Филмът не е за хора със слаби нерви и определено не е за деца под 18г, бременни жени, епилептици и т.н. Липсва и динамика и напрежението обикновено задължителни за баналните трилъри в които става дума за организирана престъпност и пари. Заради участието на Райън Гослинг и Кристин Скот Томас устисках някъде до първата една трета, където най-интересното нещо, без да е супер оригинално, беше раздаващият собствено правосъдие местен полицай. Френетичните декори в кърваво-червен нюанс из които камерата и героите бродеха бааавно през по-голямата част от времето без разлика дали става дума за затвор, боксов клуб или собственото си съзнание в началото изглеждаха идейни, но просто в един момент ми дойдоха в повече. Това което ме отказа окончателно беше поредният кървав разрез - не си спомням по кой и чий жизнено важен орган. Така че, може би не съм разбрал нищо и съм изпуснал шедьовърът (imdb-6.2) разгръщащ се в оставащия недогледан час. Да ме прости Господ мен, както и създателите на творбата, но не от всеки не-Холивуд опит става лента за гледане, макар и с трима толкова добри артисти. ПС: Щях да забравя: благодаря на Анонимния споделил филма и превода са нас!