ArenaBG
mobile spot 4
published by roniko на 2012-02-23 16:25:13
Вашето мнение относно Sicko може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by nsyss2 на 2012-02-23 21:29:06
Българската здравна реформа не се отличава особено от тази на САЩ. Нека да се обединим и да не позволяваме на МВФ и Световната банка да налагат ционистките си идеии върху българите!
published by Girofle на 2012-02-23 21:46:11
Изключителен филм с дълбоко послание към всички!Получил е всички световни награди за документалистика,без Оскар/като го гледате ще разберете защо/.Забележете-новото понятие е Здравна Индустрия-това не са услуги!Нека не забравяме,че е на екран преди финансовата и всякъква последваща криза!Сега нещата са по-зле!За мен мотото на филма се разкрива в интервюто с бившият Британски депутат.Следете го и четете внимателно какво казва!Така ще разберете защо е такава ситуацията,но и какво ни очаква нас в България!
published by 1heluvaguy на 2012-02-23 23:06:58
Надявам се повече българи да гледат този филм, за да разберат, че в Америка парите не растат по дърветата. Живях там със зелена карта преди години и бях заобиколен от американци, които хвърляха боб да не се разболеят, защото не можеха да си позволят да отидат на лекар. Лекувахме се с подръчни средства или в деня за безплатна консултация на фелдшерите. Веднъж ходих и в болница, където ме накараха да подпиша декларация, че "Медицината не е точна наука." Още се смея, като се сетя.
published by salamandur на 2012-02-24 08:36:12
Актуално и за нашето здравеопазване. Скоро ще догоним и американците.
published by balcanmaster на 2012-02-24 09:25:55
Не харесвам филмите на Майкъл Мур и самия той ми е много антипатичен, обаче тази му лента е изключение - направена е изключително професионално и с гражданска позиция. За съжаление уродливия американски модел на анти"здравеопазване", или "здравна" индустрия, беше въведен в нещастна БГ в своята възможно най-гнусна балканска форма. Този филм трябва да се гледа от всички интелигентни хора, които си дават сметка за геноцида, който се осъществява над българския народ...
published by waterjess на 2012-02-25 13:04:34
Сега някой да каже, че при комунизма нямаше и добри неща.