ArenaBG
mobile spot 4
published by tony_m на 2008-04-08 00:02:40
Вашето мнение относно Pei.S.Men.Ep15.Concert.07.04.2008.SDTV.ASF може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by sirWilliam на 2008-04-08 00:24:09
Толкова е глупаво, колкото и формата в който се качва - asf. :thumbsdown:
published by Creatora на 2008-04-08 02:15:38
Tова не е никакъв "авторски" формат, защото подобни предавания се излъчват отдавна по западните ТВ канали. И отново нещата се правят по български - повечето от избраните имат някаква връзка с избралите ги. Оказа се, че Десислава е близка с бащата-музикант на нейната дуетна половинка. Ерол е вуйчо на партньорката на М.Хранова, което автоматично предполага ако не лично познанство, то поне възможност за мощно ходатайство и т.н. За Тони Димитрова не мога да преценя дали не е знаела предварително, че Ангел е циганин и се е подвела по неговото свободно поведение, но на нейните години и при "завидната" й външност това едва ли би имало някакво значение. Изобщо прави впечатление, че са избрани предимно сингъл "звезди" за да има и някаква клюка ;) Изводите до момента са, че това е поредната бутафория, която ще компрометира повечето от отдавна залязлите вече "звезди" с единствената цел да се изсмучат по няколко есемеса от бедния народец, за да си напълнят още повече гушките Е.Димитров и компания (разбирай Слави & cо).
published by Creatora на 2008-04-08 02:19:06
... и се е подвела по неговото свободно поведение, но на нейните години и при "завидната" й външност това едва ли би имало някакво значение. Изобщо прави впечатление, че са избрани предимно сингъл "звезди" за да има и някаква клюка ;) Изводите до момента са, че това е поредната бутафория, която ще компрометира повечето от отдавна залязлите вече "звезди" с единствената цел да се изсмучат по няколко есемеса от бедния народец, за да си напълнят още повече гушките Е.Димитров и компания (разбирай Слави & cо).
published by mireto на 2008-04-08 07:55:39
Като истински българи търсите под вола - теле.
published by viksus на 2008-04-08 09:48:58
Creatora, знаеш ли, че за хората като теб, Ъпсурт са направили албум... дори без да се замислям много, ми се появява един откъс "Нещастник седи дома чети Шок, кажи ми шубе ли те е бе мишок!?"
published by dubak на 2008-04-08 12:23:10
Не зная, защо не ви харесва този формат на файла? Аз отдавна гледам такива, настроени са ми плеърите и звукът на "Пей с мен" дори намалявам. Всичко досега ми е ОК. Сега ще сваля и снощния концерт(пак да го чуя и да го пратя в Америка). Мисля че и този ще е супер качество.:thumbsup:
А на горните смешници: Авторско-неавторско, залязващи-незалязващи звезди-всеки гледа, каквото му харесва. И пълни гушите на когото си иска. Май ви е яд, че не пълним вашите, иначе на кого го търсите тук:lol:
published by tony_m на 2008-04-08 12:23:54
[quote=bmwcompakt]Добре е че се качва но какъв е смисълът от този asf формат като след всяка рязане и съединяване звукът се губи за по 5-10 минути....губи се и половината предаване.Жалко....[/quote]:-O, проблема е при теб. Пробвай с последна версия кодеци и bsplayer!