ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2012-12-17 09:53:54
Вашето мнение относно Cloud Atlas може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by carbonid на 2012-12-17 11:24:01
Абе, нещо не можа да ме впечатли, не знам, сигурно защото беше много прехвален.
Благодаря на ъплоудера все пак.
published by krasidim на 2012-12-17 11:30:04
Толкова ти разбира главата на тебе ;)
published by Parmen на 2012-12-17 12:05:15
Споделете с нас, развратените от докторати и професури по философия, какво пък чак толкова разбрахте от този филм? ;)
published by tingri на 2012-12-17 13:00:46
Parmen вие трябваше да разберете това, което всеки интелигентен човек без да е чел нито една философска книга инуитивно знае, че всичко е свързано, че връзките и смисълът на съществуването не могат да се разберат в рамките на един човешки живот, че борбата срещу промиването на мозъци и авторитарният контрол на примитивната власт е най-трудният избор и накрая, че животът реално е процес без реален край, в който съзнанието и защитата на принципи води до величие за малцина, а тяхната липса до вечен срам за мнозина.
published by MacBook Pro на 2012-12-17 13:34:36
Амин!
published by Parmen на 2012-12-17 16:00:26
Няма по-голямо промиване на мозъка от вярата, че съществува прераждане и карма. Казвам ви го като човек, който е написал пет монографии по индийска философия.
published by nenimir на 2012-12-17 17:41:09
Parmen най новите течения във физиката преполагат наличието на повече от 4 измерения, кой знае как изглежда света с повече измерения?! Така че липсата на доказателстава не дава шанс нито на едните, нито на другите.
published by tingri на 2012-12-17 18:55:25
Г-н Parmen защо продължавате да се излагате, аз говорих за нещо много по-голямо от вашата или която и да е философия, религия, бог или личност. Но я ми отговорете след като жалкия ви живот някъде в близкото бъдеще вече е свършил, а нелинейния характер на времето може и отдавна вече е доказан дори от прост атомен часовник в лаборатория, защо още си спомняте че сте жив и въобще спомняте ли си някога да сте се раждал. И все пак ми е интересно, кой са петте ви монографии, след които си въобразихте, че може да се поставяте над Сидхарта Гаутама, Бодхидхарма, Нагарджуна, Падма-Самбхава... едни от най-големите интелекти в историята, създали най-съвършенните системи за контрол над тялото, ума и развитие на съзнанието.
published by balcanmaster на 2012-12-17 19:07:57
Абе не знам какво разбира Parmen от философия, ама от кино - да, и на мен (както и на много други сравнително интелигентни зрители) този филм не ни харесва, и ако някой си направи труд да прочете отзивите в IMDB и Rotten Tomatoes сам ще се убеди, че в голямата си част аудиторията е на подобно (отрицателно) мнение.
published by gkostadinov на 2012-12-17 19:41:53
Сценарист Лана Уашовски ,та тая Лана преди време беше мъж на име Лоурънс ,без да обиждам никой но на болни и извратени мозъци филми не гледам не желая да се мъча да разбера повреден мозък,какво велико нещо иска да ми каже с филма си ...Има един клип с Лана в ,който си рекламира филма ,тия 2 мин. ми стиггат на този етап,даже ми дойдоха в повече
published by koko7667 на 2012-12-17 19:48:28
Като гледам рейтинга в IMDB Ratings: 8.2/10 from 35,104 users и бюджета на продукцията, може и да е добър филма.
published by mjoy на 2012-12-17 21:00:03
Някой ще каже ли дали аудиото е руско, че има RUS в заглавието?
published by vassenceto на 2012-12-17 21:48:01
tingri Вместо да ми се фалиш какво си написал , фани посъди поне 1 дърво за хартия да има.Така много повече ще помогнеш на хората откокото да ти слушаме глупостите.Философията е за малумни хора. Имах един учител по философия дето казваше .че човек когато си разреши неговите проблеми чак тогава може да разрешава и обмисля решение за другите проблеми на хората.Язък от хвалипръцковци.Извинявма се за правописа ама от такива съм на кило уискииии .

аи сиктир
published by momak на 2012-12-17 23:39:05
Сега след като си премерихте ''пищовите'',момчета,стана ли ви по-добре???
published by ivo_conev на 2012-12-18 04:43:59
би ли изброил кои са монографиите да не се обаркам да започна да ги чета
published by Nosoft на 2012-12-18 09:20:35
Този филм ще вбеси мъжете с гейските си изпълнения. Аз не бих го изгледал до край.
published by dasty69 на 2012-12-18 14:45:33
Метни някоя монография и ние да се образоваме ,,ФИЛОСОФЕ"......КОЛКО СИ УМЕН...НАПРАВО БЛАГОГОВЕЯ ,ЧЕ СЕ ДОКОСВАМ ДО ТАКЪВ ИЗВОР НА ЗНАНИЯ И МЪДРОСТ...НЕКА БОГ ТЕ ДАРИ С ВЕЧЕН ЖИВОТ...А НИЕ ЩЕ СЕ ПРЕРАЖДАМЕ ЗА ПО ИНТЕРЕСНО...
published by balcanmaster на 2012-12-18 20:02:33
Както тук вече писа някой, Лари Уашовски си е сменил пола и е вече нещо между полу-жена и полу-мъж на име Лана, и много усилено рекламира този филм в новия си образ, с розово-червена коса на масури, женски гримаси и жестикулация, и въпреки че съм голям фен на Матрицата, това ми идва малко в повече, напълно си обяснявам хаотичността на филма с хаотичността в мозъка на неговите създатели, изпитвам само съжаление към индивидите, които се самоиндентифицират като латентни трансджендъри и възхваляват подобни девиации...
published by SirKokein на 2012-12-19 00:04:20
Desmond Hume: See you in another life brother...
published by pappapee на 2012-12-19 00:55:43
Качеството изглежда добро, също и филма.Но руското аудио дразни.Не съм русофоб, но звучи много смешно.Американски филм с руско аудио. Ще се чака още. Иначе благодаря на ъпа за трудът.
published by alekgreat на 2012-12-19 05:12:43
Будизмa не е религия туку философия :)
published by ochbre на 2012-12-19 12:16:47
Вярно било, че това знание не е за всеки. Поне така казва учителят Мория. А философията си е добра гимнастика за мозъка. Лично пък аз мисля, че ако не вярваш в нещо, не е най-малкото прилично, просташки да го оплюваш. Някои режисьори успешно поднасят информация относно живот след смъртта, други - неуспешно. От тук написаните коментари, не добивам представа как е поднесено поредното info. Но изглежда филма е грамотно направен щом коментари са оставили такива интелигентни персони. Благодаря, ще го погледна. :)
published by pappapee на 2012-12-19 17:12:29
Предполагам ochbre не си изненадан от факта че ние сме единствените които се оплюват и хулят така.Всеки един от нас е посещавал други тракери (нямам в предвид Български) и знае как е.Хората са благодарни за труда на ъплоудерите, а тук се обиждаме и се ядеме като кучета.Мерим си ги.На кой му е по-голям.Типична псевдо интелигенция.Живея извън страната вече 12г. и точно тази невъзрържаност и простащина ме спират от контакти с Българи.Но както казват хората,"Българина кожата си мени но нрава и характера никога..Айде наздраве и стига те се карали.Весела Коледа на всички и Честита Нова Година.
published by lelkaZelka на 2012-12-21 11:26:27
А бе хора,имам един въпрос:на мене що ми се смъкна торента без изобщо никакво аудио?Ни руско,ни американско...къде ми е грешката?
published by lelkaZelka на 2012-12-21 12:39:36
Пишете невалидно,намерихме проблема и не е в торента,а в компа....А качеството е сууууууупер !
published by mitraki79 на 2012-12-22 13:13:32
Ето ви субтитри-Дерзайте тигри http://www.sendspace.com/file/95jvq1
published by ochbre на 2012-12-22 15:13:42
pappapee! Аз също съм извън България. Вярно, тук хората не са така агресивни както ние сме! Но наскоро попаднах на една книжка, която отлично обяснява причината за това! Сега не съм сигурен как и беше заглавието но авторът е Денис Гийо, това го запомних. Филма е направен допре като изпълнение, но като поднасяне на достоверна информация е кръгла НУЛА!!!
published by veryvip на 2012-12-25 16:27:20
Филмчето е меко казано боза. От както единия брат Уашовски стана "сестра" и мисленето им се е променило. Срамота е, че са създали това "НИЩО" след филми като Матрицата (трилогията) зад гърбовете им.
published by balcanmaster на 2013-01-27 16:11:09
Много тъп филм, ама наистина многоооого тъъъп! Правен от някакво объркано същество с неясен пол, заблудено относно себе си и заобикалящия го свят! Как е подлъгало толкова звезди, очевидно с висок хонорар за участие, сигурно вече и те съжаляват, че са скочили в подобна резлива бозица...