Топ филм. Който не го разбира, просто може да не коментира... а пак тези, които мислят, че това засилва американската омраза или там как се бяха изразили.....мисля, че ако имат вазможност, да отидат ж америката, ще си паснат много добре интелектуално. Филмат през цялото време, според мен, се въртеше около това какво би направил човек, ако се налага....дори и това, което не мислиш, че можеш да направиш...а дали било за терористи или пак виетнам или пак са мексиканци или ... без значение, годините в киното имат различни фази...както 80те във всички американски филми се биеха срещу виетнамци....но все пак остава ... нещо и то е кои как ще интерпретира замисала на филма. Ако ти е малко акалът и гледаш случките , то определено сте ти е писнало от тази тематика... ако гледаш филма и се абстрахираш от това дали са араби или кви там и за какво се борят ... определено си струва... и когато се прави филм, ако не е актуален, няма да има аудитория! ако сега пуснат филм за виетнам, никои няма да го гледа... както след 30 години няма да са интересни филмите за ирак и т.н....чак се чудя как като гледат някои хора филми , как дори не успяват да схванат идеята на филма, но иначе коментарите им са цветущи....което пък от своя страна говори за нивото на хората, и тяхното светоразбиране....
Според мен е филм, от който много тънко, макар с комерсиална идея, показва много истински неща....ами ако...