ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2009-05-14 14:18:33
Вашето мнение относно The Hunt for Gollum може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by tzetzometzo на 2009-05-14 14:42:03
[url=http://www.kinomanite.com/preview.2/364.article/][img]http://www.kinomanite.com/img/0000/300/364b.jpg[/img][/url] Сценарият на "Ловът на Ам-Гъл" е написан по приложенията на Толкин към романа "Властелинът на пръстените"...

[url=http://www.kinomanite.com/preview.2/364.article/]Пълната статия[/url]
published by talkyy на 2009-05-14 15:26:39
"A film made by fans for fans" мисля , че ще остана доста доволен въпреки бюджета който има филма :)
published by BleachFan на 2009-05-14 16:08:19
''Филма е със скромния бюджет от 3000 долара като е сниман в Уелс''

Това е невъзможно. Няма начин това да е истинският бюджет на филма.
published by basterd на 2009-05-14 17:03:26
Чувствам чв ще остана разочарован но пък да видим....дано да греша...браво на ъпа
published by Stano77 на 2009-05-14 17:26:55
Като се има предвид ,че е фенски филм- тоест правен от аматьори ентусиасти - не може да очаквате нивото на Властелина. Бюджета е напълно възможен :) все пак филма не е правен с цел печалба - всичко се прави просто от "фенщина".
published by akira78 на 2009-05-14 18:00:40
става8)
published by bovnostroclum на 2009-05-14 18:54:47
Ако аз бях режисьора, а кварталните алкохолици актьорите, щеше да се поучи 12 642 пъти по добър филм.:lol:
А пък орките какви са хубавци мани-мани. Такива маски продават в магазините за детски играчки.
Егати подигравката с "Властелина на пръстените"

Приятно гледане!:lol:
published by talkyy на 2009-05-14 22:52:33
филма заслужава Оскар за това което е с този бюджет ... видяхме и нашите любителски филми с подобни кинти к'ва пумия са сравнение с този ... оценете труда на хората ... дори ми хареса повече като изпълнение от някой американски продукции със 100 пъти по висок бюджет !
published by TurinTurambar на 2009-05-14 23:27:21
Не,не просто от такива крадени сцени от Властелинът ми се драйфа! Изключително скептично съм настроен!С този смешен бюджет,хората се чудят как да искарат пари!И не ме опреквайте имам правото да съм скептик относно филма,прочел съм всичко на Толкин и за такъв писател,филмът трябва да има огромен бюджет + качествени актиори,за да се предаде поне частица от авторовото творчество!!!
published by baikor на 2009-05-14 23:59:38
Честно казано не съм очаквал нещо добро...С трици маймуни не се ловят, са казали хората...

Ако това може да се нарече филм...то хубаво фенщина, ама основно копи/пейст от филма на П.Джаксън и тук-таме някакви образи...
А превода ми се плаче просто, сигурен съм, че г-ца Горчовска е ученичка, иначе е невъзможно да пише 'истока', това просто ми извади очите!
И какво е това 'голлум'?!??!! При условие, че и в преведените книги и преведената трилогия и къде ли не е просто 'Ам-Гъл'...
published by gzagorov на 2009-05-15 21:49:22
Ето други субтитри, надявам се да ви харесат:
[url=http://subs.sab.bz/index.php?act=download&attach_id=34232]Ловът на Ам-Гъл[/url]
published by VictorValdes на 2009-05-17 01:10:35
Като цяло филмчето е доста далече от Джаксън, но за скромният си бюджет е повече от добре направене. Относно субтитрите госпожицата явно наистина е ученичка и то не по-голяма от 10ти клас и вероятно никога не е чувала за Толкин, а камоли да е гледала или чела властелина. Все пак момичето се е постарало макар да не се е получил превода.
published by G.Tod на 2009-05-18 20:56:24
Филмчето ме изкефи и не съжалявам, че го гледах!!!:thumbsup:
А относно "големите" мрънкащи фенове на Толкин - някой да ви е карал да го гледате???
Всеки знае да критикува, като сте толкова големи разбирачи направете вие нещо по-хубаво!!!
published by prosta4ko на 2009-05-21 13:19:53
хахаха..този филм е най-големият ташак правен някога...."толкин ще се обърне в сандъка за пиано"!!!:lol::lol::lol:..еми така е като не го е правил питър джаксън..той най напред никога не би сменил актъорите,в продължения защото си е гавра за толкова касов филм като властелина (се едно да гледаш карибски пирати без джак спароу:lol::lol:..гледайте го да видите за кво става въпрос и да се разочаровате от компания new line cinema
published by Angalot на 2009-06-17 18:03:26
Филмът не е лош. А това, че копират част от сцените е нормално. Даже е похвално, че го правят във вече постигналия резултати стил. Все едно да слушаш музика по Толкин и да не звучи онова настроение на Summoning.