ArenaBG
mobile spot 4
published by Joredos на 2008-03-10 22:55:15
Вашето мнение относно Narodyt.sreshtu.Funky.predsedatel.na.Music.Idol.2.SDTV.Xvid-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Raptole на 2008-03-10 23:17:43
Аз пък съм на страна на Вънки, кефи ме този човек, много е смешен, осбено с онази негова реплика: "Няма да търпя, нито зрителите са нужни да търпят всякакви видове мамути или тежкотоварни тирове" :lol::thumbsup:
published by Joredos на 2008-03-10 23:29:27
Пише се Дънки.
published by gad222 на 2008-03-10 23:32:27
ФЪНКИ Е НОМЕР 1 :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Най-якия :Д Фънко президент :P:P:P
published by consilium на 2008-03-10 23:34:09
Прав е за бездарниците, но е прекалено циничен, което е и задачата му.Сложили са го да вдигне рейтинга, като създаде скандал.8) Масите са толкова предсказуеми и манипулативни.8)
published by gene на 2008-03-10 23:48:08
FallenWorld, точно ти си от тея с умствените пеоблеми, Фънки е човек, непонасящ посредствеността и дебилщината, бъкащи от хора като теб, така че слушай си там малоумничката чалга и не се обаждай ! :grrr:
published by DyingWithin на 2008-03-11 00:01:42
Кой каквото ще да разправя - все тая.Фънки е пич и разбира много повече от музика от някои псевдо звезди в журито и изобщо в българския музикален бизнес.Евала му правя на човека и му благодаря за великите групи,които успя да докара той и неговия екип на българска земя.Както каза самия той : "Е,какво бе,Есил ? Животът не е само поп-фолк,има и хора,които пеят нормално" :lol:
Long Live Metal !!! :punk:
published by kachamaka на 2008-03-11 00:10:27
айде изсрахте се сега и тук на тема чалга срещу метал....ама че прости хора.
published by repsoldiesel на 2008-03-11 00:14:34
Как може един дебелак да каже на друг дебелак че е дебелак. Тоя няма ли огледало вкъщи или може би не се вижда целия в него.
Въобще как може човек който няма нищо общо с "добре изглеждащ индивид" да дава оценка за същото.
В крайна сметка той е там за да слуша а не да обижда участниците с "качества" които са по-присъщи за самият него.
Много противен и изключително дразнещ индивид.
По мое мнение единственият който заслужава да е част от това жури е Вили Казасян.
published by zeemax на 2008-03-11 00:56:01
Joredos президент! Адаш давай брат с теб сме! :thumbsup:
published by okinawa на 2008-03-11 01:35:13
фънки е такъф къфто са му казали да бъде. :thumbsup:
published by csm на 2008-03-11 09:16:22
ами пич относно как може един дебелак на друг дебелак да каже, че е дебел. Той съвсем ясно си го каза, че работи зад бюро и хората не го гледат какъв е. Докато хората за идола излзиат на сцена и ще ги гледат всички.
published by jambarius на 2008-03-11 09:44:18
ох, хайде верно да я отвори някъде тази тема "чалга срещу метъл", ама нека да е "чалга срещу рок", че аз не съм мерълист и пак не мога да я дишам чалгата. а, ако искате най-точно заглавие, според мен трябва да е "чалгата срещу музиката":P
published by highlander на 2008-03-11 09:53:47
Здеавейте на всички фенове и нефенове на Фънки.
Първо за торента евала,перфектен е и благодяря на уплоудъра.После относно заформилата се тема искам да попитам все пак,успя ли някой да гледа цялото интервю или просто си говорите така,ако въобще това може да се нарече интервю.Събралата се "тълпа",от която всички с изключение на един възрастен човек бяха на страната на г-н Ковачев,а и водещата г-жа Цолова просто уби рибата с това кокетничене в студиото.От всичките около 5 телефонни обаждани само едно беше успешно,а другите някак си просто се разпадаха,странно.Ех какво ли щеше да е,ако бяха започнали да му задават наистина провокиращи въпроси на Фънки,а не да се надсмиват на единствения телефонен разговор и на кандидатстващите в предните кръгове.
Все си мислих,че БТВ е по-добрата телевизия,грижеща се за просвещаването и пазеща и развиваща нормалните човешки ценности,но уви.Май наистина всичко е пари.
published by Wild_Spirit на 2008-03-11 15:54:17
Funky е голям , такива убитаци трябва да се гонят , които не знаят защо са дошли (по-точно знаят , да се правят на интересни) ;)
published by repsoldiesel на 2008-03-11 20:55:13
ами csm да ти отговоря
ако аз отида при един заварчик и започна да давам оценка за работата му при положение че не съм заварял никога то той най-вероятно ще ми тегли една майна
според мен журито трябва да се състои от хора личности които имат някакво пряко участие в създаването или изпълнението на музикални произведения а не такива които седят зад бюро и си мислят че разбират това което те самите никога не са правили
published by Anomander на 2008-03-11 21:18:59
Фънки е пълен мизерник, който не разбира (или поне не показва да разбира) особено от музика. Някой да ми каже кога той е посочвал конкретно нечии музикални грешки, както правят често други от журито. Обикновенно коментарът му е обиден и без някакво музикално съдържание. Пример : "Бегай да свалиш килограми и тогава ела пак." Къде е музиката тук?

Мога да напиша много по темата, но ще се огранича само с това:
1) Когато човек приеме да участва в телевизионно шоу, т.е. да се показва пред общността, той поема задължението да бъде отговорен пред зрителите за поведението си. Тъй нареченият "Фънки" дотук не е показал нищо повече от селски манталитет и простотия.
2) Той действително е поставен там не защото някой уважава познанията му за музиката и музикалния му слух (то не му и личи да притежава такъв), а за да вдига рейтинга. От един клоун, чиято единствена причина да бъде там е да създава конфликти и да предизвиква зрителя (Омразата към дадена личност кара повече хора да гледат дадено предаване, отколкото уважението. Негативните чувства като цяло винаги са по-силни) не може да се очаква нещо по-добро.

Спорът метъл срещу чалга е изключително безсмислен. Всеки да си слуша каквото си иска, но да не задължава околните да слушат същото.

п.с. Аз лично слушам чалга само по заведения, защото повечето яки купони стават точно на чалга. 99% от метъл песните ме карат да желая смъртта си. Останалият процент пък ме вдъхновява и изпълва с положителни емоции. Метълите (не тези, слушащи метъл, а тези, които се самоопределят като такива) ме отвращават точно толкова, колкото всеки друг фанатик на определн стил музика / мода в облеклото / какво ли не. Чалгари, метъли, фешъни (тези, самоопределящи се като такива и налагащи мнението си на останалите) - всички за мен сте боклуци.

п.п.с. Много дълъг и объркан коментар написах... дано ме разберете.
published by riskbreaker на 2008-03-12 10:20:21
FallenWorld, каква музика слушаш? Искам да знам, за да преценя що за личност си. Както ти преценяваш хората според музикалните им вкусове. Не смяташ ли, че това е лееееко тъпо и ограничено? Още повече, че ОЧЕВИДНО не знаеш какво е метълът, нито какво е метълистът като човек - така че по-добре не говори глупости. Между другото, Фънки е завършил консерваторията - така че вероятно разбира от музика доста повече от всички, които го коментират тук. И, ако го слушаш внимателно, ще разбереш, че доста често дава твърде адекватни коментари. Явната грубост и арогантност ги имаше май само в първите четири - пет броя - когато в предаването се появяваха бездарниците със самочувствие. Тях режеше той. И хората със слаба психика също - не видя ли, че поздрави доста от по-закръглените явили се, хареса ги и им даде положителен отговор? Но тези, които идват с притеснение, знаейки, че ще бъдат смачкани, заслужават точно това. Какво ще направи такъв човек на сцената?
published by lordbraiko на 2008-03-12 12:03:43
Фънки не е председател на журито !
published by 86112063 на 2008-03-18 11:48:37
свалям шапка на riskbreaker за коментара
published by makkinist на 2008-03-22 15:58:17
Абе я земете се осъзнайте ве!!! Ако не са SMF, Амебата и Фънки големи концерти в България нямаше да има изобщо! А пикливците дето казват че не разбирал от музика мога да ги питам чували ли са за група ЕРА?!?! А за Sheky and The Bloodboys?!?! Е явно не сте щото сте лазели под масата по тва време и са ви зарибяавали със чалгийка от малки...Да не говорим че е завършил академията и е зверски добър басист!!!
published by yamahar1 на 2008-03-25 19:23:21
Незнам кой избира журито ама много са били надрусани за да изберат тва кифте мазно квазимодо
Май е требвало да го гримират по рано от тая синята пудра че та изглежда фънки и да му изправят малко главата че кат гледам ква е рила планина направо кът долината на смърта :lol::D:thumbsup::)
published by thelword на 2008-05-17 20:01:53
искам да попитам от къде е намерено това издание на Тази Сутрин и бих пипитала дали е възможно да се качи изданието където Люси Дяковска е на гости.Благодаря предварително