ArenaBG
mobile spot 4
published by chitrak на 2014-07-24 21:10:54
Вашето мнение относно The Amazing Spider-Man 2 (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Fiddlesticks на 2014-07-24 23:38:59
АААААААААААААААААААААААААА, лудница... няма такъв филм! И на кино го гледах и сега пак го изгледах.. такива ефекти и такива моменти, направо стоя с отворена уста и се чудя какво става, лично на мене мноооого ме изкефи. :))))
published by Monstersss на 2014-07-25 01:39:26
„Невероятният Спайдър-мен 2” е далеч както от по-сериозните и качествени комиксови произведения като „Черният рицар” и „V като Вендета”, така и от най-добрите примери в поредицата на Marvel като „Железният човек”, „Отмъстителите” или „Капитан Америка 2”, но като цяло няма голяма част от техните претенции (да не говорим, че е насочен към доста по-млада публика) и в никакъв случай не е по-малко развлекателен, даже напротив.Да, има още много какво да се желае, но има и качества, заради които не заслужава да бъде отхвърлен с лека ръка като съвсем елементарен и ненужен. Част от тези качества са образите на Питър и Гуен и съответните изпълненията на Андрю Гарфийлд и Ема Стоун, които имат чудесна химия помежду си, както и отличната визуалната презентация, част от която са добрите ефекти и въздушни акробатики, които на 3D изглеждат повече от впечатляващо. Дечурлигата, за които в крайна сметка е този филм, би трябвало да останат доволни. Аз останах доволен.