ArenaBG
mobile spot 4
published by djsesko на 2011-09-25 13:29:55
Вашето мнение относно Platinum Hide IP v3.1.1.8 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by djsesko на 2011-09-26 18:58:28
djsesko, не беше ли основен ъплоудър на програми в nanoset.net? . Останах с положително впечатление тогава от теб колко торенти качваше там.
===
Отнесох картона за това......

Това за картона не го разбрах,но бях модератор в nanoset.net както и член на отбор програми преди да бъде затворен тракера.За програмата-Скрива напълно айпито ви спорен страната и прокси сървъра който ви е избран,тествал съм го дори на мой тракер,реалното ви айпи не се вижда по никакъв начин! ;)
published by Fiend на 2011-09-26 17:55:27
С тази програмка влязох без никакъв проблем в другия голям български тракер от друга европейска държава. Големи благодарности на ъплоудъра !!! Направо ще си пикна от кеф :thumbsup:
published by viktorspasov на 2011-09-26 13:50:07
Никаква сигурност не ти осигурява, защото влизаш там със своето IP и след това лесно могат да те намерят.
Големи фантазии пишат по сайтовете си, за да се лъжат хората да ги ползват, а дори и да си плащат.
Има Tor за Мозила или Opera, които са много по-добър избор.
published by viktorspasov на 2011-09-27 15:43:14
става много бавно.
Ако искаш да си скриеш IP, а не само да влизаш в сайтове, където са ти сложили бан ползваш Tor.
published by viktorspasov на 2011-09-27 15:41:02
Нарочно добавих (тракери) за да не започнете да ми давате съвети за тях.
Нямам бан на IP в такъв, а само ми трият реговете.За мамуната мога само да кажа, че изгубих желание да я посещавам като разбрах, че модераторите са 18 годишни дечица, които от нищо не разбират и не уважават хората с регистрации от самото създаване на тракера.
За бг стрийм сайтове като бокса казвам, че не върши работа, защото заради такива идиоти като мен са баннали всички близки проксита, които се предлагат от подобни програми, а ако избереш някое от далечна държава влизането става за часове.
Когато ползвам свободни проксита, които излизат в Гугъл съм през Sandboxie и гадинки не ме притесняват, но ако искаш наистина да се скриеш, а не само да влезеш на място, където са ти сложили бан на IP е добре да се ползва Tor.
published by suppor7 на 2011-09-27 09:04:59
[b] [color=orange] аз ползвам proxychecker.net за справка кои "проксита" са живи. Инак предимно от гугъл-бг се снабдявам по "честен" начин с няколко полезни ип събирачни инструмента. Ако Викторе ти трябват бг-ипта пиши ми на лично и ще ти предоставя НЕбаннати за заХунда такива [/b] [/color]
published by djsesko на 2011-09-27 08:33:03
viktorspasov Хубавата страна на тези програми е че когато сменят версията добавят някое друго прокси което все още не е банато,докато страниците като http://www.stranabg.com и тем подобни не са обновявали айпито от година а и в търсене на такива проксита много потребители попадат на спам,шпионски софтуер и куп добавки към браузърите си и много от флашовете не се отварят или зарежда 2 часа една страница.И моля те престани да си просиш бан в тракерите иначе и тази програма ще стане безполезна след месец :D
published by viktorspasov на 2011-09-27 07:53:01
djsesko
А ако проксито, което си избрал е баннато от даден тракер обясни как ще влезеш.
Предлагат ти само 20-30 такива с програмата и пълна загуба на време.Ползвах я преди време, защото имам бан на IP в няколко бг сайта(не тракери) и причината е, че Tor не подържа флаш, но заради мен баннаха повечето и проксита, които стават за България.
published by suppor7 на 2011-09-25 22:10:57
djsesko, не беше ли основен ъплоудър на програми в nanoset.net? . Останах с положително впечатление тогава от теб колко торенти качваше там.
===
Отнесох картона за това......
published by itzeto71 на 2011-11-08 12:01:30
published by itzeto71 на 2011-11-08 11:59:46
Ей тука големи разбирачи на оперативни системи се събрали бе.От коя детска ясла избягахте бе драги?Какъв линукс каква боза ви гони какви Ипове?Ако се конектна към впн мрежа със отделен адаптер които показва друго ип и друг мак адрес как ще ме хакнете бе драги?Ами ако ви блокирам достъпа до Дос?Я най добре сядайте да учите че не знаете за какво спорите.Не е виновен крадеца дето ви е обрал апартамента а вие дето сте оставили вратата отворена.Ще ви кажа на ушенце една програмка дето ще ви е от полза ама само една!А за Дос атаките ще се понапънете самички! http://www.securitykiss.com/ Теглете и кажете благодаря.
published by suppor7 на 2011-09-29 13:32:58
кажи и аз да се посмея на мойте "лъжи,незнание,некадърност,неопитност" [b] [color=orange] md0x[/color] [/b]
published by tici на 2011-09-29 08:37:16
thx bro8)bro..if u can..can u put here SoldnerX2 game for pc?if u can i apreciate bro..gl take care of u man
published by suppor7 на 2011-09-28 22:54:43
не всяко линукс дистро е безплатно! Има комерсиален линукс и безплатен. Предлагам ти да хвърлиш един бърз поглед тук:
http://www.thejawatech.com/2011/01/29/linux-vs-mac/ после тази:
http://www.computerworld.com/s/article/9075000/OS_Smackdown_Linux_vs._Mac_OS_X_vs._Windows_Vista_vs._Windows_XP?taxonomyId=89&pageNumber=2 мини на следващата страница когато изчетеш за линукс
published by viktorspasov на 2011-09-28 18:54:08
По въпроса коя система е най-стабилна си много изостанал,а линукс го ползват, защото е безплатен, но Mac са може би най-добрите.
published by viktorspasov на 2011-09-28 18:52:02
Backtrack ползваш значи и то за хакване на мрежи, а сигурно имаш и сървърна машина, за да го правиш.
Толкова не бях се смял от много време, а като казвам, че повечето ми програми не вървят под Линукс имам предвид точно това, а не бране на ябълки.
published by suppor7 на 2011-09-28 16:14:44
[b] [color=orange] Всички "хакери" слагам ги под общ знаменател, използват обоснована на линукс ОС. Нещо изпуснах момента да се смея, че е само за сърфиране в нета "линукса". Чудно защо им е трудно на полицаите да ги хващат щот МАК и ИП адреса "не им е табела да я виждат всичките които искат да ги спрат" Опитайте с уиндоус да хаквате mysql на някой сайт.. ама първо си вземете часовник да отброява на обратно времето за което ще ви посетят. [/b] [/color]
published by suppor7 на 2011-09-28 16:02:14
И как се баннва потребител с не реално ип ?
ПО МАК АДРЕС, да табела е и се е залепила точно между очите на потребителя.
[img=http://postimage.org/image/2wso030ec/]
published by suppor7 на 2011-09-28 15:52:22
[b] [color=orange] Един бавноразвиващ уиндоуски потребител не би се справил с линукс.. Абсолютно всичко можете да правите в линукса както и в уиндоуса, ама мозъчните гънки като се поизгладят и трудно се мисли. Както казах смяна на ип и мак адрес на лан-карта или wifi,wireless е много по бърза в всичките линукс версии. Аз съм на wifi и ползвам за кракване на мрежи Backtrack, голяма част от програмите са СЕ писали преди от ЛИНУКС за уиндоус. Вземете прочетете малко за линукс после обиждайте мен и линукс дистротата! [/b] [/color]
published by md0x на 2011-09-28 11:24:00
Линукс ползват само хората, които освен да обикалят в нета не вършат друго

Мда, как позна само..
published by md0x на 2011-09-28 11:23:00
Скриване на ип лесно става, с линукс и без този Тог...

Аха, я кажи, как става номера, че ми е интересно хахаха.
published by viktorspasov на 2011-09-28 09:58:18
Не ми се обяснява защо съм баннат от мамуната, но пробвай да им обясниш как и откъде се свалят кракове за програмите и ще видиш резултата.Там поне разбрах, че софтуер от тракери не трябва да се сваля.
published by viktorspasov на 2011-09-28 09:55:45
Линукс ползват само хората, които освен да обикалят в нета не вършат друго, а на мен почти никоя от програмите ми не работи под него.
Mac адреса да не е табелка, която ми стои на челото, за да ме намерят по него и е хубаво да помислиш, а след това да пишеш.
published by md0x на 2011-09-29 12:10:17
Смея се на глас като ви чета коментарите. Особено на [b]@suppor7[/b] :D
published by md0x на 2011-09-26 16:51:22
Tor или платен VPN. Не се занимавайте с подобни глупости.
published by viktorspasov на 2011-09-30 08:45:25
suppor7 а ти продължаваш да повтаряш едно и също.Линукс не е най-сигурната система, под линуск не вървят всички програми, а от тези, които аз ползвам дори и 10% няма да можеш да подкараш.
published by viktorspasov на 2011-09-30 08:47:59
За да не започнеш отново с повторенията те съветвам да погледнеш графичният софтуер и да се замислиш.Има причина хората, които се занимават със снимане на клипове например да работят само с MAC.
published by viktorspasov на 2011-09-30 08:50:34
Сега се сещам даже и защо си мислиш, че с Wine можеш да подкараш всичко за Уиндолс и под Линукс.Ти само игрички си играеш и си пропуснал да се занимаваш с нещо сериозно.
published by jbrier на 2011-10-01 21:49:22
странно.

започнете да използвате Firefox самостоятелен EXE (1.9.1.3776), защото IP проблеми преди, но сега искал да го използва (просто инсталирана система, различна ден). скица Hide IP не работи с тази версия. все още се прави адрес. т.е. 8, (идва с XP REL.) е подмамен от програмата.

orig txt Translated(from eng to bg)

weird.

started using firefox standalone exe(1.9.1.3776) because had ip problems before, but now like to use it(just re-installed system other day). plat hide ip does not work with this release. still get right address. ie 8 (comes with xp rel.) is tricked by program.
published by viktorspasov на 2011-11-08 13:07:47
SecurityKISS я имам изтеглена от няколко месеца, но още не съм я пробвал, а и на Tor VPN върши същата работа.Hotspot Shield също е много добра, но пък нещо торентите ми се прецакаха и трябваше да я махна.
published by itzeto71 на 2011-11-08 14:03:53
Пробвай я.Работи със всички приложения скайпове и т.н.Единствения и недостатък е че ползваш 300мб трафик дневно.За фейсбук е незаменима.Инсталира си неен адаптер който се връзва към твоя доставчик.адаптера си има свой мак адрес различен от твоя.И прави тунел със сървари във Чикаго Лондон Кембриидж.Нова Зеландия.Реално няма как да бъдеш хакнат.Ако забраниш достъпа и до ДОС менюто и забраниш споделянето на файлове и папки и отдалечен достъп на анонимни юзери.може да се каже че си защитен.Разбира се добра защитна стена,добавки към мозила за блокиране на реклами и скриптове.
published by itzeto71 на 2011-11-08 14:06:20
Разбира се добра защитна стена,добавки към мозила за блокиране на реклами и скриптове.Нека да си хакват на воля тогава със Линукса.
published by viktorspasov на 2011-11-08 17:07:31
Защо си губиш времето да четеш постовете на suppor7 , в които липсва и капка здрав разум.Аз за работа си ползвам само Tor, но не искам да товаря мрежата му с някви бг сайтове, в които имам или ще получа бан на IP и сега търся начини, че ме мързи да сменям прокситата.