ArenaBG
mobile spot 4
published by Joredos на 2008-04-09 21:32:59
Вашето мнение относно Music.Idol.S02.Ep33.SDTV.Divx-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by DyingWithin на 2008-04-11 01:07:36
JasonX,във ефир всеки казва това,което е удобно за него и неговите интереси.Никой от тях няма да излезе и да каже:Прибрахме си парите а вие сте прецакани.Ако си мислиш,че светът е розов и всичко е ок,просто излез от матрицата докато е време.
published by rnnnnn на 2008-04-10 09:31:54
Мюзик Айдъл умре без Иван!!!Факт!БТВ тоже:thumbsdown:
published by riskbreaker на 2008-04-10 08:24:42
Фалш друг път. Просто на достатъчно хора им писна някаква си псевдозвездичка да им плюе във физиономиите. Извинявайте... А и какъв е той, че да си позволява да не ходи на репетиции или когато отиде, да пречи на всички? "Най-големият"??? Като е "най-големият", какво търси в "Мюзик Айдъл"? Защо не е покорил световната музикална сцена? Деница, Шанел, Тома... Те са истински артисти. Дори и чалгата, изпълнена от тях, ми хареса. Отново казвам, правете разлика между олигофрения и шоу.
published by AlexandrePato на 2008-04-10 07:56:26
В този бизнес трябва да си луд,перде,лош,скандален за да оцелееш,така е навсякъде по света,та кажете и кой помни още миловидната победителка от M.Idol 1,повечето хора обичат сеира и простотията макар че ги е страх да си го признаят:-/
published by prorock на 2008-04-10 06:51:05
za neshtastie ili po skoro shtastie jiveia v USA taka 4e ne mojah da podkrepia moiat liubimetc IVAN, no mnogo mi e 4udno kak vsi4kite mi priateli poznati i rodnini sa glasuvali za nego a i kato gledam kakvo stava po forumite po4ti vsi4ki go podkrepiat a toi si otide - edinstveniat mi otgovor e 4e rezultatite sa manipulirani i ne sa viarni, bez nego jalkoto i sku4no show Musik Idol shte e oshte edno posredstveno i predavane, ot tezi koito ostavat nikoi ne blesti s nishto - peiat si horata i niamat nikakvo izlu4vane i 4ar s koeto da grabnat publikata. A otnosno Funky da ne se peni tolkova protiv 4algata zashtoto inrelektualnoto nivo na 4algadjiite i metalistite e na ravno :)
published by JasonX на 2008-04-10 06:47:52
faboone спри се с тея коментари че си смешен. . Ако всичко за теб е "аматьорска работа" то какво е професионално? Да не се явиш на концерт и репетиции ли? Представяш ли си ако U2 или Iron Maiden не се явят на някой концерт кво ше им се случи. И тая дума "Артистизма" от къде я измисли ми е непонятно.
published by JasonX на 2008-04-10 06:36:07
Точно така. Игнорирайте Мюзик Айдъл!! После пратете един смс на Иванчо че го обичате, може и някоя свирка да му направите. Само спрете да се оплаквате.Направете по добро предаване като разбирате толкова. Макар че коментари от рода "иван е пее по-добре от всички останали" говорят достатъчно добре за музикалната ви култура. Нека хората които все пак се интересуват на първо място от качествено пеене да останат да постват.
published by VEHRIS на 2008-04-10 06:15:38
Това беше въстание и Иван го водеше,
НЕКА ДА НАПРАВИМ РЕВОЛЮЦИЯ!
ИГНОРИРАЙТЕ СМЕШНИЦИТЕ ОТ МЮЗИК АЙДЪЛ!
published by faboone на 2008-04-10 06:14:42
PS'
От песните които Той изпя, най-много се накефих на Change The World, както и на другите :D

published by faboone на 2008-04-10 06:12:13
Ванката е Най- Големия !!! Може да пее, умен е и артистичен - Най- Важните качества за една музикална звезда, един талант и продуцент... Всички други са пълен Дроб, шнорхели дебили + тва немогат да пеят, както и немогат да му се мерят на малкия пръст, защото ги нямат тези качества. Няма го Артистизма, липсва присъствие, а за сметка на тва всичко става една голяма аматьорска работа. Рейтинга на предаването пада. :lol:
, както и това беше последното предаване, което гледах от това издание на MusicIdol2
8)

Ванката = Най - Големия.

PS'
От песните които Той изпя, най-много се накефих на Change The World, както и на другите :D
published by JasonX на 2008-04-10 22:59:42
За всички, които смятат че всичко е нагласено:
http://youtube.com/watch?v=OU3F7yUK3aI Слушайте това което казва Иван(не Ангелов)!
Етиен накрая каза нещо много хубаво.
А относно Иван(чо) Ангелов - това момче се изгуби в ролята си. Добре е да имаш амбиции ама с няква мярка. Той иска 6 от тото-то а не си е пуснал фиша. Е няма как да стане.
Времето ще покаже дали наистина е талант, но знам как стоят нещата в България. След година ще бъде забравен той, както и новият идол.
published by DyingWithin на 2008-04-10 22:52:41
jambarius,а как да направя така,че да получавам и изпращам съобщения до потребителите?

P.S.Това,че не знам как да оправя някакви настройки не е фактор,по който можеш да определяш какъв човек съм.Надявам се да се видим в Каварна на първия ред,точно пред Тони :)
published by LinKuei на 2008-04-10 22:20:18
Тъй...следващия ти подобен отговор ще е санкциониран за обида.

[color=red]От тук нататък ви приканвам да спрете с жлъчните и обидни коментари. Спазвайте добрия тон![/color]
published by jambarius на 2008-04-10 22:10:40
ето това много ме вдъхновява в българина! ти не го питаш, а то ти отговаря, дори и да не е чуло въпроса! vordhosbn,
първо - поста не беше за теб! пуснах го тук, защото нещо са ми забранени PM.
второ - на въпроса "WTF?" моят отговор е "FY!".
published by vordhosbn на 2008-04-10 22:00:59
Така както си го направил, противоречи на изказванията ти! Когато на [u]надгробен [/u]камък има само една дата, това е датата на [b]рождението[/b](WTF? :lol:), а предполагам не си имал това предвид!

А относно за гласа на Ванката - в предаването пя най-интересно и най-забавно. А съм сигурен че по принцип може да пее най-точно от всичките финалисти. На мен даже и първите две ми стигат. :)
published by jambarius на 2008-04-10 21:55:40
"Грешка:
Нямате достъп Потребители!"
Sorry-тук се налага да пиша!
Оправи си аватара, мен!
Така както си го направил, противоречи на изказванията ти! Когато на надгробен камък има само една дата, това е датата на рождението, а предполагам не си имал това предвид!
published by Morrigan на 2008-04-10 21:40:11
Аз па не мисля, че е нагласено. От самото начало симпатизирам на Ванката и пичът просто яко се ебава с всичко и с всички. Този, които го прозира, го харесва, другите се явяват "моралисти", а пичът им обезсмисли целият формат и просто реши, че е време да си ходи. :) Много ме кефи това момче. Ако не сте разбрали, че той нарочно се прави на прост, а всъщност точно вас прави на прости и ви кара да го презирате, то така и ще си бъде.:thumbsup:
published by jambarius на 2008-04-10 21:51:37
DyingWithin, братче, ако искаш може да си спретнем един приятелски спор по темата на 6-ти Май в Каварна. Предполагам знаеш, че Sonata Arctica ще имат безплатен концерт на центъра по случай празника на града.
Имам и една приятелска забележка, но ще ти пратя ЛС, защото ако я напиша тук ще изглежда като злобна забележка!
published by LinKuei на 2008-04-10 19:07:43
Извинявай..ама прочете ли ми горния пост.. Как може да сравняваш Дженифър Лопес със господин Никой .. Един от двамата си е намазал ските и може да си го позволи..Хайде познай кой от двамата :lol:
published by moonspid на 2008-04-10 19:04:21
А бе не се бил явил на концерт големо чудо... Дженифър Лопес отмени концерта си в София защото цитирам според организаторите "изключително големия интерес от страна на други държави към турнето й в Азия и Европа". Нима в България феновете не са фенове ли или какво ? Ето ви подобни на Иван звезди...
published by jambarius на 2008-04-10 18:46:40
Имам една молба! Нека някой от Иванчовите фенове сподели кои са любимите му изпълнители-говоря в световен мащаб! Интересно ми е, а вярвам, че и на останалите ще им е интересно!
Молбата е сериозна - не е с цел подигравка!
СПОДЕЛЕТЕ!!!
published by JasonX на 2008-04-10 18:17:12
Никой ли не осъзна че Иван е и ЛОШ актьор на всичко отгоре. Ако на някой това му е музикалния идол ще е по добре да отиде да се прегледа. Другите може да не са нищо повече от него, но тези 11 не са the best от България. Моите музикални идоли са пъти над класата на тази Айтоска смешка и е направо обидно да ги сравнявам с него.
published by baiganyo на 2008-04-10 18:13:29
PEI S MEN e nomer 1 music idol ne struva[*]
published by JasonX на 2008-04-10 18:07:25
bymera - каквото и да приказваш пак не променяш факта че го изгониха и всички селски мутри като теб трябва да си търсят забавленито другаде. Ходи се бий по дискотеките като нямаш работа а не псувай по форумите!!
published by LinKuei на 2008-04-10 18:03:12
[color=red]bymera [/color], по полека с езика ако обичаш!
published by JasonX на 2008-04-10 18:03:37
Тука има само някои които като развален грамофон си повтарят "най-големия".Първо да ви кажа че сте объркали предаването, защото тук се пее(а не танцува, играе, бърка в пъпа и тн).Иван ви се смееше в лицата като показваше този образ на пълен простак, а вие всички се втурнахте да го защитавате. Не е виновен той а всички глупаци, които го насърчаваха(в това число и продуцентите в началото).В една НОРМАЛНА страна такъв човек просто би бил игнориран още в началото ако се държеше толкова непрофесионално. И Азис нямаше да го има ако го нямаше това стадо, което да го слушат.
published by DyingWithin на 2008-04-10 21:20:28
jambarius,аз съм фен на Иван.Слушам Nightwish,Sonata Arctica,Kamelot,Blind Guardian,да не изброявам нататък.Уважавам и естрадната и поп музика.Още веднъж казвам - одобрявам поведението на Иван защото всичко от самото начало беше нагласено,Иван и Андрей си намериха колоритна личност и решиха да си правят рейтинга и след това да го изритат,но си направиха грешно сметката защото цяла България разбра за нагласеният вот и лапнатите кинти за сметка на зрителите.Иван знаеше,че ще бъде изгонен от самото начало и за това се държеше така - олигофренски,какъвто е целия екип на БТВ.
published by riskbreaker на 2008-04-10 16:44:55
Не си учеше текстовете, изследваше си телесните отвори, показваше разни части от тялото си на сцената... Къде му е уважението към ВАС? Къде?

На чалга-концерта Тома показа много повече артистизъм, класа, певчески умения и дух от Иван. Срещу бъркането в пъпа на айтоския идиот имаме нещо невероятно, което надали ще видим и в следващите сезони на предаването. Според вас толкова ли е лесно да смениш гласа и изражението, с което пееш, толкова рязко?!?! Или пък да накараш отявлен чалгомразец да се кефи на песен на Азис?
published by riskbreaker на 2008-04-10 16:36:30
Добре бе, като е толкова артистичен, защо не си показваше артистичността само на сцената? Я се замислете малко, става ли?

Какво ще стане, ако някой голям изпълнител, особено "най-големият", не се появи на концерт, на който хиляди фенове го очакват? Какво? Фънки каза: "По-добре да не ви казвам". Не може един изпълнител да откаже да се появи на концерт ей така. Не може. Не е хубаво и феновете да приемат той да им плюе във физиономиите. Защото любимият ви олигофрен правеше това. Не си учеше текстовете, изследваше си телесните отвори, показваше разни части от тялото си на сцената... Къде му е уважението към вас? Къде?
published by addicted f на 2008-04-10 16:19:36
Иван стана известен без дори да си помръдне пръста !:D Малко в повече ми дойдоха лиготиите му, но той си остава мой фаворит. Иван притежава артистичност, визия и талант... докато повечете участници в Music Idol дори и визия не притежават, да не говорим за артистичност.
Какво като Иван е от Айтос ?!?! Това да не го прави по-малко човек от Стоян или Ясен или който и да е било...
published by moonspid на 2008-04-10 15:08:40
Най ГОЛЕМИЯ още на кастингите каза.. "Аз съм тука за да си правя гаргара" Направия и то доста успешно... И по-добре беше да гледам инфантилните изпълнения на Иван от колкото сега да гледам гейските движения на Стоян...
published by vilibal на 2008-04-10 14:59:21
Не аз не ви разбирам ! За какъв шоумен става дума?! Т’ва ли ви е шоуто?! Няк’ъв айтоски миризливец си изследва дупките на тялото! Една звезда трябва да има класа. Класа при Иван няма, наличен е само космат корем и някакъв митичен глас. :D Пък за вота не мисля, че е нагласен. В началото и аз бях за Иван, накефи ме, изпя една песен като хората , ама на големите концерти лигавщината дойде в повече. И не само аз си развалих мнението. Тъй че съм склонна да вярвам, чв вота е реален.
published by jambarius на 2008-04-10 14:56:10
Към феновете на Иван: Дано "пораснете", защото иначе ЖАЛНА И МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ!
Към Иван: Пич, чак сега разбрах, че като скандираше всеки път "Най-големия" си имал предвид "нещото" което ще изядеш на 9ти април вечерта!
Ти успя! БРАВО!!!:thumbsup:
published by jambarius на 2008-04-10 14:55:45
Някой да е чувал за оперен певец, който да е пробил в поп-музиката?!?
Постановката при оперното, при естрадното и при фолклорното(нямам предвид поп-фолк-лорното) пеене е различна!
Не можеш да караш каруца или танк с книжка за любител шофьор!
Според мен Иван усети, че не може да се справи с тоя тип пеене, който формата изисква и стана скандален за да го прикрие! Нападението е най-добрата защита!
А, че си е лайно, лайно си е!
Има късмет, че не се падна на миналогодишното жури! Слави щеше да го изрита лично и то в ефир! Че можеше и шамарите да изяде.
Към феновете на Иван: Дано "пораснете", защото иначе ЖАЛНА И МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ!
Към Иван: Пич, чак сега разбрах, че като скандираше всеки път "Най-големия" си имал предвид "нещото" което ще изядеш на 9ти април вечерта!
Ти успя! БРАВО!!!:thumbsup:
published by LinKuei на 2008-04-10 14:33:17
Ама колкото и ГОЛЯМ да си мисли, че е търпението на хората се изчерпва. Колко от "Големите" могат да си позволят да не излязат на сцена?! [color=red]Много малко..[/color] А какъв е Иван за да си го позволи...[color=red]г-н Никой[/color]. Познаваме го ние 1-2 милиона българи..И го познаваме с глупостите му. Все още не е доказал, че наистина може да пее сериозно и както трябваЛипсата на самоуважение..и инфантилността му му пречат достатъчно много.
published by kumin на 2008-04-10 14:28:41
За мен Music Idol сварши , за ко да ги гледам онея как грачат! Цялото предаване беше запълнено с това какво прави Иван!!! А сега с какво ще си пълнят предаването!
Иван може да се лигави но правеше шоу и може да пее!!!
Вече няма за какво да ги гледам , ако искам да гледам как някои пее ще си пусна "M tv" там поне могат да пеят!
:thumbsup: ИВАН "НАЙ-ГОЛЕМИЯ" :thumbsup:
published by jonsan на 2008-04-10 14:26:49
faboone, Ако предаването е глупаво, тъпо и т.н защо гениалния Иван се е записал на кастинг за него...А пък за това, че всички известни звезди са скандални: Иван не е скандален, а заблуден. Със сигурност се е объркал като си мисли, че това което правеше беше някаква форма на професионализъм или показване на класа. Това което се видя от поведението му бяха само емоционалната му нестабилност (породена от това, че не знае как да се държи когато му се обръща внимание) и болните му комплекси от липса на внимание. Никой не отрича, че пее хубаво, но
1 не е единствения и
2 за да участваш във какъвто и да било конкурс на тая земя трябва да спазваш някакви правила...за това не можеше да продължава да съсипва участието на останалите...
published by raliva на 2008-04-10 13:41:22
Всички ревете, и всички пак ще гледате....
published by standman на 2008-04-10 13:29:58
Най-накрая! "Най-големия" педал си замина! За какъв срив в рейтинга говорите бе?! Миналата година да не би да се е гледал малко "Мюзик Айдъл" без тоя палячо? Не ми пука, че някои имат претенции към истинността на вота! Идиоти като тоя да си седят в Айтос и да си показват номерата там! Какъв глас бе?!
published by standman на 2008-04-10 13:34:48
Тоя изпя по 1/3 песен на последните 3 концерта! Хората знаят повече за пъпа и задника му, отколкото за гласа му! Както каза Н.Симеонова: "Това не е Зевзек Айдъл". Нека кретените, които са гледали шоуто заради един неадекватен "шоумен" да спрат да гледат! Тогава ще останат само хората, които предпочитат цивилизования формат на едно световно шоу, без излишни циркаджилъци!
published by detelin4o на 2008-04-10 13:17:17
Кога го чухте да пее че да твърдите че има "невероятен" глас?!?!?!?!? една песен не изпя като хората! да си прави смешките и простотиите но когато трябва да седне да си пее да е сериозен за 3 минути! а за тези дето искат сеири ще кажа че това не е бай брадър и целта на предаването не е да става цирк! 8)
published by faboone на 2008-04-10 13:03:10
хахаха Аве JasonX кой ще гледа тия сулю- пулюфци да пеят?!! Какъв професионализъм намираш в останалите? Не стига, че пеят фалшиво а отгоре на всичко са кресльовци. Всички известни и преуспели личности в света са скандални. Това продава за съжаление, но това е единственото, което за сега отличава безличните от водачите. А това, че не е бил на репетиция или концерт,:snorkle::fish: не е ли бунт срещу глупостта и суетата на тъпото предаване, което в България е пародия на истинското предаване, както всичко междувпрочем... :fish: :snorkle: :fish:
published by DyingWithin на 2008-04-10 12:57:16
А тези които твърдят,че Иван не може да пее,нека ми кажат как така са го избрали на 1-во място в Музикалната академия за оперно пеене ? Може би и там хората не разбират от музика,а ? Иван иронизираше с поведението си българската олигофренска действителност и глада за всяко мизерно левче.Абе едно е ясно - Music Idol is dead ! R.I.P. Music Idol !
published by DyingWithin на 2008-04-10 12:51:34
Абе на всички беше ясно,че Иван ще бъде изгонен ама не им прави чест,че пак лапаха кинти чрез зрителите.Никой не може да ме убеди,че вота е реален.Трябваше да го изгонят без вот на зрителя за да излязат с чест от ситуацията.Алооооууу,БТВ-то,България не пасе трева.Жалки сте ! Иван изелзе победител в цялата тази история.
published by Qrio на 2008-04-10 11:25:28
Айде всички недоволни да гледат "Пей с Мен"...Току виж след някое предаване пак се върнат, защото "Пей с Мен" е изключителна простотия, защото там и да искат няма да си си намерят новия Иван ("Най-големия"....ама някой друг път). На който му се гледат идиотщини да си гледа любимеца в youtube, оставете ни да гледаме МУЗИКАЛНО шоу.
published by Pisan4e на 2008-04-10 11:00:23
Пичът може да пее и още как - има невероятен и характерен глас, който се откроява. Аз също повече няма да гледам МИ, за съжаление. Всички останали са адски безлични... :'( Но поне Иван взе каквото искаше от шоуто, поне това ме радва...
published by faboone на 2008-04-10 03:54:08
Без Ванката Предаването е СКУЧНОООО !!!
Плюс тва всички останали вътре след изгонването на Най- Големия са пълен бозец и немогат да пеят.
И все пак Браво на Ванката, защото ги въртеше на малкия си пръст тея интриганти и мошенници в тва предаване! :thumbsdown:
За мен Той Печели :thumbsup:
published by gam3n на 2008-04-10 03:35:50
А, да, и може би повече хора щяха да гласуват ако го бяха направили като в англия, по интернет и през цифровия приемник (което в българия май не е възможно все още). Посмъртно не бих дал 1.20 при положение че моите любимци (начело с иван) няма и да помиришат 1 стинка от тях. Малко е нагло, с реклами през 10 минути и 5 мин заставка на спонсори накрая...
published by gam3n на 2008-04-10 03:32:34
Феновете на Иван да вземат решение, искаха ли или не да остане... Какво толкова съжалявате щом Иван и Андреи са идиоти и сега щал да им падне рейтинга? Някой от вас да взима парите от тези смси? Не май... Какво ви пука кой щял да го гледа и кой не, предаването е загуба на време отвсякъде.
published by vilibal на 2008-04-10 01:51:01
Ей т'ва е! По - пропаднало животно от българина НЯМА!!! Иван Ангелов- Най-големия, бърка в пъпа (можеше и към аналното отверстие да се насочи ), абe какво да говоря. Чаровник! Какво възпитание, какъв език на ниво! Очарована съм, направо влюбена! Най-лошото е, че 2/3 от зрителите на МИ му се кланят и възхищават. Честно , хора, аз не виждам заслуги. Радвам се, че го махнаха. :thumbsup:
published by senioraDi на 2008-04-09 22:06:05
Благодарности от Белгия ;) 8)
published by annakonda на 2008-04-09 22:10:29
ВЕЛИК ДЖОРЕДОС!!
ДЖОРЕДОС ПРЕЗИДЕНТ!!
или поне МИНИСТЪРПРЕДСЕДАТЕЛ:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by nikolad на 2008-04-09 22:10:50
Някой знае ли как се казва песента на Графа и Мария Илиева от края???
published by jambarius на 2008-04-09 22:20:55
Алилуя!
"Шоу-менът" го няма! ДА ЖИВЕЕ ШОУТО!!!:thumbsup:
published by bat_ton4o на 2008-04-09 22:40:25
победителя все ще се пита "дали Иван не е по добър от мен?"дали не съм втори"
published by JasonX на 2008-04-09 22:48:17
Победителя няма да се радва, а ще се пита дали Иван не бил по-добър от него...Колко реалистично наистина:lol::lol::lol:
published by LVD на 2008-04-09 22:52:22
Така и не разбрах , Айтослията по силата на правилата ли бе изгонен или по идея на екипа ?
Самото предаване беше тенденциозно. На 25 години съм , НЕ ГЛАСУВАЩ - депутатчето ми доказа че съм прав!
published by Joredos на 2008-04-09 22:59:43
По договор трябваше директно да го изгонят,обаче това него не го трогваше и решиха да лапнат бързи пари при уреден резултат.Браво-нямаше да се сетим :thumbsup:
published by sofroniev на 2008-04-09 23:15:37
Те ако искаха да ги лапнат тези пари нямаше да го гонят, а щяха да го оставят за да дига все повече рейтинга на следващите предавания. :-/
published by joro19 на 2008-04-09 23:17:58
С певци и шоумени като денислав и стоянчо и жури като фънки мънки нищо хубаво не го чака бтв-то през следващите 2 месеца...
published by movietime на 2008-04-09 23:26:23
Добре че си тръгна тоя...
published by V-Power на 2008-04-09 23:38:36
браво вече го няма този кретен :lol: Иван :lol:
published by HaLLoMaN на 2008-04-09 23:42:18
65% Против! 35% За!
Е аз откъде накъде мога да съм сигурен, че е така!
Ебати алчните хора! Браво Иване за една вечер им направи около 200 000лв, ,но си получи iphohe-на!
published by HaLLoMaN на 2008-04-09 23:42:44
Iphone!
published by djaichbg на 2008-04-09 23:43:36
Благодаря от Германия:thumbsup:
published by georgi86 на 2008-04-09 23:51:59
Нагласено или не, всички които са за другите са гласували против Иван, резултата е ясен.
Айде сега гледайте си мюзикчето и педерасчетата, където останаха.
Голяма грешка направиха Иванчо и Андрейчо
published by CinnamonTan на 2008-04-09 23:53:51
Иван Ангелов :истинските ми проценти са : 79% за мене 21% против мене ама ми казаха че защото всички от екипа ме мразят ще ми платят 1000 лв. да си трая/Ма са че го раздухам навсякъде."
published by DreAm3R на 2008-04-10 00:10:37
да мн т1поо бахти зарязвал съм гаджето в леглото да гледам MI заради Иван-чо а ся .... аз предлагам да ГЛЕДАТЕ ПЕЙ С МЕН ПО НОВА ще ги ева и дебилите БТВ ... че и преебаха Слави да не прудоцира оти MI ... тои за тва направи ПЕЙ с мен :lol::lol: ся се чудя ако Иван беше отишал в ПЕЙ С МЕН к'во ли схтесхе да е ? ;)
published by banan на 2008-04-10 00:14:51
ИВАН БЕШЕ ЖИВЕЦА НА ПРЕДАВАНЕТО АЗ ЛИЧНО НЯМА ДА ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ ТОЗИ ФОРМАТ НА ИДОЛА... МИСЛЯ ЧЕ КОГАТО НЯКОЙ Е ВЕЛИК СИ ГО ПОКАЗВА ЧЕ СЕ ЛИГАВИ ДА.. НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ СТЪПИ НА ПРЪСТА ИВАН ЩЕ СТАНЕ ИЗВЕСТЕН .. ТОВА Е ЯСНО БТВ СъХ
published by INT на 2008-04-10 00:23:40
Жалко, сега от Music Idol шоуто ще се превърне в Клуб на младия пенсионер. Баси бастуните са останалите, какво да им гледам на тия дървени талпи.
published by SteJlkO_ на 2008-04-10 00:33:12
music idol - сега става Песнионна фондация за песен..
Давайте да вдигнем малко рейтинга на пей с мен ..
Жалко за Ванката.. и му пожелавам Успех.. ;)
published by svetlio3331 на 2008-04-10 00:36:17
как можаха да го изгонят.кои 4е ги гледа тее леваци.аз ли4но не,а и мн груги.наебаха си реитинга
published by psyhive на 2008-04-10 00:41:30
жалко, че няма комисия независима която да е държавна иститузия която да гледа дали това което съобщават е реално. Защото почти на всяко предаване свързано с смсчета, резулта който съобщават е на база на тяхно решения. имат си сценарии които го следват. но се пак сме в бг. пък и иван го харесват много защото казва това което мисли, това което чувства без да се съобразява, а те искаха да хо направят машина за пари.
Какво значи нормално да се държи, кои определя кое е нормално кое ненормално. За него тои си е нормален сам за себе си.
published by viiipeer на 2008-04-10 00:46:59
От Music Idol,си надьниха страшен автогол!!!
published by reeb0k на 2008-04-10 01:13:42
Ще има да си блъскат главата за дето махнаха тая шушумига ама и той прекали :thumbsdown:
published by bobarev на 2008-04-10 01:16:44
Иван си имаше ясна стратегия още от кастингите на предаването - в ролята на лошото момче си направи чудесна реклама и имайки предвид коментарите,които чета тук в подкрепа уж на него(а по -скоро на сеира,който правеше) съвсем правилно се е ориентирал . За мен той,правейки се на простак, иронизира именно простотията,комерсиалното,посредственото и най-вече за пореден път доказа че масите се нуждаят от зрелища.Препоръчвам на повечето от вас да гледате Big brother,а не да се затормозявате с такива обикновени и скучни неща като музиката...;)И искрено се радвам,че този път предаването не беше озарено от негово величество Слави Трифонов!А дали от смс-и се печели повече от колкото от рекламите покрай предаването...незнам...:thumbsup:
published by Poseidon на 2008-04-10 01:18:06
:thumbsdown:
published by bobarev на 2008-04-10 01:23:44
А относно Иван и Андрей,които според мен са едни от най-добрите развлекателни водещи - едва ли в btv биха си направили тази лоша услуга и да режисират вота ,зада махнат човека,който помага доста за големия рейтинг на предаването - просто така са си гласували хората...само си помислете колко от вас изобщо са пращали смс-и...аз лично само веднъж?
published by hristobote на 2008-04-10 02:05:35
100 000 СМС-а по 2 лева .....
Събраха 200 000 лева тази вечер тия ....
published by JasonX на 2008-04-10 02:06:26
След като сеира се махна ще остане малко място и за музиката. То си личи щом повечето няма да гледат от тук нататък значи толкова се интересуват кой може да пее в това шоу.
На всичките "фенове" на Иван Ангелов им пожелавам такъв като него да живее у вас.Селска държава, селски идол :lol:
published by vilibal на 2008-04-10 02:06:55
Пък като не ви се гледа БТВ, вие губите  И все пак не се ядосвайте, ще ви се появят бръчки : D
published by rogerdablack на 2008-04-10 02:18:29
Бат Трифонов изгони Ванката, за да си вдигне и той малко рейтингът, поне аз така ги виждам нещата.-_-

А иначе, сбогом на Мюзик Айдъл!

Андрей(или Иван?):"А иначе 65% от зрителите на МА са 2 милиона и...":D:lol::D
published by Friuli на 2008-04-11 01:25:23
111 коментара....enough said....
published by JasonX на 2008-04-11 02:06:55
Има си начини според мен да се провери колко е валиден вота. Който е недоволен може да им потърси отговорност. Дали аз вярвам или не, няма никакво значение защото предпочитах Иван да си излезе.
published by Morrigan на 2008-04-11 05:28:44
Днес продуцентът Иван каза в Тази сутрин, че има клауза в договора на всеки участник, в която при несъгласие с резултатите, участникът има право да происка разпечатка. Тоест Иван може да го направи. Аз не мисля, че вотът е нереален. Все пак се показа, че близо 37% от гласовете са за Иван, а останалите 63% се разпределят между останалите участници. Дори и да си тръгна, пак беше фаворит.;)
published by fuckman на 2008-04-11 11:33:10
[quote=JasonX]Да не се явиш на концерт и репетиции ли? Представяш ли си ако U2 или Iron Maiden не се явят на някой концерт кво ше им се случи.[/quote] Пич много ми е интересен коментара им, кво ше им се случи,а? Никой нищо не може да им каже, пък и Фънки, когато каза подобно нещо. На изпълнители като тези, организаторите могат само да душат к*ра. Че Иван не е от тях, така е и никога няма да може да стане като тях, но това няма значение. Важното е, че той правеше шоуто и има глас, не както някой казват, че няма. Просто лигавенето му попречи да спечели MI.
published by eveliniliev на 2009-03-21 19:58:39
дайте малко сийдO:-
published by eveliniliev на 2009-03-21 19:59:36
дайте малко сийдO:-