ArenaBG
mobile spot 4
published by simo76 на 2017-08-29 12:20:30
Вашето мнение относно Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by pechkov на 2017-08-29 17:44:13
В описанието пише, че е ISO… Формата на файловете вътре какъв е? Ще може ли да се пусне на 3D телевизор Samsung?
published by kikodraka на 2017-08-29 17:56:37
Благодаря!
published by simo76 на 2017-08-29 18:37:01
Понеже знам, че тези от вас, които теглят тук и се интересуват от висококачествено видео, са най-запознатите, бих помолил да обменим опит. Интересува ме дали някой от вас разполага и пуска без проблеми 3D Blu-ray ISO на някакъв от новите Android базирани медийни плеъри? Благодаря предварително. За базираните на Realtek процесор като Mede8er 3D вече знаем добре, че се справят без проблем с този тип файлове.
published by BEL39 на 2017-08-30 22:53:35
3 d телевизора е непригоден за iso файлове(дали е под андроид или не)-"политика" на брандовете-трябва да се разпределя баницата по бизнес.
Мултимедийни плеъри, "дъвчещи" без проблем iso файлове са diva 3d(с тунера),dune серия solo(справя се и с 4к достойно).За предпочитане е апарати, работещи под Линукс(Андроида е за гонене на покемони),независимо, че някои имат инсталиран и Андроид.
Компютърен вариант(равносилен или по-добър от първия, само с конфигурация за над 1000 EUR)-маунтване (отваряне) iso файла с Daemond Tools Ultra, създава се виртуален диск, който се "чете" от CiberLink Power DVD...и горепосочените компютърни плеъри.
Има и колекционерски вариант-iso файла се разархивира и полученото пълноценно BlyRay се копира на диск, който се гледа на каквото "върти" 3D дискове.
Апропо, филмчето е радост за очите и детските(или запазилите детското) сърца.
Препоръчвам го.
published by fincarre на 2017-09-01 23:27:47
От един месец имам Dune 4k solo. Вече се намира и под 400 лв. С него досега гледам всичко - вкл. ISO и 3D.
published by pechkov на 2017-09-02 12:44:56
А някой ще подскаже ли за софтче с което да смеля филма в mkv файл? Предполагам ISO-то ще може да се зареди в UltraISO виртуално устройство.
published by fincarre на 2017-09-08 20:41:11
Субтитри - Кирилизация, Шрифт, Големина всичко е ОК. Как работи плеъра може да разбереш от сайта на DUNE. При телевизор 4К се вижда и преобразуване на видео форматите към 4К, но ефектът е някъде на средно ниво. Аз имам сравнително нов РК с който работя, но той няма ресурси за да му бъдат инсталирани препоръчаните плеъри и за това се спрях на този вариант.
published by slevin на 2017-12-13 19:58:57
Благодарско на екипа! Велики сте!