ArenaBG
mobile spot 4
published by pgm на 2013-10-01 11:06:08
Вашето мнение относно Pacific Rim може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by lyuboferre на 2013-10-01 11:29:02
Лягам да спя..гледайте до довечера да сте оправили субтитрите за да не се гледаме после на криво..аре
published by littlegreen на 2013-10-01 11:35:57
Това на 3Д ли беше в кината, че нещо не спомням? :)
published by Veskostoqnov77 на 2013-10-01 13:31:28
Благодаря на ъплоудера за филма свалям и ще сийдвам възможно най - дълго.
published by TOTALNIA на 2013-10-01 13:32:12
защо не може да се слагат скрийн шотове, за да се вижда какво е качеството на картината?
published by Veskostoqnov77 на 2013-10-01 20:01:34
Благодарности на преводача за субтитрите.
published by twoface на 2013-10-01 20:51:46
Първо благодарности на ъплоудера. Качеството на торента е добро, самия филм обаче е боза...със специални ефекти. Все пак - името на робота е култово -буквален превод: "Цигани - Опасност!" :)
published by parisssss на 2013-12-16 23:18:20
сваляйте хубажи ефекти и ролите са много добре емоционално изиграни . "светът е към края си , гледайте ся роботчетата кво са им намислили:Д:)
published by kakashi_86 на 2014-03-10 23:39:20
Здравейте пичове...

Не сравнявайте току-така филми. Трансформърс си е един филм, Огненият пръстен си е друг филм. Всеки филм си има своя чар и почитатели. Филмът си е малко от типа Меха от японските манга и аниме. Явно на някой от създателите се е досетил, че този стил страшно допада на почти всички хора от целия свят, не само на децата. За съжаление всеки, който е гледал фантастика от азиатското кино, най-вече в японското се прекалява с драмата и това дразни хората. В японските фантастични филми, както в манга и аниме, наблягат на философските въпроси и за разсъжденията за душата, тялото, невъодушевеното, машините, безсмъртието и божественото. Сигурен съм, че ако филма беше правен от японци, още преди да бъде гледан, щеше да бъде оплюван и едва ли не, пак сравняван с Тансформърс. А аз гарантирам, че щеше да бъде по-добър от този. Който знае какво е манга и аниме, ще ме разбере какво имам предвид Откакто излязоха филмите Трансформърс и Огненият пръстен, съм сигурен, че в близките години, ще излязат доста такива подобни филми и Ви уверявам, ако се придържат на японския стил, то те ще бъдат шедьоври.