ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2018-11-27 11:22:38
Вашето мнение относно Operation Finale може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by valerianski на 2018-11-28 11:51:37
Защо ли модераторите са изтрили всички коментари за този прекрасен филм?
Филма е страхотен, препоръчвам го на всеки мой познат!
Толкова е реален, че чак забравям че сме 2018 а не 1942. Нямам никакво съмнение , че всичко във филма е истина, все пак продуцента е известен еврейн. Актьорите са евреи. Режисьора е еврейн , както и самият сюжет е за нас евреите. Даже нямам търпение, защото декември ще излязат още четири филма за "холокоста", за да не забравяме. Шалом братя и сестри !!!!!!
published by tattoos на 2018-12-01 04:32:53
Щатски филм направен от евреи , в който участват почти само евреи ...Колко ли може да е истина ?!
published by valerianski на 2018-12-03 09:04:15
Tatoos , ти си връзкар или голям късметлия. За доста по-лек коментар относно истинноста която носят тези филми, ми изтриха коментара.
АБГТеам, освен благодарности за ъплоудърите и админите на сайта друго нямам. Виж мнението ми за някой филми е различно, и ако ограничите малко цензурата върху градивната критика ще е добре. Лек ден
published by AlexanderIv на 2018-12-17 01:20:16
Една едничко желание имам, да ви върнат всички вас, тези, които не вярвате в холокоста и червената вихрушка, в онова време, където няма как да се скриете зад маската на коментарите в интернет!