ArenaBG
mobile spot 4
published by AngelEyes на 2008-10-11 21:18:20
Вашето мнение относно Otechestven.Front.[11.10.2008].TvRip-TBO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by kiril_vn на 2008-10-11 22:47:16
Ееееее , мерси много ! :)
published by eli_em на 2008-10-11 23:18:54
Гледах предаването и единственото, което си мисля е, че с нищо не сме се променили от тогава, че и от много преди това. И сега "българи" убиват българи, било заради някой лев в повече, или трябва да кажа евро, защото лева е произволен на еврото, било заради само това, че мислиш по-различно и например решаваш да пресечеш на зелено и някой реши да ти покаже, че спазвайки правилата си пътник в тази "държава". Аре и малко по-веселата и да не се взимаме насериозно а?
published by AngelEyes на 2008-10-11 22:02:24
Някой да има идея как се казва или пък къде да мога да намеря руската песен от предаването? ;)
published by dlb на 2008-10-11 22:04:17
AngelEyes, благодаря ти, както и за всички рипове които правиш и ни предоставяш, отделяйки от времето и труда си :) Да си жива и здрава.
published by kiril_vn на 2008-10-11 22:24:30
EngelEyes , хаха , абсолютно същото щях да попитам ! Настани се удобно в главата ми тази песен и не излиза...
published by AngelEyes на 2008-10-11 22:32:41
Тони_м ми помогна на мен и я открих :thumbsup:
Изпълнява я групата Любе, потърси из нета като -> lube pozovi menya. Можеш да я намериш и като саундтрак от сериала "Бригада". ;)
published by mahalata на 2008-10-11 23:41:34
Много благодаря!
published by SeeMann на 2008-10-12 00:41:17
Не мога да позная Карбовски... Наистина ли се опитва да ни накара да съчувстваме на мъж, който е пребил жена си като куче и е легнал да спи, докато тя готви и чисти с вътрешен кръвоизлив и... накрая умира? Или на друг, който убива жена си пробождайки я с шиш в главата? Такива хора заслужават да умрат като кучета, в случая са си получили заслуженото.

Единствената несправедливост, която аз видях е спрямо майката и бащата на въпросния човек. Невероятно достойни хора, невероятно силни... Шапка им свалям!
published by AngelEyes на 2008-10-12 00:51:07
Това е била идеята - съчувствие към родителите, а не към осъдените. Някак е нечовешко към тези хорица, които не са виновни за нищо, да не знаят къде е погребан синът им. Какъвто и да е той дори и убиец, за родителите децата винаги си остават свидни и обични. Тази клета женицата няма къде да отиде и да оплаче собственото си дете.
published by SeeMann на 2008-10-12 00:53:55
Да, това е другата страна на нещата - страхотни, достойни хора, които с нищо нищо лошо не са заслужили...
published by kasii на 2008-10-12 11:47:02
Според мен трябва да се обърне внимание на факта, че родителите на осъденият са казали някога: щом е убиец, да си изтърпява наказанието!!! В последсрвие моратоеиум и т.н. А лажете сега лпй пт всичко нас БЪЛГАРИ е готов на такова мислене!?!?!? Та ние ежедневно виждаме /а и правим/ хиляди злини и си траем. Карбовски много правилно отбеляза, макар и мимоходом това мислене на родителите.
published by SuperM на 2008-10-12 22:25:32
Благодаря за торента!
published by fifoza на 2008-10-13 16:21:17
Жалко за тези възрастни хорица. Заслужават да имат поне негов гроб... И жалко, че един такъв битов скандал може така да обърка живота на това 20 годишно сега момче - синът на семейството.
published by Dead_Man на 2008-11-17 11:56:33
Неможах да се сдържа и да не пусна и аз един коментар по темата.

Тук първо искам да сваля шапка на родителите които не са се отказали да търсят истината за сина им. Но немога да се сдържа да не отбележа че и те донякаде са виновни до това да не знаят сега къде е убит и погребан синът им! Някаде между нас един сега пенсионер си живее живота и крие истината за това момче, което най-много ме вбесява и немога да го разбера защо го прави.

Моето мнение е че синът им вече не е между живите колкото и тъжно да бъде това. И не вярвам Карбовски да влиза в разни тракери и да чете мненията на потребителите но все пак:

Мартине имаш екип, журналисти сте вземи плати на някой вътрешен човек и да вземете тоя картон и да разберете кой е бил изпълнителя на тая присъда и къде е бил убит. Много ясно че няма да ви дадат картона понеже сте журналисти! Това за мен е единственото което може да направите ако искате да разберете цялата истина!

Успех и все пак дано този картон един ден излезе на бял свят и се разбере цялата истина по случая.