ArenaBG
mobile spot 4
published by biggie на 2008-03-10 21:21:37
Вашето мнение относно openSUSE-10.3-GM-KDE-i386 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by nenepyg на 2008-03-10 22:02:53
няма ли да е по бързо ако си го дръпнем от сайта на опен сусе ???? O:- лично аз го дърпам от там с 1,6 мб/с :cool:
published by egynorton на 2008-03-10 22:03:57
thanx alot
more seederz
published by consilium на 2008-03-10 23:12:04
няма ли да е по бързо ако си го дръпнем от сайта на опен сусе ???? лично аз го дърпам от там с 1,6 мб/с

И аз го дърпам с над MG, но това не значи, че всички в БГ имат бърз външен.8)
published by easy на 2008-03-11 09:10:45
И аз го дърпам с над MG, но това не значи, че всички в БГ имат бърз външен.

OpenSUSE си има огледало в България.:)
[url]ftp://mirrors.netbg.com/opensuse[/url]
published by One_Touch на 2008-03-11 14:47:57
аз го тегля от там с 3.2 МБ :lol:
published by biggie на 2008-03-11 14:57:55
Да се разберем нещо - не виждам нищо грешно в това, че тук съм качил нещо което се разпространява свободно! Ако се замислите малко, може и да стигнете до простичкото заключение, че повечето потребители в сайта и идея си нямат относно Линукс и това е нещо като нагледен пример за качествата и предимствата на Linux. Неслучайно качвам само live-cd-та, защото именно те дават най-ясна представа за любопитните. ;)
published by england1966 на 2008-03-11 19:31:26
Да се разберем нещо - не виждам нищо грешно в това, че тук съм качил нещо което се разпространява свободно! Ако се замислите малко, може и да стигнете до простичкото заключение, че повечето потребители в сайта и идея си нямат относно Линукс и това е нещо като нагледен пример за качествата и предимствата на Linux. Неслучайно качвам само live-cd-та, защото именно те дават най-ясна представа за любопитните.

Да прав си!!!!!!!!!!!!

published by dudi4ek на 2008-03-12 06:10:11
Моля за помощ!Някой има ли идея как да сменя езика на клавиатурата при логване,защото му зададох английска и БГ клавиатурна подредба,но потребителското ми име е на английски,а при логване ми излиза само кирилица и каквито и да е клавишни комбинации не ми вързаха да я сменя.Благодаря предварително!
published by golavoda на 2008-03-12 16:31:30
Урррааааааааа нож в гърба на Майкрософт :thumbsup:
а компиз фузион ще размаже Windows-а най после истинска 3Д графична среда ........свят да ти се завие :)
published by kasii на 2008-03-16 10:39:46
Ето ги и моите впечатления от тази дистрибуция.
1.Инсталира се лесно,нещо нормално за Сусе
2 Добра навигация в менютата
3.Добавена е възможност за VPN и PPPOE
4.Приятен и дружелюбен интерфейс.
С това се изчерпват добрите страни,сега и за трудностите.
1.Липса на кодеци за видео и аудио
2 Липса на видео драйвери и трудната им инсталация и подкарване,при други дистрота е далеч по елементарно.
3 Малко на брой програми.
Ако сте неопитни в средите на Линукс ,ще изпитате доста трудности с нормалното настройване на Сусе.Бих ви препоръчал да се насочите към други дистрибуции като Убунту.Мандрива,PC Linux.Те са по лесни за ползване от начинаещи и не отстъпват по нищо на Сусе.
Не успях да подкарам 3Д средата поради 4 часовата ми борба с видео драйверите и неуспеха от инсталирането им.Последва формат на дяловете и преориантиране към друга дистрибуция.
published by obscured на 2008-05-27 16:19:11
П О М О Щ ! ! ! !
МОЛЯ някой да ми даде compiz fusion .Вече не знам от къде да го търся/сваля.На всякъде ме препращат към нек' ви сайтове от които нищо не вдявам.И помощ за инстала няма да откажа.Тъпо паче съм си а и съм много нов в Линукс.
Аз съм с Open suse 32 - битов.
published by lAmuR на 2008-06-30 23:02:28
google за тебе няма