!!! МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СПОЙЛЕРИ !!!
Ще ме извинявате, ама тоя филм си е жива пропаганда! Но най-вече се убедих, че американците си правят филмите ЗА ТЯХ СИ ! Никой човек, който има поне мъничко мозък, няма да повярва на факта, че ламарините на колата могат да те предпазят от куршуми, особено пък от калашник или нещо подобно. За пореден път "лошите" са достатъчно прости, че да се изложат лесно на всякакви опасности, отиват до "жертвата си", че да видят "дали е ОК". За пореден път Хамериканец оцелява след МНОЖЕСТВО огнестрелни рани. Да, този накрая, дето го уцелиха 10тина патрона от калашник. Дори и жилетката да издържи (което няма как да се случи) на цялото това нещо, всичките му ребра ще са станали на прах, а той ще е умрял много преди да падне на земята от вътрешни кръвоизливи. И още нещо, което си беше жива простотия. Тоя същия, богоизбраният, нали първият патрон го уцели в пистолета и направо го направи на части, как после си ползваше същият този пистолет? ... Този дето скочи на граната, ми стаята беше толкова голяма, там където бяха, че можеше преспокойно да и удари 1 шут и всички да оцелеят, ама нали трябва и жертва да има... А, "специалните" бомби, които носеха? Що трябваше да ги прекарват през специален канал, нали са неуловими за охраната по летищата. По един билет последна класа и директно в големите градове. Толкова са и "специални части" тези, които са участвали във филма. Елементарни закони на физиката липсват, да не говорим, че "специалните" бомби гърмяха и горяха като напалм, а не като бомба... Ама аз съм един прост българин и нищо не разбирам... :)