ArenaBG
mobile spot 4
published by NiCkY_ на 2007-10-14 22:00:07
Вашето мнение относно Murder.Party.2007.DVDRip.XviD-VoMiT може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by tk2 на 2007-10-14 22:50:06
:lol::lol: филма е лудница супер забвен само края е леко тъп но иначе е супер нещо Manhunt ама по-забавно
published by pavlitos на 2007-10-15 10:06:18
Брилянтен! Нямам думи. Тва е за мене животното дето трябва да наричаме "черна комедия" и се радвам че доживях да го видя. Тоя филм няма грешка, всеки един момент е изпипан до съвършенство. Сценаристите и режисьора си правят каквото си искат със зрителя, ту го чупят от смях, ту го шашват с някакъв брутализъм, ту успокояват топката и тва се редува постоянно, докато в даден момент просто човек седи и зяпа напълно потънал във филма. Текста, сценария и режисурата са гениални, актьорите играят впечатляващо и дори когато има само текст без екшън те мятат в различни крайности и усещания.Музиката също прилепва като ръкавица към всичко. Истинските филмомани и познавачи ще го оценят. Мен ме съсипа, честно. Не гарантирам, че ще ви хареса, просто споделям личното си мнение. Луд нискобюджетен филм, който показва на аматьорите дето са правили "Nailed", че може и без пари да се правят яки филми.
published by tvr на 2008-02-09 21:28:59
Еее... малко seed?? :-/ ;)
published by plamen333 на 2008-08-26 23:29:53
Ае Хора за какво не ми дава да истегля филма-_--_-