ArenaBG
mobile spot 4
published by isuspm на 2012-05-21 11:46:45
Вашето мнение относно Momcheto na 2 miliona godini NG BG Audio TVRiP-IsUsPM може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by dj_airfield на 2012-05-21 12:24:16
Никога не съм вярвал в смешната теория на Дарвин, че съвременният човек се е появил преди около 100 000 години. Доказателствата, че хора е имало преди милиони години започват да валят едно след друго. Както и има една теория, че може би ние самите сме извънземни, дошли от друг свят.
published by tchernokrily на 2012-05-21 16:37:02
съжалявам че трябва да ти го кажа ама не сме извънземни - имаме твърде общи черти с жабите пилците и още кво ли не и тая теория с панспермията е малко бъгава освен ако не е станал и даунгрейд от виш организъм от който са се получили по - низшите --- ама тогава вишите какво са яли като са били сами на земята --- абе много куца тая теория. Дарвинизма за сега е най точен , може да не е уцелил преди колко време се е появил човека а и появата е бил дълъг процес - докато мамун се научи да играе футбол :)
published by SvetlioNp на 2012-05-21 23:16:20
и теорията за панспермията и теорията на дарвин издишат на много места,аз лично по съм склонен да вярвам в теорията за древните астронавти.много удобно се получава просто и няма как да се подмине с лека ръка.
published by datigo на 2012-05-21 23:21:09
Момчета по-скоро извънземните са взели няколко маймуни и са ги генно модифицирали до нашия вид в момента, това е. А може и от радиацията маймуните сами да са еволюирали.
published by pfloyd на 2012-05-21 23:45:13
Теорията на Дарвин, чиято същност е, че възникването и развитието на всички живи организми са резултат на случайни събития, е направо смешна. Създадена като опит да се дискредитира и намали влиянието на християнската църква, тя никога не е преследвала научни цели. За повече от 100 години не е намерено нито едно доказателство за преход от един вид в друг. Няколкото опита за пробутване на фалшификати са разобличени и теорията все повече се превръща в хипотеза, една от многото, но и най-малко вероятната. Бъдещето ще докаже, че заобикалящият ни свят е резултат на интелигентен дизайн.
published by datacenter на 2012-05-22 00:27:31
Защо намирате за толкова срамно, че сте маймуни и отричате еволюцията :) Или може би вие по - добре ще зададете дефиниция на този природен процес? А за patterns/fractals in nature да сте чували или това е прекалено сложно смилаемо и ще се облегнем на библия и извънземни.... макар и второто да е далеч по в рамките на разумното :) Е, все пак успех в quest-a в намирането на вечните въпроси....
published by dockapydog на 2012-05-22 23:31:19
То по-големи маймуни от хората няма,ама карай да върви :) а прехода Homo erectus-Homo sapiens продъжава...
published by shalke1 на 2012-05-25 12:07:25
Теорията на Дарвин отдавна не ефективна защото не може да обясни много други неща.Ако искате свалете се този филм и ще разберете много защо.Razkrivane tainite na jivota. имаго в този сайт.
published by ujasenn на 2012-06-03 14:32:16
И аз вярвам на чичо Дарвин като се вгледам малко по доре в нечия физиономия и човекът вземе да ми заприлича на някое животно огледаите се и ще видите зоологическата градина много е забавно.Та вярвам че нашите пра родители са тъкмо те.
published by tishodent на 2012-07-27 02:11:32
Който не вярва, че човекът и маймуните имат общ произход нека отиде на мач Левски-ЦСКА и да наблюдава поведението на агитките и пак ще говорим. Ние не сме произлезли от маймуните, ние СМЕ маймуни.
published by ariman1 на 2012-09-12 12:25:37
Не сме маймуни, нито произлизаме от тях, имаме общ прародител с маймуните от преди милиони години, друго освен еволюцията не може да обясни разнообразието в света около нас, гледайте филма и мислете, по-лесно е да се вярва, трудно е да се мисли, а трябва да ви стане навик.
published by rewalex на 2012-11-10 11:46:16
ахахахахах :)
ако на някой рода е произлязъл от маймуните, то аз не искам да имам нищо общо с тяхното семейство
published by puh4oegrozen на 2012-11-25 18:38:10
Много сте категорични. Нека поживеем, да се понаучим и тогава да говорим подкрепени с факти. Нито една теория не е доказана - затова е теория. За истинота трябва време. Ние все още нямаме истинска наука - подчинена е на църква, политика, пари. За сега всичко е само работна версия.