ - ще загубите време, което бихте могли да използв

Разбирачка! Новата американска боза всъщност е британска,но както и да е.Заслужава си да се гледат и двете " версии",макар,че на мен "американската боза" и в частност Клои Мориц ми харесаха повече от шведския " оригинал" .Бих препоръчал Let me in на всеки.
published by Ilinoys на 2013-02-15 22:15:54
Seed porfavor!
published by rIsE aNd sHiNe на 2014-06-07 16:30:45
Филма наистина и на мен ми хареса много :) Другата версия също по нищо не отстъпва :)
published by rIsE aNd sHiNe на 2014-06-07 16:34:30
И двете момичета си играят страхотно ролите....
published by cicoponko на 2014-12-27 23:23:59
Вие гледахте ли филма или преписвате коментари един от друг? Шедьовър?