ArenaBG
mobile spot 4
published by bluelascalla на 2009-08-09 17:27:44
Вашето мнение относно An Unfinished Life може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Horatio на 2009-08-09 18:10:03
Звук 5.1 и 104 минути на 2 GB размер, и то като DVD?!
published by bluelascalla на 2009-08-09 18:14:24
Това е само филма, няма меню, допълнителни материали и т.н. А и не съм го "мачкал" аз...
published by maminsladak на 2009-08-09 22:25:12
-_- Трийте ги такива торенти. Ако ще е 2 GB, то по-добре DivX :'( Иначе филмчето е добро. За душата, но доста тъжен. Поне за мен.
published by bluelascalla на 2009-08-09 22:55:58
Така, моята гледна точка е, че който сваля DVD формат, го прави, за да си запише филма и да го гледа на домашното кино. Поне при мен случаят е такъв - системата ми е с перфектен саунд, заради който гледам на нея, но не поддържа DivX, XviD и тем подобни съвременни формати. Да приемем, че има доста хора като мен - този торент е за тях! Иначе, ако ще си го гледаш на компютъра или плейъра ти "чете" avi-та, естествено че няма логика да теглиш DVD. Ако вашият случай е такъв - този торент не е за вас!
published by badsharki на 2009-08-09 23:01:26
Съгласен съм с [b]bluelascalla[/b]. Все едно аз като не употребявам алкохол и да питам в магазина що изобщо го продават.
published by maminsladak на 2009-08-10 00:05:36
Ставаше въпрос за компромиса с качеството. Всеки може да направи от DivX DVD5. Въпросът е дали има смисъл. Нали затова теглим двд формат, а не компресии. Явно част от ъплоудърите не са го разбрали и качват за спорта и коефициента. -_-
published by bluelascalla на 2009-08-10 00:49:26
Да, естествено, че става въпрос за компромиса с качеството. И аз предпочитам да е колкото се може по-перфектно, но едва ли всеки ъплоудър си прави торентите от оригинални копия. Все от някъде се свалят и се качват по родните тракери - не можем да се бием на бързея. А в случая, че като съм махнал руското меню, руския DD 5.1, руския DTS и всички останали екстри, и в крайна сметка са останали 2.42GB - щом трябва - виноват. Peace.
published by neven222 на 2009-08-10 02:30:41
[quote=bluelascalla]Така, моята гледна точка е, че който сваля DVD формат, го прави, за да си запише филма и да го гледа на домашното кино. Поне при мен случаят е такъв - системата ми е с перфектен саунд, заради който гледам на нея, но не поддържа DivX, XviD и тем подобни съвременни формати. Да приемем, че има доста хора като мен - този торент е за тях! Иначе, ако ще си го гледаш на компютъра или плейъра ти "чете" avi-та, естествено че няма логика да теглиш DVD. Ако вашият случай е такъв - този торент не е за вас![/quote]
Така е и аз не гледам филми на компа записвам си ги на дискове и на домашната система прав е човека за какво са ви руско меню, руски език и т.н.
published by bluelascalla на 2009-08-10 23:23:32
Ще ме е срам да качвам нещо с такова качество, при положение, че филмът го има във всяка видеотека и не струва повече от 1 лев! Явно модераторите нямат желание да си поддържат раздела чист.. Благодаря за торента все пак.

1. Срамувам се.
2. В нашия град от три, вече няма нито една видеотека.
3. Който иска да трие. No offence.
published by maminsladak на 2009-08-10 19:29:16
-_- Ще ме е срам да качвам нещо с такова качество, при положение, че филмът го има във всяка видеотека и не струва повече от 1 лев! Явно модераторите нямат желание да си поддържат раздела чист.. Благодаря за торента все пак.