ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2007-08-19 19:11:19
Вашето мнение относно Nightwish-Collection може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by vezkov на 2007-08-20 01:28:05
respect - велика група, за съжаление в миналото.
published by netdragon на 2007-08-20 14:45:40
[b]vezkov[/b] говори за себе си ;) Групата изобщо не е "в миналото". Това че Таря я няма не променя особенно много нещата. Вярно - гласа й няма равен но тя правеше само това... само пееше. Човека който стои зад Nightwish е Tuomas. Звученето е същото, стила е същия. Освен това Анет пее доста добре и заслужава да й се даде шанс. Да не забравяме и Марко - човека има идеалния глас за звученето на групата.

А и на мен лично маааалко ми дотягаха оперните притурки особенно при изпълнения на живо ;) Не бързайте да отписвайте Nightwish.
published by metal_maiden на 2007-08-20 23:20:00
Колко интелигентно изказване...мислиш ли, че тук ще поства някой, който все още не е чул новия им албум...Не му харесва на човека, и толкова!Аз споделям мнението му...това което ми харесваше в тази група беше оперното пеене на Тария...а него вече го няма.Сега ми звучат като Within Temptation...което само по себе си не е лошо, но за Nightwish определено е...
published by givanovv на 2007-08-23 23:07:25
като първия в бг, който прослуша тази група .... за съжаление наистина е в миналото... това, което ги правеше добри - беше уникалния и различен глас на тариа. останалите музиканти (не говоря като композитори) са си съвсем около средно ниво.

сега без тария са добре звучаща банда, и до там.

между другото имам почти всички излизали албуми в оригинал. ако някой прати инфо как да ги флак-на и кача на лично, ще се опитам тези дни да измисля нещо :)
published by vetil на 2007-08-26 20:23:05
групата е върха и сновата вокалистка са добри
published by dimadima99 на 2007-08-28 22:00:37
Групата БЕШЕ върха. Сега е просто една от всички останали еднакво звучащи бозички...:thumbsdown:
published by alf4o на 2007-11-01 02:48:47
Ама вие какви фенове сте бе!?Щом толкова си обичкайте Таря харесвайте си я.Добра е признавам.Но с новата вокалистка NW са на върха не само във Финландия.Анет има много по-добро излъчване.Вокалът не прави групата.Таря започна да я съсипва,а само с вокал не става(с изключение Менсън).NW направиха най-доброто-махнаха Таря и викнаха Анет.Сега звученето е по-твърдо и не чак толкова оперно.За едното се радвам много за другото не.Еми NW си остават същите-най-добрите в стила си.Така че млъквайте и продължавайте да ближете **** на надутата Таря.Аз съм фен на NW и новата вокалистка ми харесва повече(това е мое мнение).Ако си истински фен на групата трябва да почиташ всеки един,а не само един:thumbsdown:.Хайде със здраве и малко се позамислете и заслушайте!;)
published by gashoto на 2007-11-01 17:57:01
Anette RULES!!!:thumbsup::punk:
published by HityrPetar на 2007-11-02 00:40:04
Имам едно въпросче.Знае ли някой къде мога да намеря текстовете на песните на NightWish
published by kikopro на 2007-11-10 20:58:52
HityrPetar погледни в сайта на групата и ще ги намериш текстовете. ALF4O на Таря не само **** бих й близал, сега слушам Анета и ми звучи малко дискарски от 80-те, малко и е лигаво гласчето, няма достатъчно дълбочина:-/
published by MeTpuKc на 2007-11-16 12:10:54
Ако някой е гледал вече концерт на живо с новата вокалистка, която пее стари песни на Таря мисля, че ще се гръмне. Такава мъка не бях виждал. Имам чувството че пеят само за пари и не ги интересува вече качеството щот тва новот на нищо не мяса. Поне де не се излага да пее песни на Таря. Ще им слушам само старите албуми - новите не са просто боза ми нещо много по зле.
published by MeTpuKc на 2007-11-16 12:10:55
Ако някой е гледал вече концерт на живо с новата вокалистка, която пее стари песни на Таря мисля, че ще се гръмне. Такава мъка не бях виждал. Имам чувството че пеят само за пари и не ги интересува вече качеството щот тва новот на нищо не мяса. Поне де не се излага да пее песни на Таря. Ще им слушам само старите албуми - новите не са просто боза ми нещо много по зле.
published by ku6luk на 2007-12-15 18:49:03
новите им песни са мноо голяма боза просо съм разочарован. Както и да го погледнете за мене старите-ретро парчета са N1 за сега6ните години
published by marin1973 на 2008-03-03 18:24:53
След толкова коментари мога да добавя единствено, че
сегашните Nightwish и Тария нестават въобще за слушане
published by nasko199610 на 2008-07-06 11:56:06
Мерси МНОГО! Както някой преди мен беше писал от скалата 1-10 това заслужава 30 :thumbsup:!
published by nasko199610 на 2008-07-06 12:06:26
Обърках се това са го писали на един друг торент, но все пак това си заслужава 30!
бтв нещо не виждам едит бутона
published by dominator_r на 2010-10-20 13:43:37
Nightwish бяха велика група докато Tarja Turunen пееше с тях. На Анетчето Олсон повече ще й отива да пее кънтри на пияни скандинавци по тяхните Пъбове, отколкото да пее фалшиво заедно с Nightwish!
:thumbsdown:- за всички албуми с Anette Olson!
published by gless на 2011-01-21 23:45:59
Нямам думи, с които да изкажа благодарността си за торента:). Тук са включени редки песни, които са включени само в Limited Edition изданията. Благодаря!!!