Здравейте,
Откакто се промени облика на сайта, аз почти спрях да го ползвам. Просто започвам нещо да търся и или не го намирам, или ми отнема много време и това като се случи 5-6 пъти - просто започва да ми писва и започвам да търся алтернативен сайт. Предполагам че още много други са както мен, но не го изразяват, а тихомълком изоставят сайта.
Ако тук е мястото за предложения, то аз бих предложил следното:
1. да се добави опции за повече свежи цветове на скина - някакви ненатоварващи цеветове - вземете пример от офис програмите, при които съчетанието на цветовете не натоварват зрението.
2. преди имаше възможност като натиснеш името на някой, който е качил съответния торент да излизат всички торенти, които е качил и да търсиш само неговите торенти. Тази опция аз я ползвах много.
3. да могат както преди торентите в дадена категория да се сортират по дата, размер на файла, сиийдъри + ако може ъплоудъри. Ако може всяко от тях да стои в отделна колона както преди - би било чудесно.
4. ако има възможност в търсачката да се въведе опция да се търси и по дума в описание на торента би било чудесно. Също така ако може да има и филтър за размер от-до, дата от-до, сийдъри над х и т.н.
5. В ХХХ раздела, а и при нормалните филми би било чудесно ако може да се търси и по артист, поредица, или студио, а при музиката - по изпълнител
Аз лично смятам, че е редно да се дадат 100 дни толеранс на администраторите за настройки и нагаждане към нагласите на потребителите. Всяко ново нещо в началото не е съвършено, но ако имат желание, могат да го подобрят и да стане по-добре от предишната версия.
Благодаря