ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2016-02-01 00:29:33
Вашето мнение относно Dirty Grandpa (2016) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by narcinik на 2016-02-01 21:40:17
Благодаря за филмчето на ъпъра. Качеството е ОК, като за ТS.
Имах известни притеснения как моя любимец РдеН ще се справи......и те за съжаление се оправдаха....
Великият Боби де Ниро от известно време дълбае здраво надолу в кариерата си (по пътя на Ник Кейдж, Вал Килмър, Шварци, Деп и ко.) и тази треторазредна "комедийка" идва в потвърждение на горното. Явно му е омръзнала суетата на звезда и вече не се напряга хич, ама хич. Със сигурност може да си позволи някоя и друга по-слаба роличка, без това да накърни имиджа му на титан в Холивуд, но той е такъв именно заради високо вдигнатата летва и множеството великолепни роли. Участието му в подобно "недоразумение" вероятно е свързано с договорни ангажименти към гилдията, от които преди 20г. щеше да се отърве без проблем, но днес не може да избяга.
Вярно е, че е доказал многократно, че го "може" и едва ли е поради липса на $$$, но e жалко дори в залеза на кариерата си да се снима в такива жалки простотии.
published by jynx на 2016-02-03 00:28:38
Aбсолютно адекватно мнение на narcinik !
published by dogystylejk на 2016-02-03 23:34:05
не забраяйте че америнканците харесват ама точно такива тип комедий, и филма именно е предназначен за американския пазар. Дреме им че другаде няма да го харесат.
published by gogoteam на 2016-02-07 10:09:12
субтитри :)
published by geo47 на 2016-02-10 02:41:00
Това си е типичен американски хумор дето си бъркат в задниците.И като за американски филм и тъй като харесвам Робърт де Ниро като може би най-добрият им актьор ,филма много ми хареса,без местата дето си бъркаха в задниците ,тях пропускам.Аз го гледах на кино ,приятна комедия .Много е остарял,то и аз съм остарял ,няма начин.Тук поне комедията се е получила защото преди няколко години гледах наистина един опит за комедия с него като пенсионер и не беше станало нищо,както и с Джак Никълсън също се бяха опитали да направят някакъв пенсионерски филм и не беше станало добре, явно е някаква мода или договор да правят тия опити.Не мисля че Де Ниро или Никълсън могат да се изложат,опитват да правят нещо и това е ,каквото са си направили те са го направили вече, сега дали по-нататък ще успеят пак да направят нещо е друг въпрос .
published by vesimi4 на 2016-02-28 13:38:50
Давайте субтитри
published by alkustev на 2016-03-04 13:37:26
И няма хубаво качество и бг. суб.вече толкова време?
published by mistique007 на 2016-04-01 19:50:49
В последно време започват все по-бавно да качват самите филми.. Да не говорим за добро качество картина и суб.. Защо така, бре, хора?
published by CrazyCS на 2016-04-09 19:21:01
дайте субтитри
published by darina_zhecheva на 2016-04-26 10:39:14
Аз намерих едни БГ субтитри, но преводът е под всякаква критика...От миналата седмица търся и още няма.