ArenaBG
mobile spot 4
published by pgm на 2013-04-10 20:24:25
Вашето мнение относно Promised Land може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by 2sexyyy на 2013-04-11 02:56:27
Заслужава ли да се гледа ? :)
published by ochbre на 2013-04-11 13:40:37
Когато бях млад, миналата година го свалих, но субове така и не намерих. Гледам на стари години същата работа.
published by ilialazarov на 2013-04-11 18:53:16
published by 2sexyyy на 2013-04-11 20:20:39
Още 1 от невероятно безсмислено направени филми тази година. 1во гледах "Pawn" а сега и този филм направо ме довърши. Който го сваля, предупреждавам ви пригответе се да заспите...
published by savi91 на 2013-04-12 00:00:54
2sexyyy ... Незнам от къде да започна. Първо бих искал да знам на колко години си. Ще се постарая да съм любезен, макар че след като изгледах филма, прочитайки коментара ти ми идва да те одуша, но не го приемай лично просто съм по-емоционален ;). За да не изглежда, че гледам само негативно на мнението бих отбелязъл, че може и да си написал коментарът с идеята на екологът от филма :), за което много ще се радвам, но в случай, че мислиш това което си написал, бих те посъветвал да не пишеш повече коментари в такъв тип филми, прекалено си далеч от тях!

Филмът е Н Е В Е Р О Я Т Е Н !!! Честно казано гледайки го към края в главата ми нахлу една завистлива мисъл ... "Мамка ти Деймън възможно ли е да си толкова добър си!"

Та по същество, филмът отразява точно тия теми наболели преди около една година мисля за така наречения "Шистов Газ", корпорациите които се опитват да спечелят от цялата работа, невежеството и същевременно познанията на хората които живеят на подобни места. Филмът е толкова отръпан и пъстър от към послания и характер, че си напълних душата за цяла година! Малко се доближава до "Добрият Уил Хънтинг" наистина, но със собствен почерк! Горещо препоръчвам филма!
published by savi91 на 2013-04-12 00:05:43
Филмът е Н Е В Е Р О Я Т Е Н !!! Честно казано гледайки го към края в главата ми нахлу една завистлива мисъл ... "Мамка ти Деймън възможно ли е да си толкова добър си!"
published by savi91 на 2013-04-12 00:06:08
Та по същество, филмът отразява точно тия теми наболели преди около една година мисля за така наречения "Шистов Газ", корпорациите които се опитват да спечелят от цялата работа, невежеството и същевременно познанията на хората които живеят на подобни места. Филмът е толкова отръпан и пъстър от към послания и характер, че си напълних душата за цяла година! Малко се доближава до "Добрият Уил Хънтинг" наистина, но със собствен почерк! Горещо препоръчвам филма!
published by doenitz_ на 2013-04-12 09:50:49
Някои търсят прекалено дълбок смисъл във филма, ама няма :) Посредствен ми се строи на мен - и да не го бях гледал нямаше да съжалявам, и като го гледах не ме зарадва особено. Филмът е все тая :D
published by stacyann на 2013-04-12 15:05:25
@ochbre май наистина не ти понася възрастта погледни поста под твоя !
published by sotirka на 2013-04-12 15:42:07
Много е гот, че има папка с английски субтитри. Така не ми се налага да ги търся по нета. Евала за торента!
published by Kay на 2013-04-12 18:02:25
ето субтитри, пасват идеално за SPARKS-a, така че би трябвало да са ОК и за тоя замазан LEGi0N ;D

http://subs.sab.bz/index.php?act=download&attach_id=69087