ArenaBG
mobile spot 4
published by decodeco на 2012-12-02 09:24:51
Вашето мнение относно The Bourne Legacy може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by ivan_petrov_7 на 2012-12-02 10:25:53
Благодаря много ! :)
published by sppiro на 2012-12-05 19:52:02
Само да питам..къде е логиката филм 135 мин. да се прави на бд5 и да си гледкате пиксели,които дори си личат на 23" монитор,защото разликата в цената между празните двд5 и двд9 е някви 40ст.примерно,а се говори за качество и релийзи за колекционери..а явно опира до мерене на *****.
"Който можел го правил на бд5.." .. ахахах.. при битрейт 3600 и пикселите за които споменах,4е се виждат доста 4есто , не виждам кой освен Иван_Петров_7(случайно с регистрация в Арена преди 2 месеца,ако ме разбирате) ще ги каже,4е тази бд5-ца си струва да я запишеш на диск за колекция или ще те похвали за изключителните декодерски умения ;)
Нищо лично Био,просто не усещаш ли 4е боксуваш и колко жалко е сами да си благодарите под торентите..
published by dgwrite на 2012-12-05 21:06:32
Боже, ти си много просто момче. С ivan_petrov_7 се запознахме скоро тук. Ясно е че си комплексарче, за омазани издания знаеш къде се качват, но не и тук. Хайде остани си със здраве смешник!
published by decodeco на 2012-12-05 21:11:05
Спиро ние не те разбрахме що за човек си , но англичанчетата бързо се светнаха и ти биха дузпата.
published by sppiro на 2012-12-05 21:18:34
Не знам кой е точно комплексар4е и кой има нужда някои да му казва колко е велик енкодер,по принцип не исках да взимам отношение,но всичко това ми става все по -смехотворно с това кое е по-по-най...но в единия случаи хората се учат и се усъвършенстват не защото търсят конкуренцията..а защото търсят най-доброто качество ,а не кой ще има благодари или ще им каже 4е са най-велики..и гледат да споделят наученото с други,а не да си го пазят за тях и да се правят на богоизбрани...нали се сещаш за какво иде реч палячко ??
published by decodeco на 2012-12-05 21:20:40
Спиро не си давай парите за дискове , дай ги за учител по български език . А за тази класика на Борн ми се молеше да ти я ресийдна , или забравяш вече...Както и да е . Жив и здрав....и не забравяй за учителя .
published by sppiro на 2012-12-05 21:24:35
Те биха дузпата и на други по ваша инициатива,защото сте си дребни душици,а на мен лично защото съм си позволил да пиша лично съобщение на "бог"мекка!!Болна секта са там...и наистина и аз съм ви преценил грешно отначало,но ми остава да кажа само едно - СМЯХ !!!
published by dgwrite на 2012-12-05 21:34:06
Ей заради такива прости българи като този аз не качвам в български сайтове. И не съм само аз.
published by decodeco на 2012-12-05 21:56:05
Ей това ще ме попикае от смях.....Колко бързо забравихме как се умилквахме и досаждахме с молби за този или онзи филм....то не беше Борн , то не беше Нарнията , за четирилогията на Никълъс , за Господин и Г-жа Смит / апропо още го чакаш , стои от месец направен на компа , но добре че не съм го качил - така , че чакай си го още /. Пиши си , тренирай си пръстите на ръцете , не ми пречиш, просто доказа че правилно съм те трил /.
published by sppiro на 2012-12-05 22:24:26
Ти си много болно момче..
Дребна душица..то си личи.."досаждахме" е силно казано - с теб съм комуникирал 2-3 пъти мах и съм те преценил много-добре както се вижда...и апропо нищо не чакам ,отдавна го имам - но не благодарение на " споделящи " като теб,за който е важно някой да им благодари под всеки торент,иначе става някой "досаден"..
published by decodeco на 2012-12-05 23:10:09
За твоя информация - Клинично здрав съм....и езика ми е чист и винаги ще е .
published by sppiro на 2012-12-06 00:08:41
Айде ЛЕКА и дано сте ме разбрали какво искам да ви кажа...
published by ivan_petrov_7 на 2012-12-06 03:10:46
С "dgwrite" се запознахме тук. И да, нов съм и не се притеснявам да си го призная !
Благодарности изразявам към тези, които считам, че заслужават !
П.П. Относно двуслойните DVD-тa: почти винаги има проблеми със вторият слой, особено като се има предвид колко е спаднало качеството на носителите напоследък - нивата PIE и PIF са ужасяващо високи, така, че само някой незапознат би искал да ги ползва...
published by decodeco на 2012-12-06 09:57:12
Спиро,,,спах като дете , и за което Ти Благодаря. Когато чета " простотии" си казвам - Леле , колко мъка има по света и Пази Боже сляпо да прогледне , обръщам се на другата страна и си спинкам сладко , сладко. Сега малко факти - жалко че нямам хронология - за кралицата - не защото си писал с меката , то и други са си писали с него , но не са ги банирали , а защото беше нагъл със заявките , апропо забравяш после като ми пишеше - кажете ти и биото да ме върнат пак , няма да пускам толкова заявки наведнъж. Май забравяш и като ходехте по големите магазини и пускахте на 42 инчови тв и сравнявахте качеството.И нещо за последно- ако не си разбрал- на мен никой не може да ми каже какво да правя, Биото го познавам доста преди да има тракери в Бг и когато събереш колекции като нашите може да говориш за цени на дисковете.

Ето ти малко срванения между този релийз и знаеш на кого.

[URL=http://imgbox.com/acizN1ls][IMG]http://t.imgbox.com/acizN1ls.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imgbox.com/acxaNt3V][IMG]http://t.imgbox.com/acxaNt3V.jpg[/IMG][/URL] само съм ги осветил леко....ето ги и оригиналите

[URL=http://imgbox.com/acizN1ls][IMG]http://t.imgbox.com/acizN1ls.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imgbox.com/acxaNt3V][IMG]http://t.imgbox.com/acxaNt3V.jpg[/IMG][/URL] Дори и да е 9-ка виж за какви мацаници става дума.Искаш конкруктивна идея- не прекалявайте с фотошопа при обработка на шотовете .
А ако си истински колекционер- ще си даваш парите само за Блурей дискове / нали не правиш разлика в цените на дисковете- те и на сините цената им падна доста/. И вместо това издание щеше да си вземеш заводското на Борн....само да вметна - заводските букви към този шот са

00:42:33,759 --> 00:42:36,678
Hapyши вcякa клeтвa и кoдeкc
нa пoвeдeниe, cвъpзaни c тoвa.

published by dgwrite на 2012-12-06 11:55:12
Това сравнение вече трябва да ти затвори устата колко по-добри са девятките ви спрямо тези петици, нали уж са с голям битрейт? Много тъпо от твоя страна да ни караш да правим някакви сравнения и да си ги мерим. По отношение че шота на петицата че е по-мътен, причината е че е изваден директно от филма и не е ползван фотошоп да го прави по-ярък и видиш ли по-добър.
published by sppiro на 2012-12-06 13:37:37
Така относно Меката - от него сте се учили на егоцентризъм..
Иначе като почнах да дърпам техните бд9ки и видяхте,че няма да имате ролята на посредници,от който да искам да благоволят да качат някой техен релийз евентуално и вече няма да ви се обръща внимание и да се казва какви сте пичове всеки ден и се насрахте..с извинение..за сравнение Бъдмастера,пича ми ресийдваще по 6-7 торента няколко часа след като съм го помоли..просто гледа да сподели и се радва да помогне без да търси признание и без да има вашите болни амбиции и подмолно съзнание..
Относно цените на дисковете - явно при вас 5ците са на цените на 9ките,откъм марки сигурно също няма избор,а до по-голям град си има транспортни разходи,така че,ви разбирам напълно
По въпроса със скрийновете сравни си пак така осветените скрийнове с тези на Бд9ките на иКанди,пусни им ги отдолу и им пиши,че няма смисъл от 9ки ,от битрейт , от 1080п - важното е да си ги правил ТИ!!!
Био,почети малко във форума на тракера където си пускаш изданията,хората който се наричат Колекционери..на какви системи си гледат колекцията и може да разбереш какъв е смисъла от тези неща и защо никой не ти дърпа там 5ците(10-15 човека ако има - пак си добре),а тука половината , които ги дърпат "колекционерските" ти издания не знаят как да си пуснат субс и с какво да ги гледат на компа!!!
Наистина много тъпо от моя страна,4е се хванах да си губя времето да се обяснявам с вас..Вие се храните с ВНИМАНИЕ и колкото пове4е ви се пише под торентите,толкова повече се "вживявате и си вярвате" - СПРАВКА : ПАНАЙОТ ОТ BIG BROTHER
Последен пост от мен по темата!Успехи с бъдещите енкоди и умната..!
published by dgwrite на 2012-12-06 14:04:59
Ти вярно не си наред, как знаеш че никой не ги тегли там, като не си влизал от месеци. И къде видя аз да съм писал че това са колекционерски издания, това са фантазии на болния ти мозък. Аз в този тракер имам 3 коментара на кръст, ти сега ме накара да напиша маса глупости с провокациите си. Продължаваш да обиждаш не само мен но и потребителите. Дано ти е станало по-добре защото ти моето момче си г-н НИКОЙ!
published by ivan_petrov_7 на 2012-12-06 14:56:16
Жалко, че не съм Админ тук (бих баннал "sppiro" поради ред причини)...
published by ventzizmeio на 2012-12-09 20:34:53
Пичове, може би аз не разбрам достатъчно, ама как се пускат субтитрите на това нещо? Къде са? Въобще с кой плейър да го подкарам - пуснах го с км но насичаше. С влс-то пък не мога да пусна субтитри. Други плейъри ли са модерни сега?
published by turnokopa на 2013-01-20 19:37:53
МОДЕРАТОРИ тук няма ли ?