Аз още не съм играл играта, шот ми трябва UP на видеото, който ще е след 1 месец, но ето мнението ми от това което видях.
Графика: Много добре направена, според мен има съвсем малки дефекти с отраженията на някой места, но като цяло са се справили добре, а да и пушека е супер реален не само заради това как изглежа, а и за това каде се появява, ако си мислите, че е прекалено изгледайте едно дрифт състезание и ще разберете, това е за графиката.
Звук: Според мен озвучението на колите е супер добре направено и отново хората с 5.1 Sound System, ще са доста облагодетелствани :D , като OST, бива го, но не е като на Most Wanted или Underground серията.
Геймплей: Много странен мога да кажа, от това което видях, много прилича на Need For Speed Porshce, защото колите завиват доста трудно и трябва да се намалява, което е крачка от Аркадния жанр към Симулативниа, дано е така, защото това е истината.
Тунинг: На доста добро ниво, но не мога да кажа, защото играта не съм я играл.
История: Според мен не е нещо особено, очаквах повече, но те се изчерпвът. Самата идея е добре замислена, но е прекалено стандартна, тоест прилича си на някакъв шампионат, все едно играеш Evolution GT, което не е е нещо особено.
Това е лично моето мнение, когато започна да я играя може да направя по-точен коментар. :D