ArenaBG
mobile spot 4
published by anton_angelov на 2012-03-18 15:52:18
Вашето мнение относно A Somewhat Gentle Man може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by nedk0 на 2012-03-20 19:28:47
много добър , незнам колко тъп трябва да си за да не видиш смисъл в този филм!
published by michaella23 на 2012-03-20 22:15:07
Добър опит за правене на КИНО, но нескопосан и аматьорски. Мудно и тромаво върви. Нямам представа кой е излъгал норвежките кинематографисти, че с едноминутни "втренчени и дълбоки" погледи и грубо чукане става КИНО, но явно здраво ги е преметнал. Добра камера, но когато няма какво толкова да заснемеш, се получава ей-това недоразумение, което се бие в гърдите, че било "европейско" кино. Пълен провал.
published by michaella23 на 2012-03-20 22:34:37
...Просто ме учудва с колко по-добро е европейското кино, с пъти повече....

"С пъти повече..." от кое? От българското, от севернокорейското или от марсианското КИНО? Уточнявай си твърденията, моля те. Иначе ние кинокритиците оставаме с многосмислени впечатления.
published by jackalbgbgbg на 2012-03-21 22:50:24
Стелан е абсолютен нечовек и от Догвил насам ми е в топ пет на любими актьори. Колкото до Норвежкото кино и като цяло скандинавското, бих казал, че тези хорица от толкова студ ли, не знам, но правят най- доброто кино, най- уникалния джаз (Торд Густавсен например), най- неземния дизайн и все пак Хенрик Ибсен :). Ей тези примери няма как да не убедят здравомислещия човек, че филмът който се чудят да гледат е меко казано задължителен.
published by georgigeorgiev_kn на 2012-05-21 23:13:21
Добре направен реалистичен филм !