Луда работа. Не искам .NET 3.0 :)
И аз използвам най-вече Nero 6. И не е вярно, че не записва BD дискове - последните няколко версии си имат перфектна поддръжка. Разбира се, пробвал съм и много версии на Nero 7 и 8, както и NeroLinux от 1 до 3 (актуалната е NeroLinux 3.5.1.0 към днешна дата, отговаря на последната 8-ца за Windows). Новите версии само товарят повече процесора при запис, но разлика в качеството естествено няма - тествал съм многократно с най-различни програми, например Nero Disc Speed (Quality test).
Иначе и аз съм започнал с Roxio, по-точно с предшественика му Easy CD Recorder - една от първите добри програми за запис, навремето почти единствена. Сега наистина много набъбна, а няма особена причина за това. Все пак ползвам една част от нея - CD Scan, много добра програмка, поправя CD и DVD-та, които са дали грешка при запис, не винаги, но често успява и после незаписаният остатък от диска може да се използва за запис, най-лесно директно от Windows Explorer, използвайки функцията за директно записване на Roxio.