ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2007-08-23 18:31:40
Вашето мнение относно Nightwish - Amaranth (2-CDS, Single) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by kamakuma на 2007-08-23 20:30:17
Леле тия да се стягат и да правят кастинг за нова вокалистка,щото тази е ужас.Блягодаря на ъплоудера.:thumbsup:
published by Velimir12 на 2007-08-23 21:10:56
Май ще се окаже,че Тария ще е незаменима и Nightwish Ще си залязат,което разбирасе ще е мн. жалко!!!И в композицйонно отношение сингъла не блести както вечните им хитове!Все пак е нещо интересно!!!:thumbsup:Благодарности!!!
published by batala на 2007-08-23 21:46:50
Пак ли са като предишните промо или не?
published by airfen на 2007-08-23 21:59:07
вокалиската не е нещо особено, и едва ли заслужава да пее за Nightwish. По-добре да си намерят друга вокалиска...много хора започвяат да се разочароват :(:(:(
published by the.UniCorn на 2007-08-24 00:50:16
Аз мисля, че фактът, че тази вокалистка пее по различен начин в никакъв случай не я прави лоша. На мен лично и парчетата с новата вокалистка ми допадат :)
published by BlackGuardian на 2007-08-24 00:50:57
Тария няма кой да я замени... просто тя се вързва перфекто с групата ! Ако е някоя друга няма да има изобщо нищо с Nightwish >.
published by deuspld на 2007-08-24 12:53:06
Аз лично съм със смесени чувства към новата вокалистка, но пък и не може да се правят генерални заключения за качествата й само от една песен. Нека да излезе целия албум, да завъртят няколко концерта и тогава ще се разбере дали става,или не. Вярно е, че без Тария нищо няма да е същото, но пък няма и незаменими хора. Винаги ще се намери някоя по-добра и по-талантлива, всичко е въпрос на качествено търсене и търпение от страна на феновете. ;)
published by udopam на 2007-08-25 00:25:40
Всички които харесват новата вокалистка,никога може би не са харесвали Тария.Лично мнение от прочетеното и по другите торенти.Тук не става въпрос кой кого харесва,а че групата звучеше по съвсем различен начин.Имаше почерк,различаваше се от всички останали а сега се смесват в тълпата от женски вокали!
published by dimadima99 на 2007-08-25 14:55:03
С новата вокалистка просто "издишат". Няма нищо общо с познатия Nightwish... Жалко...
published by greikhor на 2007-08-29 15:16:15
По-рано бяха готик, ся са поп рок или нещо такоз:)Жалко, щото наистина си падам по готика, ама сепак ша продължа да ги слушам, да видим до къде ще стигнат.
published by dimadima99 на 2007-08-29 23:12:32
Достатъчно ми беше да видя новата на една снимка с гурапата по чорапки - тип хоризонтално рае.:thumbsdown:[img]http://www.nightwish.com/gallery/albums/promo/2007/_MG_5562.jpg[/img]
published by venNny на 2007-08-30 11:58:43
Taria e za OPERA hora da hodi tam da pee.Slushasm gi ot samoto nachalo kogato izdadoha purvia album i vinagi me e draznalo che taria izviva kato operna pevica na vskiaka duma.Muzikata im e ubiistvena i s tozi nov vokal - Nightwish rules
Tochno takuv vokal triabvashe na Nightwish.
published by Thorns на 2007-09-16 16:50:51
.. изобщо що се занимават тея хора да си дирят булки, като имат бат Марко басиста! ей тоя тип цепи-лепи и вулканизира! ПОКЛОН!

.. ъъ иначе след Therion малко трудно слушам Nightwish :lol:
published by DonCarleone на 2007-11-17 23:25:12
СТИГА СТЕ ГОВОРИЛИ ГЛУПОСТИ!!!:no:
Знаете ли коя е най-великата група.......?:lol:
BLACK SABBATH-разбира се!
А знаете ли колко вокала и китаристи се смениха????
5-вокала и 3-солиста и кво!Дядовците направиха едно торне,обраха каймака и си отидоха!Да не казва че има още които пък въздишат по Ричи!Аз съм фен на Металика,и те се поизложиха но още ги слушам.С нетърпение очаквам новия им албум,тази година!Та на коментарите на Damnator-те винаги са били готик група.Ааа бат Thorns,не виждам нищо общо между Therion i Nightwish та да ги сравняваш.Трети пък оценяват по чорапите на вокала:thumbsdown:ай сектир бе!Е има и истински фенове който несе отказват така лесно и за тва евала:thumbsup:Стига съм ви опреквал но несе здържах на смешните ви коментари:lol:!
А сега сериозно за албума не е като старите но не е и за испускане!Все пак тва е първи опит!10х на ъпа:punk::band::punk: