ArenaBG
mobile spot 4
published by Joredos на 2008-02-27 21:56:34
Вашето мнение относно Music.Idol.S02.Ep03.SDTV.Divx-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Doni на 2008-02-27 22:12:53
Благодаря.:)
published by natakoza на 2008-02-27 22:14:40
благодаря :thumbsup:
published by HaLLoMaN на 2008-02-27 22:18:12
Мерси много :thumbsup:
published by Richev на 2008-02-27 22:19:30
Благодаря!!!
published by iceman2 на 2008-02-27 22:26:59
Благодаря и аз! Това е хубаво когато човек се прибира късно от работа... :)
published by tedcry на 2008-02-27 22:34:09
И аз много благодаря,но ако може някои да ми каже как да го сваля ще съм още по благодарна.нестава и това е.Цъкам си и и ми казва че неможе да прочете торента и да опитам отново.със всички останали торенти е същото положение.
published by TerraX9 на 2008-02-27 22:47:39
Мерси:)
published by rnnnnn на 2008-02-27 23:00:17
Само незнам кои избра тоя"Мънки"в журито!:axe:
published by lavlav на 2008-02-27 23:22:41
Много е зле това, журито е просто под всякаква критика. Миналата година беше далече по-добре.
published by HaLLoMaN на 2008-02-27 23:39:33
Във варна за сега беше най-голяморо "шоу"! Утре ще видим Седмата кокошка:D
published by Ivann4o на 2008-02-28 01:50:53
Гледай са "кикса" ... работата е там че по същия начин по който 'дебелите' не стават за модели не стават и за този формат на шоуто ако си забелязъл във всичките му други формати на шотуто както и на всички останали шоута от този тип. Така че ... съжалявам... знам че може да се вижда нечестно но в края на деня това е истината, а тва че той изпарадира днес по този начин ...no comment !
published by kisibg на 2008-02-28 02:34:55
сега ще го свала ;)
published by sladuk22 на 2008-02-28 02:46:29
И ко сея Бургазлйи са оказахме най задръстените
според т дежелоот Лойно топче Фънки :P
published by LORDAJAX на 2008-02-28 11:30:17
Аз пък се радвам на критиките на Фънки. В крайна сметка тези хора които е явно че не могат да пеят, какво по дяволите правят там?!?!?!? Как изобщо отиват на такъв кастинг при усолвие че след това цялата страна барабар с приятелите им ще ги подиграват поне половин година...
published by highlander на 2008-02-28 13:23:28
Бих желал да се изкажа и аз по темата,торента е супер 10 по десетобалната,предаването също е забавно и идеално за разпускане след тежкия работен ден,но не мога да не се съглася с болшинството от коментарите,че журито е под всякаква критика.От къде го изкопаха този недодялан Фънки не знам,но нито като музикант не е нищо особено да не говорим за певец.Арогантните му коментари и забележки просто не само обиждат кандидатите,а и хората гледащи телевизия и фенове на предаването.Как за трите предевания нямаше нито едно мнение от страна на журито което да бъде обосновано и на място.Освен Вили Казасян аз не виждам в журито някой който да е музикално изявен в България и по света,а да може би и Люси,ако не се лъжа и беше името,която направи ч песен и до там с No Angels.
published by SuperM на 2008-02-28 14:58:49
Споко ве хора - всичко е направено с цел да става шоу!

Така или иначе наистина доста луди видяхме в това предаване и то с високо самочувствие и аз вече на нищо не се учудвам.

Не забелязвате ли, че самият Фънки, който нарича някого дебел е най-тлъст от всички, а и не виждате ли, че после пускат мненията на разни участници, които е отрязал, за да го наливат, че не разбира от музика, че на нищо не прилича, че е дебел, нагъл и тъп... Всичко това е умишлено - провокират се негативни нагласи, но после те не се прикриват. Така се заформя конфликт, напрежение, има някаква емоция и зрелище, от което се очаква да спечели зрителя. Сега - наистина може на някои това да им се струва невъзпитано, досадно и неприятно за гледане, но за повечето кибици, а и за мен лично е много весело и забавно, така че ако трябва откровено да си признач Music Idol доста ме разтоварва.

Използвам случая да благодаря, че качвате предаването така редовно - БЛАГОДАРЯ!
published by hoTStePer на 2008-02-28 21:08:55
според мен журито трябва да уважава някои от у4астниците,особенно тоя фънки е такъв олигофрен за какъв се мисли незнам.Каде пък го избраха тоя за жури и ще ми говори за визия,не се вижда той какво представлява другите критикува.И още нещо аз мисля 4е music idol е конкурс за откриване на певци-таланти,а не за фотомодели.Сега ако можеш да пееш и си дебел и грозен зна4и не ставаш така ли!?!?!:thumbsdown::thumbsdown: