ArenaBG
mobile spot 4
published by VORKOLAG на 2013-10-01 19:31:58
Вашето мнение относно Parshivie ovci (1-4.serijy.iz.4) 2010 XviD DVDRip Kinozal tv може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by salep на 2013-10-03 09:30:49
много добър сериал-един друг поглед върху воината а не само напудрената кпсс представа за тия времена-имаше и друг подобен-за СМЕРШ-А дали ше се осмелят да направят и някои филм и за цялата истина за морала на съветската армия и подвизите и в европа-чичо ми -бог да го прости-ми е разправял такива неща за подвизите им в унгария
published by Pe.ganeva на 2013-10-15 22:16:46
Този филм ми напомни за една среща през 1976 или 1977 година с тогавашния съветски консул в Пловдив.Помолихме го да ни разкаже за най-яркия си спомен от войната/поканихме го послучай денят на Победата-Девети май/.И той ни каза, че най-яркият му спомен е от срещата му с едни затворници през 1941 год. Отстъпвайки стигат до затвора, който не успели да евакуират. И командващият ги офицер помолил затворниците за помощ-необходими му били немски „език", за да разберат какво са замислили немците и попълване на оределите редици.И затворниците се отзовали.Доставили "езиците" и попълнили редиците.Затворниците, доставили "езиците", били представени за награда.А фронта на това място бил удържан. Оказа се, завърши консулът, че дори и престъпниците рецидивисти, поставят Родината на първо място и са готови да дадат живота си за нея.