ArenaBG
mobile spot 4
published by isuspm на 2008-10-20 08:04:46
Вашето мнение относно Neshouto.na.Ned.19.10.2008.TVRiP-IsUsPM може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by hYdRo на 2008-10-20 13:58:18
БРАВО , БРАВО , БРАВО !!! Откога мечтая да започнете да качвате Нешоуто ... просто - :'( !!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by hYdRo на 2008-10-20 14:01:51
Ако може 19.10.08 да не е единственото , продължете да го качвате редовно и сами се убедете колко голям зрителски интерес буди сред младото поколение , а особенно тийнейджърите (като мен) :)
published by Nordik на 2008-10-20 23:10:43
Много е зле т'ва "псевдо-шоу", не знам кво му се радвате на простотиите, помислете само кво говори всичко това за аудиторията му...и за т.нар. - младо ново поколение, ебати резила, ебати какафонията, ебати бъдещето ше ви кажа само...
published by name на 2008-10-22 22:51:38
аз пък се разцепих от смях точно на тоя епизод:lol:

никой не е нареждал митьо пищова така. КУЛТ!!!
и иван и андрей не го бяха наредили така

края е най як:
- Митьо: вадя питона и я разпорвам като риба!
- Найден: това е достоен край за днешното предаване.

няма такъв дебел малоумник хахахаа

предавания като това са с малко по странен хумор който не всички разбират.

за мене истинската простотия е това, че имам 5 чалга канала на телевизора (примерно).
или че на път за работа в рейса трябва да се наслаждавам на творчеството на азис

published by Nordik на 2008-10-23 23:28:04
"предавания като това са с малко по странен хумор който не всички разбират."

прав си за това, което каза...
обаче по мое мнение, тези които не го разбират са си добре, щото се съмнявам те да не притежават начин да се хранят с "хумор" в живота...:cool:
точно тези, които го разбират - и по-точно "по-малките" от тях, за тази част от аудиторията искам да кажа, че положението е обречено, щото едно време кат сме били на техните години сме играели на джамини пред блоковете, а сега някви първокласници буквално боготворят "Нешоуто на Нед"...
ше дойде време когато ей такива "Нед"-чета ше управляват нашите деца :thumbsdown: , ама то сигурно тогава и законите ще задължават да се излъчват такива предавания по домовете,...

пълна промивка на мозъците
фактите са налице - може да се видят всеки ден по двата тротоара на всяка улица (имат 2 крака, 2 ръце, 1 глава и торба с кебапчета между тях) :fun:

според мен има разлика в това "да се смееш" на простотията и "да се кефиш" на простотията...ама т'ва си е моята "теория на конспирациите"
живи здрави

published by Nordik на 2008-10-23 23:28:50
продължение от горния коментар, улях се :)

ше дойде време когато ей такива "Нед"-чета ше управляват нашите деца :thumbsdown: , ама то сигурно тогава и законите ще задължават да се излъчват такива предавания по домовете,...

пълна промивка на мозъците
фактите са налице - може да се видят всеки ден по двата тротоара на всяка улица (имат 2 крака, 2 ръце, 1 глава и торба с кебапчета между тях) :fun:

според мен има разлика в това "да се смееш" на простотията и "да се кефиш" на простотията...ама т'ва си е моята "теория на конспирациите"
живи здрави

published by name на 2008-10-25 00:13:19
не си прав. ще ти дам два точни примера.

"и по-точно "по-малките" от тях, за тази част от аудиторията искам да кажа, че положението е обречено"
един приятел, с който преди 10-15 години се кефехме на хълк хогън (когато нямаше дори кабелна, а само видео касети и списания Браво на немски) и се млатехме като малоумни из махалата сега завършва магистратура по строително инженерство.

"ше дойде време когато ей такива "Нед"-чета ше управляват нашите деца"
със сигурност няма да подобрят рекорда на бай тошо...

мир:)
published by Nordik на 2008-10-26 02:43:29
ами според мен лично има разлика от "детската простащина" ако мога така да се изразя от онова време и днешната, има доста фактори които я карат да се развива по друг начин, ама т'ва са си мои впечатления, и дано не съм прав наистина за повечето от тях, щото ако реално се окаже истина горко :-O
published by seiken на 2008-11-13 21:31:55
Качвайтe, моля ви се наистина. Направо се сцепвам. Аз съм студент по педагогика, ама това не пречи да се спуквам да се хиля :D
published by coojoe_213 на 2008-11-16 16:39:31
Чудесна работа на ъплоудера. Качете всичко що е с [b]Тримата Умници[/b]
published by trapera2342 на 2020-02-08 17:42:35
ще може ли малко сийд