ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2013-02-02 09:26:20
Вашето мнение относно The Man with the Iron Fists може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by sc0rpi0 на 2013-02-03 14:12:34
Съжалявам за неприятния коментар, обаче възможно ли е човек да реши да изтегли един филм и да влезне нормално, да кликне после на линка за субтитрите, да си ги прикачи, те да СЪВПАДНАТ с видеофайла и да си изгледа филма като нормален човек !?!
Или вечно трябва да ровим, да търсим, нещо да нагаждаме ... и т.н. !
Ако не можете да свършите една работа нормално и качествено ... не я започвайте бе хора ! Недейте просто да отчитате дейност, някаква !!!
published by kalincio на 2013-02-03 15:08:23
здравейте, и аз съм на същото мнение като скорпио ,имах желание и аз да го изгледам но за сажеление не разбирам англииски ,кликнах на иконката за теглене на субтитрите и се изненадаь ЧЕ такива няма.
published by dagoduh на 2013-02-03 15:43:41
Не сте пропуснали много :} филма по моето скромно лично мнение е пълна тотална боза .Решил един богат мангал да си направи филм повикал известни артисти и това е .... Да не говорим че по време на битките има примесена класическа музика с рап напъните на въпросния РЗА. И още са чудя как Тарантино си е сложил името под това... Въпреки всичко благодарско на ъпа спести ми 12 кинта които смятам да посветя на друг филм.
published by nqmakakdaezaeto на 2013-02-08 14:28:37
изключително глупав филм
published by mokani1971 на 2013-02-08 17:45:21
Хайде сега стига сте мрънкали аз като бивш ъп, ще си позволя да защитя колегата. Първо той не е правил филма, второ ако и на вас да не се харесва на моя син му харесва заради бойните сцени, то за всеки влак си има пътници и трето има си субтитри но ъпа е объркал нещо линка. Ето за тези на които им е трудно да ги намерят. [size=4][url=http://subsunacs.net/get.php?id=89151]Цък[/url][/size]
published by morandis на 2013-02-14 15:24:31
mokani1971, благодарим за линка към субтитрите!
published by poligato на 2013-02-16 18:32:48
много е добър
published by skarpetata на 2013-02-16 19:56:14
Благодаря за линка!!!
published by mihovbros на 2013-03-23 00:56:55
Момчета и момичета, наистина ли вярвате, че РЗА е режисьора...Тарантино не си е сложил името случайно и ако сте гледали и другите му филми ще видите, че и този си е негов. Тарантино или го обичаш или не поглеждаш негов филм, за келешите от сега ще кажа - грайндкора е много тънък стил в киното и не е за всеки, особено за феновете на Здрач. Както самия Тарантино казва, никой не отива на концерт на Металика и моли да намалят музиката. Като видите, че филма е негов - не го гледайте, това го прави още по-ценен, защото е лишен от мнението на бавноразвиващи се пубери.