ArenaBG
mobile spot 4
published by HDTeam на 2012-11-28 22:49:50
Вашето мнение относно Science and Islam може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by tanchesladur на 2012-11-28 23:54:03
Филмчето е яко.Гледах трите епизода преди няколко дена и мога да кажа че са поучителни.
Молба към ъплоудърите-Качете също и трите епизода на BBC за Живота на Мохамед,моля.
published by ayhancany на 2012-11-29 01:56:36
no noviot islam is beautifully. dont hate us. i love all of you.
published by Dr3adLoX на 2012-11-29 03:14:16
и за кво има думата ислям в заглавието, като в цчлото нещо няма нито дума за Бог а се говори само за наука, което общо взето е противоположното на вярата и религията. тия от BBC са просто противни илюминати
published by Dr3adLoX на 2012-11-29 03:38:25
в смисъл хубаво арабите са изобретили алгебрата... и същевременно са мюсулмани... ама тва е се едно християнството и теорията на относителноста свързани чрез факта, че Айнщайн е християнин.... доста тъпо... ако искате да гледате докоментален филм, който наистина ще ви разкаже нещо за исляма гледаите това: http://arenabg.com/torrents/166143/
published by tezcatlipoca на 2012-11-29 08:36:24
Dr3adLoX, а ти си толкова УДРЪСТЕН, че си труден за рисуване... Айнщайн не е християнин, по произход е евреин, а по убеждение пантеист/атеист.
Филма тук не е за исляма, а за научните открития в ислямския свят.
Слагай се tinfoil шапката и се завивай през глава, че 21 декември идва! :)
published by Dr3adLoX на 2012-11-29 17:44:18
идеята ми беше, че думата ислям означава да вярваш и да следваш сляпо, което е противоположното на научния метод. в този филм се разглежда само едната гледна точка на нещата, което е типична тактика за промиване на мозаци и аз лично не бих очаквал нищо по-различно от машина за пропаганда като BBC. само погледни последното изречение от описанието: "култура, запленена от учението и почитаща науката"... а аз пък наивно си мисля, че почитат Алах...
така че не знам кво си тръгнал да ми обясняваш... явно е че Алах те е направил толкова сляп, че Иблис няма да видиш очите да ти извади.
и БТВ Айнщайн може да е евреин ама с сигурност не е атеист. сещам се за поне 5 негови цитата, които съдържат думата Бог
а колкото до 21ви... то няма да е тогава ама ще дойде и този ден, така че изчакай и аз ще чакам с теб ;)
published by staforetz на 2013-09-04 19:31:17
"отворена към света култура, запленена от учението и почитаща науката"-не ме разсмивай..