Здравейте!
Как да си оправите проблемите стъпка по стъпка:
1. Ако не знаете, как да си изтеглите играта => научете се как да работите с торент тракери. Това не е тема, предмет на тия коментари или на уплоудера на торента. Поздрави, за който.
2. Ако не знаете, как да я инсталирате => научете се, как се инсталират програми от iso архиви и се научете, на какъв принцип работят програмите зареждащи виртуални устройства.
3. За всички, които мислят, че торентът има вирус => няма вирус! Антивирусните програми разпознават крака, като вирус, защото той работи на принципа на разбиването и антивирусната алармира проблем. Ако не искате да разбивате играта и ако не искате ползвате нелегален софтуер, то не разчитайте на изтегляне, а на закупуване. Освен това прочетете това онова за вирусите, за да не се излагате друг път.
4. За всички, които не знаят как да ползват крака т.е. вирусът и да си заредят играта => Това е един файл, който е същият като оригиналният, който стартира играта и в конкретния случай на тази игра се казва speed.exe. Крака е малко по-малък по размер, защото в него не се съдържа инфромацията и настройките, които изискват оригиналните дискове и кодове, които са ограничена бройка в света и ако не сте си ги купили от официален разпространител, то значи ползвате пиратско копие, което в някои страни е наказуемо. Крака не изисква защитните кодове и ги заобикаля, за това вашите антивирусни пищят: ПРОБЛЕМИ-И, ПРОБЛЕМИ-И и за това и вие се излагате по форумите, като им вярвате. Обикновенно крака се съдържа във торент пакета, който теглите и няма как да знаете това, ако сте подминали първа точка от упътването. Понякога крака се съдържа във един от двата диска, зависи който ги е селектирал, дали го е направил. Може и да си го изтеглите някъде от интернет. Ако не знаете как, то (точка 6) научете се да ползвате интернет. След като имате крак поставете го ръчно (като го копирате в папката в която сте инсталирали играта, а ако не знаете как, то (точка 6) научете се да работите с компютър, това не са конзоли за игри а мултифункционални машини).
7. За всички, които успешно са подкарали играта и тя ги изхвърля. Работния процес на всяка програма (и на тази игра) представлява извикване на различни функции и реакции, в зависимост от измененията. За това ви изхвърля от играта когато се опитате да направите снимка на списание или да завършите турнамент, а не по време на самото състезание. Защото това е моментър във който програмата need for speed underground явно комуникира със времевите настройки на компютъра и когато срещне символ на кирилица, като споменатото "г", за което програмистите на играта не са помислили, сътветно не се изпълнява извиканата команда и програмата не може да продължи и ви изквърля, крашва се, бъгва се и (за тези, които живеят в играта) преживявате разпад на реалноста. Това не значи, че играта е бъгава, а че машините ви са бъгави. Моята например е стара, но ъпгрейдвата (и все пак стара). Подкарвам играта и ме изхвърля. Не е от "г"-то защото аз живея в англия и през ум не ми е минало да си сложа компютъра и настройките на български, та аз "г" нямам. Но имам куп други глупости, които са предизвикали неблагоприятна среда за играта и мен също ме изхвърля. Проблема е на кодова основа и на ниво среща на кодовете на играта, със кодовете на компютъра. Ако някой на това ниво може да обясни, какво е необходимо да нямаш на компютъра, за да не ни изхвърля (тези, които нямаме "г").
8. За всички, които имат графични проблеми. Проблемът със сигурност е в графичните способности на компютъра и може да е толкова разнообразен, колкото са различните компютри, като мислите за множеството различни производители, на компоненти и техните серийни разновидности + различните съдби на всеки от компонентите оставен в ръцете на невеж младеж. Възможно е графичната карта да не е подходяща за игри изобщо (дори да е мощна), възможно е тя да не контактува правилно с останалите компонененти (неподходящ драйвър (преводач на кодове)). На ниво кодовата стойност от производителя и общуването му с кодовете на нашите щайги е проблема. Когато е в сферата на графиката, това се изразява, чрез графични "бъгове", но не в играта, а във възпроизводителноста на машината.
9. За всички, които не знаят какво да правят, след даден трак или защо не могат да продължат на пред в играта => то научете се да играете конкретната играта. Въпросът ви трябва да търси отговор в някой от форумите за играта. Ако не знаете английски => жалко.
Ако все още имате трудности => научете се да работите с гугъл или подобни търсачки. Аз например преди 5 години спрях да питам и почнах да търся. Сега поне не досаждам с глупоста си и на практика нямам нерешен проблем, само дето ми е досадно, като търся нещо и се налага да изчета до момента 300 коментара от рода "хелп плийс, много съм тъп". Не сте виновни, че сте тъпи, но сте виновни ако не се интересувате да научте и определено на никой не му е приятно, като навирате незнанието си в очите ни с единствена цел да ви се задоволи консуматорския нагон, без дефакто да ви дреме, за какво изобщо иде реч, стига да работи; но така нещата попринцип не работят.
По добре е да се научите да си оправяте проблемите, от колкото да се научите другите да ви ги оправят и запомнете две неща:
1. Приказката за неволята
2. Който търси злато изкопава много кал, а намира малко (Хераклит)