ArenaBG
mobile spot 4
published by tahi на 2012-02-09 15:57:22
Вашето мнение относно The Stand може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by mariobino на 2012-02-09 19:09:03
много добро минисериялче.помня навремето го изгледахме на VHS на един дъх 5-6 приятели:thumbsup:
published by Kova4a на 2012-02-09 19:06:07
Еми филмът е приличен. Една от по-добрите екранизации по Стивън Кинг. Не е на нивото на книгата, която е от най-добрите му, но е с доста добро изпълнение и актьорска игра. На края е малко-дрън-дрън, но и книгата е така
published by iv_0 на 2012-02-09 16:36:07
струва ми се доста прост дали не сам се обаркал?
published by Mickey на 2012-02-09 17:41:37
Принципно Стивън Кинг е труден за филмиране. А заедно с Дийн Кунц ми е един от любимите автори. От всички направени филми по негови книги, лично за мен около 85% са пълен провал. В момента се сещам за "Гробище за домашни любимци"... и толкова.
Иначе книгата по която е правен този филм е разкошна. В началото на 90-те я издаде "Плеяда" под името "Сблъсък.
Ами дай да го видим Гари Синийз на млади години :lol:
published by maxo_bg на 2012-02-09 18:24:06
: Ratings: 7.2/10 from 15,086 users : ,не че имам нещо против ,ама да коментира ,който го е гледал,или дават бонус за коментар :cool:

published by DiegoSimeone на 2012-02-09 19:47:23
Mickey

Това за "Гробището..." като добър пример ли го даваш или обратното? Иначе има сполучливи екранизации по Кинг - "Кери", "Сиянието", "Мизъри", "Остани до мен", "Изкуплението Шоушенк", "Зеления път"... естествено заснетите идиотщини са повече. Но по принцип кой добър автор е имал сполучливи екранизации? Примерно Шекспир е един от най експлоатирания, повечето филми по него не струват.
published by Kova4a на 2012-02-09 20:08:31
Всъщност Плеяда я издаде 96-та. Спомням си, че филма излезе преди ккнигата и после малко не ми се занимаваше да я чета, въпреки че я имах и чак след години, когато вече бях станал студент и бях забравил филма се хванах да я прочета и след това изгледах пак филма. Някак оценяваш повече героите, ако си чел книгата, защото във филма няма време да се развият така както в романа, което е малко жалко, защот това е книгата на Кинг с най-добро развитие на героите. Вероятно в днешно време може да се направи доста добър сериал по книгата, ако някой се захване, но филмът като за времето си и за бюджета си хич не е зле.
published by bakikadri на 2012-02-09 22:14:02
Филма поне на мен много ми харесва. Този както и Мъртвата Зона са ми любимите по книги от Кинг.
published by baldyril на 2012-02-10 16:54:43
Абе слаба работа и края беше малко смешен...ХА-ХА-ХА олигофренът и атомната бомба , то ако толкова беше просто да се детонира досега вече да се е случило. Никога не съм харесвал Стивън Кинг все го влече към паранормалното. Единственото което ми хареса от него е Бягащият Човек доста по мрачна и реалистична е от филма с А. Шварценегер в главната роля.