Здравейте на всички потребители на сайта!!!
Много пъти съм споменавал, че за неактивност тук или заради нисък рейтинг, от тук няма да ви изхвърлят и, че това тук не е замунда...
Нищо лично към замунда... Аз харесвам този сайт, въпреки че ми баннаха супер аккаунт и бях кандидат за ъплоудер там..
Нямаше ме в БГ само за няколко месеца и те ми изтриха акаунта...
Няма значение...
Има и друг голям сайт в БГ!
И пак казвам, тук не изтриват акаунти, поради неактивност.
Просто теглете от торент линковете, (не от магнет линковете) за да ни помагате и на нас ъплоудерите.
Не мога да разбера с какъв акъл са вързани 70 човека, да чакат за сийд за торент качен преди 10 мин. а ъплоудера
сийдващ с примерно 3 МБ/с като мен, да сийдва със 100 кб/с и да се чуди какво става... :-)
Аз съм тук, за да съживявам стари торенти, стари филми доказали се във времето...
Желая да покажа на целият свят... ако ще се занимаваме с торенти... то тогава как трябва да става това...
Теглене на филм... 15 до 155 мин.
Занимание с информация за филма около 30 мин...
Търсене на субтитри в нета за всички езици за филма... + синхронизацита им... от 2 - 5 часа...
Виждам, че моите торенти са из целия свят, и до тук от нито един не съм видял да са написали едно "мерси" някъде...
Това няма значение... те не са ме карали... просто аз съм имал желание... :-)
Апела ми е към всички Българи...
Моля теглете от торент линка(а не от магнет линка), за да мога да кача днес вместо 3 филма... 13.
Това ще помогне на всички нас тук!
Това е последният ми апел към вас тук... изборът си е ваш...