ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2015-08-17 15:50:06
Вашето мнение относно Mobilize (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by 3dfx на 2015-08-17 16:05:03
Хах...как се е прокраднал този филм до издаване :)
published by grish123 на 2015-08-17 16:49:31
Рутерите пържат повече.
published by corwinsk на 2015-08-17 17:27:43
Ако някой изобщо го интересува, да хване да прочете, че и ако иска да премери даже - електромагнитната радиация, излъчвана от слънцето е доста по-силна във всички честоти, в които излъчват и телефоните ви. Но ако просто си търсите кой да сочите с пръст, слънцето няма особено да се трогне, та по-лесно е да си измислим конспирацийка. Слочаеност? :))
published by lavandulata на 2015-08-17 17:38:13
Абе трелефоните дори да не ти пържат мозъка, клетките които разпространяват сигнала са направо микровълнови. Имаше описана (не помня вече каде) одисеята на един накойто му сложили клетка на 4 метра от стената. Детето им почнало да получава кръвоизливи от носа и се наложило да си облепи стената с олово. Само дето като го направил, го осъдили за обструкция на бизнес екипировка и му наредили да го махне. Колко е вярно не знам, ама не бих се учудил ако е истина.
published by ivailonedev на 2015-08-17 19:27:43
thanks for the movie !
published by cybershaman на 2015-09-29 11:12:03
ще наточа и изгледам този филм, защото дълги години знам за изследванията за деградиране на днк-то от мобилните телефони. разочарова ме самодоволството на поредния интернет-трол, който всякак се пъчи да покаже че му е по-голям пакетът от натрупани теории. и очевидно нито той, нито децата му растат близо до "клетка". за бога, имам познат който живее на таванско жилище в блок точно под таката група антени! на една бетонена плоча разстояние, а всеки с основно образование може да пресметне колко дебел железобетон е нужен за намаляване до поносими размери на излъчването на една "по_световните_норми" клетка, камо ли за тукашните които биват усилени на макс, за да могат мутрите да имат обхват и в механите/мазета. и да, слънжето грее пак така, както за няколко хиляди поколения човеци от същата порода като днешните, но допреди век не е имало разрушително влияние на същите тези човеци върху защитния слой на земята от всякакви лъчения/радиации, които идват и от слънцето. затова на всичко живо, създадено за едни нива на радиация/слънчево излъчване, им идва прекалено и непоносимо много - поглееднете старческите петна по кожата на хора в разцвета на силите си, кожните болести при повечето жени и много други промени, наричани манипулативно болести - това са следствия от генетична мутация в посока деградация. без да претендирам, че съм натъпкан с всякакви писаници от интернет като някой трол, аз правя минималното необходимо за да намаля уврежданията, които са очевадно от човешка намеса - използвам ризи с дълги ръкави дори в голям пек, за да не улесня кожени мутации и не само.