имам огромната гордост да кажа, че Джена не знам коя е. :Д
а иначе богинята я видях 4 пъти на живо и няколко пъти на сън. и Бог ми каза ясно предсказанието си, когато бях съвсем буден.
имах 1 сън, който беше повече от сън. в него ме посети влечугообразен извънземен. не си спомням как изглеждаше телепортацията, но си спомням че звука от телепортирането звучеше като късане на плат. извънземния беше с тъмно зелена кожа. нисък и супер мускулест и набит. с 3 дебели пръста, с дълги остри нокти. и гола глава. малко като костенурките нинджа, ама без черупката. и аз бях много изплашен и го попитах "кой си ти" и той каза нещо което звучеше като латински. и тогава се усъмних, че може да е сатаната. и ми се прииска да го пребия. но си викам "чакай да не стане грешка, ще го питам пак". попитах го пак и той каза пак същото нещо на латински и накрая каза "аз съм бунта". - е тогава вече бях сигурен че е сатаната. и въпреки че беше супер мускулест и имаше много остри нокти въобще не ми пукаше и му скочих да го бия. и той изчезна. предполагам че беше дошъл да ми предложи "земните царства". ахаххаха! но аз не го изслушах. от тогава не е идвал пак. но ако дойде, пак няма да го изслушам. :Д
имах един друг сън, който също беше повече от сън. видях как се отваря огромен капак. и светлината влезе в гигантска дълбока яма. и в нея видях хиляди голи мъже. блъскащи се един в друг, сгъчкани на тясно, ходещи хаотично в калта. и всичките имаха изключително грозни криви и мутирали надървени пениси, които те лъскаха. на лицето им беше ужасяваща крива маниакална физиономия и изциклени обсебени очи, трескаво въртящи се, търсещи подлудено да видят това за което ден и нощ копнеят, побъркани в безкрайна нужда, заровени в купчина грозна мръсна плът, затворени там в мрака.
тези мъже сте вие. тези които знаете коя е Джена.
ужасяваща е съдбата ви. руските танкове са шега, в сравнение с това, което ще ви даде след смъртта.
страхувайте се. има защо.