ArenaBG
mobile spot 4
published by tahi на 2013-02-21 10:54:39
Вашето мнение относно The Tenant може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by tahi на 2013-02-21 13:01:24
Здравейте на всички потребители на сайта!!!
Много пъти съм споменавал, че за неактивност тук или заради нисък рейтинг, от тук няма да ви изхвърлят и, че това тук не е замунда...
Нищо лично към замунда... Аз харесвам този сайт, въпреки че ми баннаха супер аккаунт и бях кандидат за ъплоудер там..
Нямаше ме в БГ само за няколко месеца и те ми изтриха акаунта...
Няма значение...
Има и друг голям сайт в БГ!
И пак казвам, тук не изтриват акаунти, поради неактивност.
Просто теглете от торент линковете, (не от магнет линковете) за да ни помагате и на нас ъплоудерите.
Не мога да разбера с какъв акъл са вързани 70 човека, да чакат за сийд за торент качен преди 10 мин. а ъплоудера
сийдващ с примерно 3 МБ/с като мен, да сийдва със 100 кб/с и да се чуди какво става... :-)
Аз съм тук, за да съживявам стари торенти, стари филми доказали се във времето...
Желая да покажа на целият свят... ако ще се занимаваме с торенти... то тогава как трябва да става това...
Теглене на филм... 15 до 155 мин.
Занимание с информация за филма около 30 мин...
Търсене на субтитри в нета за всички езици за филма... + синхронизацита им... от 2 - 5 часа...
Виждам, че моите торенти са из целия свят, и до тук от нито един не съм видял да са написали едно "мерси" някъде...
Това няма значение... те не са ме карали... просто аз съм имал желание... :-)
Апела ми е към всички Българи...
Моля теглете от торент линка(а не от магнет линка), за да мога да кача днес вместо 3 филма... 13.
Това ще помогне на всички нас тук!
Това е последният ми апел към вас тук... изборът си е ваш...
published by AnGeLLo на 2013-02-21 13:14:50
"Аз съм тук, за да съживявам стари торенти, стари филми доказали се във времето..."
Tahi, на мен ми прави впечатление това от доста време.
Оценяваме труда ти (сигурен съм че има и други), просто досега не сме намирали нужда да пишем коментари.
Аз лично гласувам за всеки изтеглен от мен торент.
Съжалявам, че сме пренебрегнали труда ти. Благодаря, и занапред ще пиша, непременно. :)
published by tahi на 2013-02-21 13:25:24
AnGeLLo, благодаря ти от все сърце за подкрепата ти... говоря за хора, които се опитват да мамят сайта, и се опитват също така да ни мамят и нас.
С прости думи да изразя как се чувствам...
Ако си дал 5 лв. безвъзмездно... всичко е ок.
Ако не си спечелил от това 2 лв. ... пак е ок.
Но, ако си задлъжнял с добродетелта си с 10 лв. ... тогава за какво говорим...
Че може би начинанието ни няма смисъл???
published by liolly1954 на 2013-02-21 15:45:51
И аз искам да благодаря за качването на по-стари филми, които хората от моето поколение с радост си спомнят и с още по-голяма радост гледат/на 59 години съм/.Този сайт може да се използва и в чужбина/ако не го баннат самите местни власти/, за разлика от друг. Така беше и при мене. Тук хората/в арена/ много,много не коментират.
Аз лично не тегля никога с магнет линка, имам достатъчно място на диска, за да сийдвам - и коефициентът ми е висок.
А за Арена- от лятото съм вече постоянно в България, преди това в чужбина имах 2-3 години местен бан, съм приятно
изненадана -мнооого по-добре от преди.Дерзайте по по същия начин! Успех. Ние сме благодарни!
published by santop на 2013-02-21 20:09:00
И аз оценявам!!! Чудесно е, че има хора като теб, които качват и качествени стари филми!
Срам ме е да си призная, но незнам къде е магнет линка, а къде торент линка :/. Ако ме насочи някой обещавам винаги да свалям от правилния!
published by tahi на 2013-02-21 20:57:28
Аз нямах предвид това, че хората тук са неблагодарни...
Ядосвам се на чужденците, които теглят от тук.
Из чуждите трекери поставят субтитри в торентите си само ако има налични в контейнерите и то ако не ги домързи да ги рипнат. Дори тогава ползват готови синхронизирани субтитри.
Докато аз ровя из нета а след това ги синхронизирам.
Любими са ми арабските, корейските и персийските :-)
Целият екран се напълва с разни кутийки :-)
Но не стига, че се мъча да им създам удобство ами като изтеглят торента веднага след това изчезват.
А за външните им торенти нямам думи...
Но стига съм спамил тук...
Благодаря на всички за подкрепата :-)
published by liolly1954 на 2013-02-21 21:29:09
Проблемът с тегленето в чужбина е интернета, зная го от опит. Първо е скъп, второ имаш ограничение за месеца и като
изтеглиш това-онова за 5-6 дни си свършваш лимита, скоростта ти пада и почти нямаш интернет.Говоря за цена от 120лв
на месец, който плащахме.А сийдването се брои. Затова не съдете "чужденците" много строго.
published by queenbet на 2013-02-21 22:26:07
Може ли някой да обясни за магнет-линка и торент-линка
published by tahi на 2013-02-21 22:59:52
За торент линка щтракваш върху заглавието на филма най горе или на зелената стрелкичка(все едно).
Магнет линка е червената подкова вдясно. С магнет линка като се тегли филм, не се отчита даунлоуд на сайта и точно за това повечето потребители ползват именно този линк, но са рядко хората, които сийдват след това.
За мен лично няма значение кой от къде ще тегли, но 10 мин след като кача торент и се закачат 10 човека на магнет линка, ми е интересно как си предават филма един на друг, след като никой не тегли от мен? Един се престрашава да тегли от директния линк а останалите 9 го душат. И така... и ъплоудер и лийчъри се въртят в кръг.
А не е ли по-лесно да теглиш норнално примерно 2 ГБ, да оставиш торента да се сийдва няколко часа след това и да качиш после 6 ГБ? Ако нещо не разбирам, моля някой да ме поправи!
published by gencho700610 на 2013-02-21 23:00:16
торент-линка е веднага зад името на филма с зелена стрелка надолу (дали натискаш в/у тази стрелка или в/у името на филма няма значение) а магнет-линка е изглеждащото като копито оцветено в червено, веднага след зелената стрелка.
published by vinvd на 2013-02-22 09:29:49
Уточнението "магнет" и "торент" линк е много важно - дори аз не знаех за това,че съм тук от началото на Арена.И преди всичко нека да си защитаваме и пазим нашите български момчета ъплоудъри,които намират и ни предоставят БЕЗПЛАТНО всичко това !!
published by radu6 на 2013-02-22 11:13:18
Благодаря!
published by Baluan на 2013-02-22 20:40:52
Не съм убеден, че магнитите връзки тук не отчитат трафик. До скоро, поне, чрез магнитна връзка в торент клиента се зарежда и тракера на арена. Така че, tahi, точно тази ти забележка не мисля да е актуална. Поздравления за филма иначе :-)
published by tahi на 2013-02-22 21:13:26
Аз си мисля пък, че всичко си е наред със сайта и магнет линка си работи, че даже и пушек се вдига :-)
Ако беше ъплоудер... щеше да го знаеш... само тогава!
Примерно ако ти теглят 30 човека а на сайта ти излизат само двама, това означава, че си теглят помежду си и затова нищо не се отчита на сайта, и ползват именно магнет линка :-)
До всички, които не знаят... магнет линка е създаден и е като защита на всеки сайт.
Новите филми, които се качват по трекерите са със авторски права... и то жестоки...
С този линк потребителите си теглят филма един от друг, без никакво участие на сайта и "Бат Бойко" ако ни погне както го направи веднъж... всички ще сме чисти... Но "Бат ви Бойко" има 12 лв за филм в джоба, за да отиде на кино като му кефне, докато 3/4 от хората в БГ нямат и затова в момента са на улицата...
Но нека не превръщаме това в политика... просто теглете, наслаждавайте се на всичко, което ви се предлага напълно безплатно а ако "Бат ви Бойко" се върне и ни погне наново... дано до тогава да ни е "Измислил" европейски заплати, че да можем да гледаме филмите, които ви се предлагат в момента безплатно... на 3D в кината...
"Бат ви Бойко" скоро няма как да го направи затова да живее "АРЕНА" :-)
published by Mek_bacTyH на 2013-02-23 09:16:03
tahi
и до тук от нито един не съм видял да са написали едно "мерси" някъде...

Благодаря пич, жив и здрав да си!?! :-D :-D :-D
...имаш една водка от мен
published by Baluan на 2013-02-24 21:37:10
tahi - не ми стана ясно точно какво не знам ;-) (ако изобщо към мен е било насочено това ... нещо :-) )
published by tahi на 2013-02-24 22:00:38
Няма значение Baluan :-)
Просто тегли това, което качвам ако ти харесва а апела ми беше...
Филмите, които качвам... някои от тях са преживели втората световна война и ако ги държим живи (т.е. сийдваме)
то те могат да преживеят и третата световна война след около 350 год. - дай Боже да не е преди това :-)
Enjoy !!!
published by Baluan на 2013-02-25 17:16:13
tahi - виж сега, значение има, защото точно с връзката с тракера ти обосноваваш употребата на торент връзките, наместо магнитните(пък и надали щеше надълго и нашироко да го разясняваш, ако нямаше ... поне за теб) :-)

Инак, както вече казах - похвално за филмите. Някои от теза заглавия и преди съм ги виждал и свалял. Ценителите все още пазят някои от тях.
published by tahi на 2013-02-25 20:20:18
Baluan, виж сега...
По принцип няма значение за мен кой и откъде тегли, но само ако има поне 5 сийдъра!
Мога да ти изпратя снимки на изтеглен торент 70 пъти а на сайта се виждат само 3- ма.
Ето за това говоря...
На мене ми трябват поне 5 сийдъра, за да мога да изоставя даденият торент и да кача друг... а не да вися кат п..
От тези 70 човека, изтеглили филма, аз виждам само 3-ма а останалите 67 са само статистика в Utorrent и аз не зная в момента сийдват или не, защото те на сайта не съществуват...
Теглете си от където си искате, но сийдвайте поне по няколко часа, защото е дразнещо да теглиш с 3 МБ/с, а да висиш с
някакви си 50 кб/с и да се чудиш какъв е тоя ъплоудер и кой го е пуснал в арена с такъв интернет а аз с моя 3 мб/с ъплоуд да уплоудвам с 100 кб/с , защото потребителите на сайта не им стиска да теглят нормално, а си теглят незнайно какво помежду си, след като аз не съм ъплоуднал нищо... :-)
От това по-подробно не знам как да го обясня...
published by Baluan на 2013-02-26 18:37:01
tahi - съгласен :-)
published by maringiordanov на 2020-02-08 12:48:47
Благодаря за филма,малко със закъснение.Прочетох всички коментари и намирам че е добре да се коментира и дори санкционира анонимното пиратство,но някои от теглещите ползват магнит-линка за да имат добър рейтинг.А сега и аз бих помолил за малко сийд!!!
published by prim33 на 2020-07-03 20:22:26
Благодаря, филмът е легендарен!