ArenaBG
mobile spot 4
published by evgenivel на 2013-04-15 18:24:12
Вашето мнение относно Operacia Shmenti kapeli 2011 HDTVRip XviD-mucker може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Razor75 на 2013-04-15 19:07:42
Филмът съм го гледал на кино - много ми хареса. Тегля без да се замислям - пак ще се гледа!
published by rrrr_77 на 2013-04-15 19:58:27
много истински филм . Поклон
published by dj_yavor_vc на 2013-04-15 20:19:04
Евала Татенце!
published by evgenivel на 2013-04-15 21:47:27
Благодаря за коментарите!
published by diman4eto на 2013-04-15 22:02:42
иееееееееееее най- на края да ми излезе късмета и на мен. Благодарско на ъпа !!!!!
published by kfwcmaster на 2013-04-16 12:00:07
super
published by tonizaleva на 2013-04-16 12:03:08
Страхотноооо!!! Чакаме го от много време.
БЛАГОДАРЯ
published by drinoff на 2013-04-16 15:17:43
хм.. чета коментарите и се чудя.... като човек гледащ всичко Българско било то на кино или на Лаптопа.. смея да твърдя че е доста зле направен... има някакъв плосък хумор стил , Аламинут.... какво ли съм очаквал от Влади Въргала... незнам дори не го изгледах целия...Просто е доста нисък целия сюжет и хумора , поне за моя стил , а да не говорим че нищо не се разбира , за какво иде реч , какво става и т.н. Подчертавам , доста плосък хумор , с някакви турски намески целящи( до сега се чудя какво).Може би един от най слабите БГ филми които съм гледал.Нищо лично на някой може да му хареса. Според мен Оценка на филма - 1 , 5-ца за ъплоудера.
published by turnokopa на 2013-04-16 18:37:55
Похарчени на вятъра пари за продукция. Много посно, играта на артистите е под-всякаква критика. Сюжета е като преразказ на сляпо дете за живота му през последните 15 години. Банално и елементарно. Ако някой открие хумор в този филм просто го признавам. Вярно че напоследък пародиите са на мода и в Холивуд. Качеството на рипа е под задоволителното. Тук благодарност на ъплоудера за труда му. За мен бе загуба на време. Поредната простотия за простия народ показана по най-безцеремонно простия начин. То че ни искат неграмотни управляващите е истина, ама защо ние самите да се бичуваме гледайки такива родни филми незнам. Между другото Въргала поне за мен лично така и не успя да стане артист. Поне досега нещо свестно с него не помня да съм гледал. За останалите артисти е ясно. Гледали са да изкарат и те по някой лев на фона на кризата. Няма да подбират я. Сякаш има избор. Оценка 2 от 10 от мен.
published by Baihasan на 2013-04-16 21:27:59
Това е един невероятен филм. а за тези слабоумници turnokopa и drinoff искам да кажа , че са зверски ограничени и тъпи селски парчета. Това е първия подобен български филм и всички трябва да се преклонат пред Варгала, особено ако знаят с колко мъки и труд.... в продължение на мн. години , вкл. и ипотекиране апартамента за да завърши филма.
За задръстеняците turnokopa и drinoff мн. поздрави на майките им.... за възпитанието, което са им дали.
published by CINEMATICS на 2013-04-16 22:07:54
Доста е зле филма има някои добри моменти но като цяло е супер зле плосък елементарен с трагична игра на повечето актьори въобще ми е жал за тея дето са го гледали на кино ....
published by LP_ninety-two на 2013-04-16 23:33:22
Филмът е страхотен! Аз лично го гледах на кино и се попилях от смях! Разкошен! Просто разкошен!
published by pappapee на 2013-04-17 04:40:01
Писах ревю в другият рилийз и естествено бях оплют от "кино познавачите". Лично за мен ,аз напълно подкрепям drinoff и turnokopa. Филма е много слаби и плосък.С много просташки изрази,простасшки хумор и неясен сюжет.Да не говоря за Въргала. По добре да продава двънкулки на НДК от колкото да се занимава с кино.За актьорско майсторство и дума да не става.Така и не ми стана ясен. А за филмовите "познавачи" ,че е шедьовър да имат да вземат. Дори не мога да го нарека комедия.Не намерих едно нещо което да ме разсмее.По-скоро обратното.Става ми тъжно че народа се смее на такива елементарни ,тъпи и пошли шеги.
published by rezilii на 2013-04-17 13:12:21
Филма е много добър и е някакви оригинален. Досега не съм гледал подобен български филм. Жалко, че нашата държава с нищо не е помогнала, но имаше пари за филми като Дзифт.
published by sershx на 2013-04-17 18:14:10
Филма няма равен! Да, на места не са стигнали кинти за добри ефекти и тн., ама ако то това е определящо за един филм, значи няма смисъл въобще да четете тия редове. Чудесен сюжет, чудесна актьорска игра, чудесен хумор (плосък бил, "аре бегай бе", бълхо), като цяло една чудесна продукция.

Препоръчвам! Евала на Въргала. ;)
published by LP_ninety-two на 2013-04-17 19:02:10
Погледнато по-критично, хуморът на филма не може да бъде разбран ей така от всеки. Трябва обезателно да навлезем в началните години на прехода. Там където нещата имат по-особен смисъл. Където битието е изкривено и извъртяно, където няма невъзможни неща за силните на деня. Не, че много се е променило от тогава... Забавното е, че някои хора не забелязват, а дори и не искат да забележат тези изкривени и извъртени елементи. Навлизайки в контекста на времето, в смисъла на тези изкривени ценности, човек няма как да не схване "плоските" шеги като много по-циничен израз на действителността, което го прави много по-силен. Ето в това се крие хумора.

Дали ще се хареса на всеки... вероятно не. Дали на мен ми пука? Не. Филмът за мен е страхотен и друг като него не съм гледал. Още веднъж благодаря!
published by carnivore на 2013-04-17 20:57:50
Филма е чук ...може би най добрият български филм от прехода на сам който съм гледал…много ясно че няма как да го харесат мазни цървулчета с потомствени петолъчки и подмазвачи облажили се от подарените на избрани парички от националния кино център. Готин сюжет …малко филми са ме карали да се смея на глас напоследък това е филма