ArenaBG
mobile spot 4
published by Vas1 на 2007-07-14 13:15:38
Вашето мнение относно Perfect.Stranger.DVDRip.XviD-NeDiVx може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by ozee на 2007-07-14 14:39:03
щом Брус и Холи Бери играят филма не може да бъде лош :). Ще го гледам с удоволствие :thumbsup:
published by BULLIT на 2007-07-14 19:29:06
Има субтитри за релийза,нека ъпа да ги качи,мисля,че одеве имаше флагче със субтитри,сега защо го няма не знам
published by PSIHOLOG на 2007-07-14 20:17:59
хайде.... кажете че е хубав този филм!!! Имах голямото желание умирай трудно 4 да е като предните 3 части но.. уви. Дано този поне... мааалко поне да има смисъл. Имам чувството че напоследък или сценаристите изпростяха или вече всичко е само компютри, анимация и фотошоп ;) ц-ц-ц...
published by Gonzaldo на 2007-07-14 20:38:10
аз също съм от хората които заспаха в кино салона докъто го гледаха:D:D
published by flowe на 2007-07-14 21:25:50
Филмът е много хубав :thumbsup:
published by Bulgariandevil на 2007-07-14 21:31:47
сваляй те :)
published by kos7as на 2007-07-14 21:53:42
хахах значи сме 3ма все пак и аз след 1 час некуде заспах но после го догледах на компа "заспах не за друго ами защото цял ден бачках после бяхме на кръчма и накрая и пушихме преди киното и много ми се насъбра хаха" но иначе става ако няма какво да гледаш.... браво на ъпа за филма :thumbsup:

published by NightNiki на 2007-07-14 21:56:49
Браво, Vas1. Добра работа. Продължавай в същият дух. :medieval: :pepsi:
published by fenato на 2007-07-14 23:02:32
До 10-тата минута преди края е нормално да заспиш, действието се развива със скоростта на много бързащ охлюв, а след това оллювът преминава в галоп:D:D:D
published by yanchichun на 2007-07-14 23:33:36
филмът е добър но е поредният които като се изгледа няма да се помни;););)8):-O
published by celticdrive на 2007-07-15 00:03:28
Филмът е много хубав:thumbsup::thumbsup:
published by mavruda на 2007-07-15 00:13:20
Тъкмо почнаха надисите за начало и почнах да се прозявам. Някъде към 10тата минута главата ми леко почна да клюма... Заспал съм. Когато се събудих филма беше свършил.:'( Реших да го изгледам все пак - почнах отначало - пуснах го, в един момент разбирам че си спя ...:cool: когато се събудих си рекох - дай да го гледам тоя филм. Пускам го - заспивам и така няколко пъти. Накрая си сложих клечки на очите.
На 12тата минута от началото разбрах, че човек може да спи и с отворени очи. Та това е за филма - теглете.
published by ani_zaio на 2007-07-15 00:35:44
невероятен филм много ме накефи ако не сте го гледали все о6те теглете без да му мислите :thumbsup:
published by trapped на 2007-07-15 12:31:26
[b]The perfect stranger[/b]

Режисура: Джеймс Фоли
Участват: Брус Уилис, Холи Бери, Джовани Рибизи
Времетраене: 109 мин.

Разпространява: Александра филмс

User Rating: 5.1/10 (3,804 votes)

[img]http://trapped.blog.bg/photos/13930/xin_310404161037193614119(1).jpg[/img] След „Психо”, „Американски психо” и двете версии на „Идеалното убийство” (пак от Хичкок), на големия екран идва поредното филмово изчадие – „Идеалният психо”. Той само отдалеч, като напълно непознат е минал покрай идеалното, но затова пък психопатията му е невероятна. Невероятна, в лошия смисъл, демек - не ти се вярва. Изобщо, Америка психясва отвсякъде и процесът изглежда необратим.

Идеалната непозната е Руина Прайс (Холи Бери), чието чалгарско име не й пречи да минава за класна мадама. Нейната професия включва изобличаване на гейове, вадене на мръсни ризи от пералнята, политически поръчки и съсипване живота на ближните. При Руина това е съпроводено с доста приятни чувства, затова в момента, когато се налага да подаде оставка, тя става невинна жертва на емоционален срив. Като капак на всичко, нейна приятелка от детството бива убита по брутален начин и у Руина се загнездва фикс-идеята, че трябва да разкрие убиеца. Разследването, което предприема с помощта на невротичното асистентче Майлс (Джовани Рибизи) няма изглед да доведе до нещо конструктивно, но тя не се отказва.

Мисловната стерилност, от която Руина страда, я навежда на една особено „добра” идея - да завърже флирт в чата със заподозрения Харисън Хил (Брус Уилис). Той обаче се оказва мъж на място и сваляч от класа. Нищо, че дължи всичкия си успех на жена си (богата наследница), на която е сложил рога до тавана. Тъкмо в момента, в който нещата започват да вървят към здрав секс и зрителят се посъбужда, Руина опелсква всичко, оставяйки се да бъде заварена по бели гащи на компютъра на Хил с USB-устройство в ръка. Не стига това, ами и си забравя телефона, оставяйки Хил да чете СМС-ите й. В такива тъпи ситуации дори и Бриджит Джоунс не изпадаше. Все пак трябва да се признае на Руина, че се измъква много добре от кофти положенията, може би защото е доста по-мазна и хлъзгава от Бриджит.

Става ясно, че в този трилър се разказва за тотално изперкали жертви на цивилизацията. Макар да са изтрещели кукувици, тези хора все някак успяват да минат за нормални, често завъждат апетитни гаджета и дори работят в големи и престижни компании. Всичко това напоследък става съвсем естествено в киното. Не изглежда учудващо вече ако в обикновена семейна комедия с романтични нотки изведнъж се окаже, че бащата има намерение да вземе косачката и да изкорми цялото семейство. Става малко трудно да се определи жанра на такъв филм, но и за това има кой.

"Идеалната непозната" поднася финал, който се опитва да е толкова шокиращ, че направо ти става тъпо. Брус Уилис напуска сцената безславно и отива да Умира трудно. Изводът, че филмът можеше да го бъде и без него, се налага сам, а развръзката идва да покаже колко прости сценаристи има. От цялото муви лъха някаква евтина показност, сякаш са искали да снимат клип на Парис Хилтън, а не психотрилър. Единствените добри изпълнения са на Джовани Рибизи и на оня светлоок негър, който Руина изчука и после изгони, и за чието присъствие във филма не виждам друга причина, освен да покаже каква лоша и разгонена кучка е идеалната непозната (нещо, в което самата Холи Бери не успява да ни убеди). Брус Уилис не прави нищо по-различно от това, което прави по принцип: гледа с присвити очи и се опитва да прокара стария трик с кривата усмивка. Монтажът е някакъв смотан, диалозите са скучни, музиката е безлична. Единственото, върху което филмът може да предизвика размисъл е реалната опасност от нежелан контакт с болен от псохопатия или шизофрения разгонен индивид, на който бихте могли да връхлетите в Интернет.

Идеално непознат бих искал да бъде за мен този филм, но така се случи, че ме прецакаха.
published by blum4o на 2007-07-15 13:19:08
:thumbsup:8)
published by piitan на 2007-07-15 13:21:08
За мен това е най-великият филм за всички времена !!!
published by HeBuguM на 2007-07-15 14:01:24
Тия субтитри на втория диск нещо не съвпадат
published by manara на 2007-07-15 17:59:09
Рядко тъп филм, изглежда като правен за 1 седмица. И тая бери бая прилича на травестит всъщност
published by richter на 2007-07-15 22:22:43
Филмът е напълно безсмислен, без никаква идея, супер скучен и изобщо не си заслужава :thumbsdown: Учудващо е, че трима толкова добри и известни актьори са се съгласили да участват в подобна глупост -_-
published by BoGLe на 2007-07-16 00:10:26
Хъх...

Тъпичко.
published by Heller12a на 2007-07-16 00:34:22
ибаси и тъпата работа. до към 15 минути преди края имаше няква интрига, ма 5 мин преди края единствената мисъл дет витаеше в главата ми беше "бах маа му, кво стана тука бе. ква е тая вкиснатата боза"
:thumbsdown:
published by duudah на 2007-07-16 01:07:43
то напоследък на всякакви филми се спи доста добре, класните и интересни неща останаха малко

trapped за тея които имат търпението надълго и нашироко разказа защо го бива и по-скоро защо не филма
като цяло смисъл да го гледате няма.. по-добре питайте някой прее*ан да ви го разкаже
иначе хали е все така хубава, а бате брус не изглежда толкова стар колкото в дай хард Х-та версия
На Джовани Рибици много му станаха еднообразни ролите, но тук се ядва наистина, пък и негъра от CSI: Las Vegas също не е зле
за специалните ми поздрави за култовите лафове от типа:
Мисловната стерилност, от която Руина страда

Става ясно, че в този трилър се разказва за тотално изперкали жертви на цивилизацията

идеално непознат бих искал да бъде и за мен филма.. ама нейсе както е казал народът
published by Sexy-kart0f4o на 2007-07-17 08:44:36
филма си е много хубав просто не можете да го разберете... Вие вече ставате като американците, като гледате един филм после да ве боли глава от ефекти :thumbsdown:
published by dsasadasdas на 2007-07-17 15:19:12
Не мисля, че филмът е изтормозен има смисъл поне за мене :)
published by dkoleva на 2007-07-17 19:56:19
Много ми хареса филмчето, малко мудно в началото, но края компенсира всичко!
published by tuutght на 2007-07-17 21:03:39
Супер е филма!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by nasssko1973 на 2007-07-18 00:43:10
ФИЛМА СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ГЛЕДА.НЕ МОЖЕЖ ДА КАЖЕШ КОИ Е ИСТИНСКИЯ УБИЕЦ ДО КРАЯ НА ФИЛМА. ФИНАЛА Е ЖЕСТОК.
published by mkanev на 2007-07-18 00:46:49
в началото малко скучен... след това горе долу биваше ... но завършека беше потресаващ !!!!
published by zofito на 2007-07-18 01:59:32
Тоя филм е много тъп.Аз се излъгах да го гледам.През целия филм очаквах да стане нещо,а то накрая нищо.:no:
published by aarhan на 2007-07-18 17:18:18
става.
published by GSE на 2007-08-24 01:18:14
Само не разбрах кой е оня съсед дето гледа през прозореца накрая на филма? Изобщо имаше ли го в други сцени или не ? ГОЛЯМ АГЕНТТ !!! 8)8)8)8)