Аз също бях негативно настроена, но филма ме изненада положително. Всеки реагира негативно, защото постоянно се говори за този филм и това отблъсква хората, става банално. Да така е, аз не съм чела книгите, няма и да ги прочета, но гледах филма и ми хареса страшно много, когато разбрах кои ще играят главните роли реагирах отрицателно, но всъщност си играят ролите безупречно и дори най-големите критици на филми и актьорска игра го казаха. Филма със сигурност не е само извратен секс, дори самите еротични сцени са много малко, просто самите актьори са почти голи. Има дълбок смисъл във филма и изобщо в самата история, но не всеки го вижда, защото бива заслепен от секса. Всеки си има мнение, мен лично филма ме изненада много и ми хареса, направили са го много добре, и нямаше нужда да се чувствам по-интелигентна или не, филма ми достави удоволствие и ми беше супер приятно да го гледам, относно хората, които се чувстват твърде интелигентни, за да го гледат, мисля, че ако беше така изобщо нямаше да коментирате, защото нали уж ви е под нивото, има класики, които всички сме гледали, всеки може да изброи поне 5 от тях, които са за вас интелигентните, които не се обричате да гледате малоумни филми като този.